MatkapojatMatkapojat

Nämä ovat parhaat Tallinnan hotellit lähellä satamaa

Tallinna on läheisyytensä ja helppoutensa takia yksi suomalaisten suosikkikohteista. Sinne on mukava matkata vaikkapa laivalla, ja Tallinnan hotellit lähellä satamaa ovat vertaansa vailla!

Tallinnan suosio suomalaisten sydämissä ei ole ihme. Tämä pieni kaupunki tarjoaa ihastuttavia ravintoloita, laadukkaita ostosmahdollisuuksia ja edullisia kauneus- ja terveyshoitoja. Kaiken lisäksi, Tallinnan suosituimmat hotellit ovat edullisia ja korkeatasoisia – rentoutuminen ja hauskanpito onnistuu niissä taatusti.

Jotta sinun Tallinnan lomasi olisi mahdollisimman miellyttävä, listasimme Tallinnan sataman lähellä olevat hotellit, jotta voit löytää niistä mukavimman toiveidesi mukaan. Tässä siis parhaat Tallinnan hotellit lähellä satamaa!

Top 6 hotellit Tallinnan satamassa

Tallinnan hotellit sataman lähellä tarjoavat varsin hyvän kattauksen ylellisyyttä ja edullisia huoneita. Alle on valittu matkailijoiden suosiossa olevia hotelleja, jokaista matkabudjettia silmällä pitäen.

The Three Sisters Hotelli

1. The Three Sisters Hotel

Ylellisyyttä etsivien kannattaa suunnata the Three Sisters Hotelliin. Tämä luksusluokan hotelli sijaitsee aivan vanhan kaupungin laitamilla, kävelymatkan päässä Tallinnan satamasta.

Hotellissa on muutama kymmenen huonetta, ympärivuorokautinen huonepalvelu ja erinomainen ravintola, jossa nauttia herkkuja. Huoneen hintaan kuuluu buffet-aamiainen ja langaton internet. Huoneet on persoonallisesti sisustettuja ja voit nauttia päiväkahvin esimerkiksi hotellin romanttisessa puutarhassa.

Hotelli Tallinnan satamassa

2. Hestia Hotel Seaport

Tallinnan hotellit lähellä satamaa ovat hyvä valinta, kun haluat pujahtaa nopeasti hotelliin laivasta sekä myös takaisin laivaan loman loputtua. Hestia Hotel Seaport on aivan matkustajasataman D-terminaalin vieressä, joten matka laivaan ei päätä huimaa.

Hotelli on panostanut ympäristöystävällisyyteen ja esimerkiksi sen huoneet ovat varustettu korkkilattioilla. Huoneet ovat ilmastoituja ja niissä on ilmainen wifi ja satelliitti-TV. Hotellista löytyy baari ja kahvila, mutta ei varsinaista ravintolaa.

ApolloApollo

Metropol hotelli Tallinnassa

3. Hotel Metropol

Lyhyen kävelymatkan päässä satamasta sijaitsee Hotel Metropol, joka tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet edulliseen hintaan. Hotelli sijaitsee Roterman korttelissa ja siitä on nopea kävellä muun muassa vanhaan kaupunkiin. Läheltä löytyy myös kauppoja, elokuvateatteri ja Viru Keskus.

Hotellista löytyy ravintola, pieni kahvila sekä varsin mukava kauneussalonki. Ilmainen langaton internet kuuluu huoneen hintaan. Hotellissa on myös varsin toimiva huonepalvelu.

Kalev Spa hotelli Tallinnassa

4. Kalev Spa Hotel & Waterpark

Tämä 4-tähden hotelli on muutakin kuin majapaikka, sillä siellä voi nauttia täydellisistä kylpyläpalveluista. Asiakkaat saavat käyttää kylpyläpalveluita, saunaa ja langatonta internet-yhteyttä kaikissa julkisissa tiloissa. Henkilökunta järjestää tarvittaessa myös kiertoajeluita Tallinnassa!

Hotelli on kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Sieltä käsin voi myös vierailla Pyhän Olavin ja Pyhän Nikolauksen kirkoissa. Katso nämä hotellit, jos haluat lähemmäs vanhaa kaupunkia.

Tallink Express Hotel Tallinnassa

5. Tallink Express Hotel

Helppoja ja varmaa laatua etsivät viihtyvät varmasti Tallink Express hotellissa. Tämä 3-tähden hotelli tarjoaa kaikki mukavuudet ilmaisesta wifistä aina viihtyisään ravintolaankin.

Tämä edullinen hotelli tarjoaa hyvät yhteydet satamaan ja muihin kiehtoviin kohteisiin. Sieltä on helppo kävellä esimerkiksi Pyhän Olavin kirkolle tai Raatihuoneentorille.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Uusi Metropol Spa Hotel

6. Metropol Spa Hotel

Tallinnan hotellit lähellä satamaa saavat silloin tällöin uuden kilpailijan. Näistä maininnan ansaitsee Metropol Spa Hotel, joka on avannut vasta nyt ovensa. Tämä business-luokan kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee Rotermannin korttelissa ja se vaikuttaa lupaavalta lomanviettopaikalta.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, aulabaari ja kesäterassi. Sen kylpyläosasta (avautuu 1.9 alkaen) sisältää useita saunoja, porealtaita ja siellä voi ottaa erilaisia hoitoja.

Tallinnan hotellit lähellä satamaa takaavat helpon loman

Tallinnan hotellit lähellä satamaa eivät tarjoa vain kätevää kohdetta tulo- ja paluumatkan kannalta. Tallinnan satama on itsessään kokemisen arvoinen, sillä siellä on mukavia kahviloita ja loistavia ostosmahdollisuuksia. Hyvällä säällä, satamasta kävelee myös mukavasti Tallinnan vanhaan kaupunkiin. Tutustu täältä edullisiin Tallinnan matkoihin.

Varaa siis hotelli läheltä Tallinnan satamaa ja vietä ihastuttava loma tässä rentouttavassa kaupungissa!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Tallinan hotellit lähellä satamaa kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti