MatkapojatMatkapojat

Rentouttavaa ja tapahtumarikasta tekemistä Pärnussa

Tekemistä Pärnussa riittää kaikenlaisille matkailijoille. Voit tutustua mukaviin nähtävyyksiin tai rentoutua kylpyläpalveluiden avulla.

Virossa sijaitseva Pärnu on suosittu kylpylälomakohde. Pärnuun matkataan kaveriporukalla ja koko perheen kera. Edullisesta ja kauniista kaupungista löytyy runsaasti ajanvietettä mukavaan lomaan. Kun siis suuntaat lomalle tähän idylliseen kaupunkiin, nappaa tästä ajanvietevinkit. Alla esittelyssä mielenkiintoista tekemistä Pärnussa, joiden avulla takaat itsellesi onnistuneen loman.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Estonia Resort Hotel & Spa Pärnussa

Kylpylät ja rannat ovat Pärnun parasta antia

Pärnu on rentouttava kohde, jonka vetonaulana ovat ehdottomasti kaupungin kylpylät. Niissä oleilu onkin parasta tekemistä Pärnussa.

Parhaita kylpylöitä Pärnussa ovat muun muassa:

 • Tervise Paradiis
 • Hedon Spa
 • Viiking
 • Estonia Resort Hotel & Spa

Näistä erityisesti Tervise Paradiis tarjoaa tekemistä lapsille, sillä vesipuistossa riittää hurjia liukumäkiä ja kivoja altaita kaikenikäisille vesipedoille. Kylpylä on siis loistava, kun olet liikkeellä koko perheen voimin.

Pärnun kylpylät tarjoavat sopivasti tekemistä sateella ja voit nauttia rentouttavista hoidoista vaikka lomasäät eivät olisikaan suotuisat. Kylpylöiden ja niiden palveluiden ansiosta Pärnuun voi matkata läpi vuoden!

Jos matkaat Pärnuun kesällä, tarjoaa kaupungin ranta kivaa tekemistä päiviin. Rannalla voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja sekä rantaleikkejä. Rannan läheltä löytyy lisäksi kahviloita ja kioskeja, joissa nauttia hieman viilentäviä juomia tai herkullisia jäätelöitä. Perinteiselle aurinkolomalle voi siis lähteä huoletta Pärnuun!

ApolloApollo

Erilaiset tapahtumat ovat kivaa tekemistä Pärnussa

Tekemistä Pärnussa riittää myös erilaisten tapahtumien ansiosta. Vilkkaassa lomakohteessa järjestetään läpi vuoden runsaasti erilaisia tapahtumia ja ne tarjoavat ajanvietettä monenlaisille lomailijoille.

Tunnetuimmat tapahtumat, joiden ajaksi loma kannattaa sijoittaa, ovat:

 • Pärnun musiikkifestivaalit, jotka järjestetään yleensä kesä-heinäkuussa
 • Pärnun elokuvafestivaalit, joita vietetään vuosittain kesä-heinäkuun aikana
 • Blues –festivaalit, joita juhlitaan yleensä heinäkuussa
 • Keskiaikainen Pärnu Hansapäevad –tapahtuma kesä–heinäkuussa
 • Joulumarkkinat marras-joulukuussa erilaisina tapahtumineen ja konsertteineen

Näiden lisäksi suomalaisillekin tärkeä juhla, eli juhannus, on tekemisen täyteinen. Juhannusta juhlitaan Pärnussa erilaisin tavoin ja siksi kaupunkiin on mahdollista tehdä vaikkapa juhannusmatka!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Pärnussa riittää tekemistä talvellakin

Vaikka monet kivat tapahtumat ovatkin sijoittuneet kesäkuukausiin ja Pärnu on loistava kesäkohde, ei kaupunkia kannata kaihtaa talvellakaan. Tekemistä Pärnu tarjoaa nimittäin talvikuukausinakin.

Joulumarkkinat valtaavat kaupungin torit marras-joulukuussa ja Pärnu on todella suosittu joulukohde. Lisäksi erilaista jouluaiheista ohjelmaa järjestetään runsaasti kaupungin kylpylöissä, putiikeissa ja kirkoissa.

Monet Pärnun nähtävyydet ovat lisäksi auki myös talvikuukausina. Esimerkiksi vanhankaupungin alueella on kiva viettää aikaa ja Pärnun pikkuputiikit sekä kahvilat viihdyttävät matkailijaa talvellakin. Tutustu ainakin Pärnun museoon, sillä museo on todella mielenkiintoinen ja kattava katsaus esimerkiksi alueen historiaan.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Pärnu tarjoaa kiehtovaa tekemistä lapsille

Mikä tekee Pärnusta sitten vielä kivemman matkailukohteen? Sen soveltuvuus kaikenlaisille matkaajille! Pärnussa on nimittäin runsaasti kivaa tekemistä aikuismatkailijoille, mutta myös lapsiperheille.

Tekemistä Pärnussa riittää siis kylpylöiden ja vesipuistojen muodossa myös lapsille. Tämän lisäksi rannat tarjoavat runsaasti erilaisia aktiviteetteja lapsimatkailijoille.

Lasten kanssa Pärnussa kannattaa suunnata myös:

 • Alpakkafarmiin
 • Gild –käsityötaloon
 • Valgerannan seikkailupuistoon
 • Lottemaan teemapuistoon

Hauskoja tapahtumia on lapsille tarjolla varsinkin juhlapyhien aikaan. Esimerkiksi pääsiäisenä Pärnussa voi nähdä erilaisia näytöksiä ja ottaa osaa pääsiäismunien etsintään!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Pärnu on rentouttava ja monipuolinen lomakohde

Kun siis kaipaat rentouttavaa tekemistä, kannattaa lomakohteeksi harkita Pärnua. Viron idyllinen rantakaupunki sopii edulliseksi kesälomakohteeksi, mutta tekemistä Pärnussa riittää talvellakin.

Lähde siis nauttimaan kauniista maisemista, laadukkaista kylpyläpalveluista ja mielenkiintoisista tapahtumista Pärnuun!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti