MatkapojatMatkapojat

Tallinna joulukuussa on joulunviettoa parhaimmillaan

Joulukuu on parasta aikaa viikonloppulomaan. Kun mietit seuraavaa sopivaa jouluista kohdetta, jonne matkustaa, on Tallinna joulukuussa ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Tallinna on erinomainen matkailukohde. Sinne on helppo matkustaa Suomesta käsin ja Viron kaunis pääkaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista tekemistä. Tallinna joulukuussa tarjoilee runsaasti sesonkiaikaista ohjelmaa ja siellä voi helposti tehdä vaikkapa joululahjaostokset! Tässä vinkit rauhoittavaan ja jouluiseen Tallinnaan.

Tallinnan joulumatkat – monta vaihtoehtoa

Tallinna on yksi Euroopan parhaista joulukaupungeista ja siksi Tallinna joulukuussa on jokaisen joulun ystävän unelma. Kaupunkiin on helppo sekä edullista tehdä omatoimimatkoja Suomesta käsin. Lautat kulkevat Helsingin ja Tallinnan väliä useita kertoja päivässä ja Tallinnassa on runsaasti edullisia ja hyvälaatuisia majoitusvaihtoehtoja joista löytää juuri sinulle sopiva majapaikka.

Tallinnaan voit matkata myös monien valmismatkojen avulla. Ikaalisten Matkatoimista ja Matkapojat järjestävät muun muassa sesonkimatkoja Tallinnan joulumarkkinoille. Tallinnan joulumatkat ovat edullisia ja niihin sisältyy yleensä majoitus ja kuljetus – lisäksi hotelleissa tarjoillaan usein jouluruokailu.

Jos tykkäät kirpeästä talvi-illasta, kannattaa sinun suunnata jouluna Tallinnaan. Tallinnan sää on joulukuussa leuto, mutta silti mukavan raikas ja talvinen. Joulumatkat Tallinnaan kannattaa kuitenkin varata ajoissa, varsinkin jos haluat matkustaa viikonloppuisin, sillä kaupunki on suosittu juuri joulukuussa.

ApolloApollo

Tallinna joulukuussa – ihanaa jouluista tunnelmaa

Joulu Tallinnassa on merkityksellinen ja valoa täynnä. Koko kaupunki muuntautuu tunnelmalliseksi joulumaaksi. Joulun tummat yöt luovat kauniit maisemat täynnä valoa ja iloa romanttisissa maisemissa. Varsinkin vanhakaupunki näyttää esimerkillään mitä kaikkea kaunista Tallinna joulukuussa pitää sisällään.

Tallinnan joulumarkkinat

Tallinna joulukuussa tarjoilee runsaasti jouluista tekemistä ja Tallinnan joulumarkkinat ovat ehdottomasti kokemisen arvoinen juttu. Joulumarkkinat aukeavat jo marraskuussa ja jatkuvat aina tammikuun alkuun saakka. Ne sijaitsevat kauniilla Raatihuoneentorilla, joka täyttyy pienistä kojuista. Tallinnan joulutori on oiva paikka:

  • Jouluherkkujen maisteluun
  • Jouluostosten ja –lahjojen ostoon
  • Lapsien viihdyttämiseen, sillä torilla on poroja ja jopa itse Joulupukki

Matka Tallinnan joulutorille kannattaa ehdottomasti ja tori on avoinna iltaan asti. Torilla on viikonloppuisin aina erityistä ohjelmaa.

Joulutoreja Tallinnassa riittää muuallakin. Esimerkiksi Tallinnan käsityötori on avoinna joulukuussa. Lisäksi Astungan erikoinen joulutori avautuu joulukuun aikana kävijille. Kannattaa myös pitää mielessä kirkkojen joulukonsertit, jos suuntanasi on Tallinna joulukuussa. Nämä ovat kauniita tapahtumia ja niistä voi kysellä lisätietoja muun muassa hotelleista.

Joulumarkkinoiden kotisivut: http://christmasmarket.ee/fi/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Luistelua vanhankaupungin loisteessa

Tallinna joulukuussa avaa ovensa lisäksi ihastuttavalle luistinradalle. Vanhassa kaupungissa Harjukadulla sijaitseva luistinrata on kivaa ajanvietettä kavereiden tai vaikkapa lasten kanssa. Omia luistimia ei tarvitse ottaa mukaan ja luistinradan vieressä on kahvila, jossa nauttia jouluviiniä tai kuumaa kaakaota.

Maukkaita makuja Tallinnan kaduilla

Tallinnan joulutorit, ravintolat ja katukojut täyttyvät jouluisilla herkuilla. Tallinnan ravintolat ovat ehdottomasti Viron parhainta antia ja ne pistävät parastaan joulukuussa. Kun matkaat jouluna Tallinnaan, sinun kannattaa maistella ainakin:

  • Sültia, eli hyytelöityä lihaa
  • Punajuurisalaattia
  • Perinteistä joulukinkkua ja puolukkahilloa
  • Kermahillolla täytettyjä laskiaispullia

Tallinnan panimot tuovat markkinoilla lisäksi hyviä jouluoluita, joita kannattaa ostaa ja tuoda muutama kotiinkin joulun viettoon!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde jouluna Tallinnaan

Tallinna joulukuussa on lomahenkeä parhaimmillaan. Vanhakaupunki näyttää parastaan ja Tallinnan loistavat ravintolat tarjoilevat runsaasti jouluisia herkkuja. Tämä kaunis kaupunki on ihastuttava ja rentouttava joulumaa.

Vietä siis ikimuistoinen loma Tallinnassa joulukuussa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti