MatkapojatMatkapojat

Halvat matkat Tallinnaan näillä vinkeillä – varaa matka

Tallinnaan on helppo matkustaa Suomesta ja kaupunki onkin yksi suomalaisten ikisuosikeista. Tässä vinkit joiden avulla halvat matkat Tallinnaan onnistuvat varmasti.

Tallinnan loma tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää ja tekemistä. Vanha kaupunki ihastuttaa idyllillään ja sieltä voi tehdä hyviä ostoslöytöjä, esimerkiksi joulua silmällä pitäen! Tallinna on hyvä valinta myös kulinaristeille, eikä kaupungin hintataso ruuankaan suhteen huimaa vielä päätä.

Jos matka Tallinnaan on suunnitteilla, kannattaa ehdottomasti pistää harkintaan myös kaupungin kylpyläpalvelut. Tallinnassa onnistuvat nimittäin erilaiset kauneushoidot varsin edullisesti. Hotellia varattaessa kannattaa siis kylpylähotellit pitää erityisesti mielessä!

Halpoja matkoja Tallinnaan

Tallinnaan voi matkustaa monin eri tavoin ja etsivä löytää kaupunkiin niin pakettilomia, kuin erikseen ostetut kuljetukset ja majoituksetkin. Tallinna antaa siis mahdollisuuden kaikenlaisille matkailijoille.

Halvat matkat Tallinnaan onnistuvat:

Sijaintinsa puolesta matkojen kanssa voi olla hyvinkin valikoiva, sillä niin lento- kuin laivamatkakaan ei kestä monia tunteja. Tämän johdosta moni matkalainen voikin olla varsin joustava päivien suhteen, mikä auttaa pitämään lomamatkan hinnan kurissa.

Tallinnan majoitusvaihtoehdot tarjoavat paljon edullisia mahdollisuuksia. Hotellien hintoja kannattaa pitää silmällä Hotels.comin ja Booking.com avulla – huoneita verrattaessa löydät paremmin edullisen majoituksen Tallinnasta. Toki myös matkapaketteja on hyvä vertailla, sillä aina hotellin ja matkan ostaminen erikseen ei tule halvemmaksi.

Hotellin hinnat vaihtelevat Tallinnassakin paljon ja hintaan voi vaikuttaa olemalla joustava esimerkiksi majoituspäivien suhteen. Sijaintinsa puolesta edullisimpia hotelleja löytyy vanhasta kaupungista sekä sataman läheltä. Hotellien hinnat voivat halvimmillaan olla noin 60 euroa per yö. Mikäli haluat hotellilta jotain hieman erityisempää, nousee hinta yleensä noin 200 euron tienoille per yö.

ApolloApollo

Halvimmat risteilyt Tallinnaan

Yksi suosituin tapa mennä Tallinnaan on matkustaa sinne laivalla. Risteilyaluksia kulkee Helsingistä useasti päivässä ja matka Tallinnaan laivalla on hauska tapa aloittaa rentoutuminen jo satamassa. Halvat matkat Tallinnaan voi siis tehdä joko risteilijän kyydissä,  tai ostamalla kansipaikka Tallinnaan kulkevilta katamaraaneilta.

Suosituimpia Tallinnan lomaristeilyjä löytyy Eckerö Lineltä. Voit verrata matkojen hintoja heidän sivuiltansa ja varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivimman tarjouksen.

Huomioi myös, että moniin risteilyaluksiin voi ottaa oman auton mukaan. Autopaikka kannattaa aina varata etukäteen. Matkat Tallinnaan autolla kannattavat, sillä tämä mahdollistaa vierailun lähialueen pikkukylissä ja kauempana keskustassa sijaitsevissa kylpylöissä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Halvat lennot Tallinnaan

Tallinnaan ei kuitenkaan ole pakko matkata vain laivalla. Viroon on mahdollista lentää Suomesta niin Finnairin kuin monen halpalentoyhtiön siivinkin. Lentojen hinnat ovat yleensä noin 100 euron luokkaa, mutta sinne voi löytää todella halpoja sesonkitarjouksia. Lentoja kannattaa vertailla Ebookersin ja Travellinkin avulla.

Mikä parasta, Tallinnaan ei ole pakko lentää vain Helsingistä. Lentoja Tallinnaan voi löytyä myös:

  • Turusta
  • Tampereelta
  • Oulusta
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Halvat matkat Tallinnaan ovat käden ulottuvilla

Halvimmat matkat Tallinnaan löytää vaihtoehtoja vertailemalla. Tähän ihastuttavaan pikkukaupunkiin voi matkata niin laivalla kuin lentokoneellakin. Matkanjärjestäjät tekevät valmismatkoja Tallinnaan, jotka ovat edullinen ja helppo tapa ottaa kaupunki haltuun. Toki voit mahdollisesti säästää ostamalla palvelut erikseen hakukoneita käyttäen. Halvat matkat Tallinnaan onnistuvat siis monin eri tavoin!

Ota vinkit avuksi ja varaa ihastuttava loma Tallinnaan Lomamatkalle.fi sivuston kautta!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti