Pärnun ostoskeskukset houkuttavat ostoksille

Viron parhaat lomakohteet tarjoavat kivoja ostosmahdollisuuksia. Millaisia ovatkaan siis Pärnun ostoskeskukset?

Pärnu tunnetaan tietenkin upeista kylpylöistään, mutta pääseepä kaupungissa myös ostoksille. Pärnun ostoskeskukset ovat kivaa ajanvietettä lomaan ja saat matkalaukkuun runsaasti kivoja viemisiä, sillä tarjonta on monipuolinen. Monia ostoskeskuksia on uusittu viime aikoina, joten ne viihdyttävät kauppavalikoiman lisäksi mukavalla ilmapiirillään. Alla katsaus Pärnun parhaisiin ostoskeskuksiin ja vinkit parhaisiin ostopaikkoihin!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Kaubamajakas ostoskeskus

1. Kaubamajakas

Kaubamajakas on Viron suurimpia ostoskeskuksia. Jättimäinen ostoskeskus sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta sinne on varsin hyvät kulkuyhteydet keskustasta. Muun muassa kesäisin Pärnun keskustan ja Kaubamajakaksen välillä liikkuu ilmainen bussi. Lisäksi pysäköinti ostoskeskuksessa on ilmaista, joten jos olet autolla liikkeessä, kannattaa ostoskeskukseen lähteä piipahtamaan.

Ostoskeskus on melkein kuin uusi, sillä sitä remontoitiin laajasti vuonna 2014. Löydät ostoskeskuksesta runsaasti vaateliikkeitä, elektroniikkaa sekä sisustustavaroita. Ostoskeskuksessa palvelevat myös monet kansainvälisesti tunnetut liikkeet. Lisäksi ravintoloille on pyhitetty peräti kokonainen kerros, joten mieleistä syömistä löytyy taatusti shoppailun lomassa.

Kaubamajakas on avoinna seuraavanlaisesti:

  • 5.-30.9 klo 08.-22.00
  • 10-30.4 klo 08.-21.00

Liikkeet: https://kaubamajakas.ee/fi/kauplused-ja-toidukohad/

Ostoskeskus Pärnussa

2. Pärnu Keskus

Pärnu Keskus löytyy joenrannalta, lähempänä Pärnun keskustaa, joten sinne voi piipahtaa keskustan hotelleista ja kylpylöistä kätevästi. Moderni ostoskeskus tarjoaa runsaan ostosvalikoiman elektroniikasta ja leluista muotivaatteisiin. Pärnu Keskuksen liikevalikoimaan kuuluvat muun muassa Nike, Lego ja Guess.

Pärnun ostoskeskukset tarjoavat monesti muutakin kuin vain liikkeitä ja esimerkiksi Pärnu Keskuksessa toimii elokuvateatteri. Voit siis piipahtaa ostosten lomassa vaikkapa katselemaan uusimpia elokuvia. Lisäksi ostoskeskuksesta löytyy ruokapaikkoja – voit vierailla esimerkiksi aasialaisia makuja tarjoavassa Chopsticksissä tai viihtyisässä Kahvik Hermanissa maistelemassa paikallisia makuja.

Pärnu Keskus on avoinna klo 10.-20.00.

Liikkeet: https://fi.astri.ee/parnu-keskus/kartta/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Port Artur 1 ja 2 ostoskeskukset

3. Port Artur 1 ja 2

Keskustasta löytyy myös Port Artur, joka on uusi ja kiva ostoskeskus Pärnussa. Port Artur ei ole aivan niin suuri kuin edellä mainitut Pärnun ostoskeskukset, mutta valikoimaa riittää silti. Ostari onkin itse asiassa jakautunut kahteen eri rakennukeen, nimittäin aivan lähekkäin ovat niin Port Artur 1, että 2. Ostareista löytyy kivoja liikkeitä lapsille ja aikuisille. Varsinkin koruliikkeet ovat todella laadukkaita. Kuntoilijat löytävät myös hyvän ravintolisäliikkeen, joten jos olet aktiivilomalla Virossa, niin piipahda täällä.

Kun haluat sitten päivään muutakin ajanvietettä, voit vierailla VR Mängukeskuksessa. Ostarista löytyvä liike mahdollistaa virtuaalitodellisuuspelien pelaamisen! Tietenkin löydät myös ruokapaikkoja pikaruokaravintoloista hienompiin ravintoloihin.

Port Artur on avoinna:

  • maanantaista lauantaihin klo 10.-20.00
  • sunnuntaisin klo 10.-18.00

Liikkeet: https://portartur.ee/kauplused/?lang=fi

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Pärnun ostoskeskukset: täyden palvelun ostosparatiisit

Pärnun ostoskeskukset tarjoavat siis runsaasti mahdollisuuksia ostoksille. Yllä mainituista ostoskeskuksista löytyy runsaasti muitakin palveluita – esimerkiksi Port Arturissa on kauneusliikkeitä, joissa voit käydä leikkaamassa vaikka ihanan uuden lomatukan!

Jos sinun on mahdollista lähteä ostoksille hieman Pärnun keskustaa kauemmaksi, löytyy kaupungin laitamilta Kaubamajakaksen lisäksi Maxima hypermarketti. Sieltä voi mukaan ostella muodin ja sisustustarvikkeiden lisäksi erilaisia ruokaostoksia.

Minne muualle ostoksille Pärnussa?

Suurten ostoskeskusten lisäksi Pärnussa on runsaasti kivoja pikkuliikkeitä ja putiikkeja. Varsinkin paikalliset käsityöt ovat loistavia tuliaisia ja matkamuistoja. Vieraile siis esimerkiksi Pärnun käsityösalongissa ostoksilla. Lisäksi matkalaisen kannattaa piipahtaa Pärnun kaupungintorilla. Joulun alla tori täyttyy ihanasta joulutorista, mutta tapahtuupa torilla muutenkin! Torilta löytyy runsaasti tuoreita elintarvikkeita sekä paikallisia tuotteita hunajasta käsitöihin. Torin yhteydessä on myös pieni sisätila liikkeineen.

Pärnun ostoskeskukset ja liikkeet tuovat siis mukavaa ajanvietettä lomaan. Ei siis muuta kuin Pärnun loman suunnitteluun!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Pärnun ostoskeskukset kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti