MatkapojatMatkapojat

Kuinka onnistuu hotellimatka Tallinnaan kuljetuksin?

Tallinna tarjoilee edullisen ja helpon tavan irtiottoon arjesta. Alla tietoa siitä, kuinka löytää hotellimatka Tallinnaan kuljetuksin.

Naapurimaamme Viron pääkaupunki Tallinna on pitkään ollut niitä suomalaisten ykkösmatkakohteita. Tallinnaan on helppo lähteä, sillä sinne onnistuvat vaikkapa äkkilähdöt todella kätevästi. Hotellimatka Tallinnaan kuljetuksin on paitsi helppoa, mutta lisäksi edullinen tapa hemmotella itseäsi kiireen keskellä. Tässä vinkit, miten löytää sinulle sopivat kuljetukset Tallinnaan.

Tallinnan risteily kuljetuksin

Jos haaveilet Tallinnan risteilystä, on risteilylle saatavilla kuljetuksia ympäri Suomea. Risteilymatkoja on saatavilla muun muassa Ikaalisten Matkatoimistolta ja Eckerö Linelta. Tallinnan risteily kuljetuksin sisältää risteilyn ja tilausajokuljetuksen valintasi mukaisesti.

Ikaalisten Matkatoimiston tarjoamat Tallinnan risteilyt tehdään muutama vuosi sitten uusitulla Silja Europalla. Risteilyn aikana on muuten mahdollista piipahtaa Tallinnassa. Esimerkiksi Ikaalisten Matkatoimiston järjestämillä matkoilla aikaa Tallinnan tutkimiseen on noin neljä tuntia.

Eckerö Linen Tallinnan risteilyt eivät varsinaisesti sisällä tilausajoa Helsinkiin. Voit kuitenkin varata bussimatkan edullisesti Eckerö Linen yhteistyökumppaneilta, jotka liikennöivät Turusta ja Tampereelta. Eckerö Linen päiväristeily mahdollistavat pidemmän Tallinnan tutkimisen, sillä maissa voi piipahta jopa 7 tunnin ajan.

ApolloApollo

Hotellimatka Tallinnaan kuljetuksin

Jos haluat nähdä Tallinnaa tarkemmin, kannattaa valita hotellimatka Tallinnaan. Hotellimatka Tallinnaan kuljetuksin onnistuu monen matkatoimiston järjestämänä. Tallinnan hotellimatkoja kuljetuksin tekevät muun muassa:

  • Ikaalisten Matkatoimisto
  • Matkapojat
  • Matkavekka

Näistä Ikaalisten Matkatoimisto ja Matkapojat tarjoavat laivakuljetuksen lisäksi mahdollisuuden tilausajokuljetuksiin ympäri Suomea. Tämä on hyvä keino varmistaa, että matkasi Helsinkiin on jo osa Tallinnan lomaasi.

Matkavekan hotellimatkaan sisältyvät puolestaan vain kuljetukset Helsingistä Tallinnaan. Jos siis tarvitset kuljetuksen Helsinkiin, tulee sinun varata se erikseen. Matkavekka suosittelee tutkimaan esimerkiksi Matkahuollon palveluita.

Hotellimatka Tallinnaan kuljetuksin onnistuu vaikkapa romanttisena viikonloppumatkana. Voit lisäksi tehdä perhematkan Tallinnaan, sillä Tallinnassa riittää tekemistä ja koettavaa myös lapsille.

Kun varaat matkaa, ole tarkkana siitä, kuuluvatko kuljetukset Tallinnaan matkan hintaan vai tarvitseeko niistä maksaa erikseen. Edellä mainituilla matkatoimistolla hinnat sisältävät yleensä kuljetuksen, mutta asian näkee aina selkeästi varauksen yhteydessä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kuljetus Tallinnan satamasta keskustaan

Entäpä sitten, kun saavut risteilyllä Tallinnan satamaan? Kuinka onnistuu kuljetus Tallinnan satamasta keskustaan, vaikkapa valitsemaasi hotelliin. Matkanjärjestäjille ei ole tarjottavana suoranaisesti kyytejä Tallinnan satamasta keskustaan. Tallinnan satama on kuitenkin lähellä keskustaa ja monia suosittuja Tallinnan hotelleja, joten kuljetukset ovat helposti järjestettävissä.

Tallinnan keskustaan voi suunnata:

  • Taksilla, kyydin maksaessa noin 5 eurosta ylöspäin.
  • Bussi numero 2:n kyydissä.
  • Kävelemällä, matkan Tallinnan vanhaan kaupunkiin ollessa noin 2 kilometrin luokkaa.

Kuljetukset Tallinnaan voi varata erikseen

Sinun ei tarvitse varata Tallinnan hotellimatkaa kuljetusten kera. Jos haluat etsiä parhaita tarjouksia, voit tilata majoituksen ja kyydit erikseen. Pelkät Tallinnan risteilyt Helsingistä Tallinnaan voi varata esimerkiksi Eckerö Linen sivuilta.

Kyydit Helsingin satamaan voi puolestaan löytää vaikkapa Matkahuollon avulla. Kun olet varannut kuljetuksen Tallinnaan, voit puolestaan etsiä hotelleja monista eri portaaleista. Hotels.com, Ebookers ja vaikkapa Expedia tarjoavat runsaasti hotellivaihtoehtoja Tallinnassa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Löydä tarjoukset ja äkkilähdöt Tallinnaan

Hotellimatka Tallinnaan kuljetuksin on edullinen ja helppo tapa viettää lomaa. Olipa etsinnässäsi hotellimatkat tai Tallinnan risteilyt, voit löytää tämän hetken tarjoukset sivuiltamme. Tallinnan matkat voivat halvimmillaan maksaa vain muutamia kymmeniä euroja!

Lähde siis viettämään rentouttava ja leppoisa loma helposti ja edullisesti Tallinnassa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti