MatkapojatMatkapojat

Pärnun kylpylät – Viisi vaihtoehtoa kylpylälomaan

Pärnun kylpylät tarjoavat laatua, rentoutumista ja rutkasti mukavaa tekemistä. Viron suosituimpaan kylpyläkaupunkiin matkataan niin kaveriporukalla, että perheenkin kesken!

Viro on tunnettu laadukkaista kylpylöistään ja Pärnun kylpylät ovatkin hioneet palveluitaan jo lähes 200 vuotta. Kaupungin ensimmäinen kylpylä aloitti toimintansa jo 1838, joten kokemusta kaupungin kylpylöissä riittää. Pärnun kylpylät ovat kehittäneet palveluitaan ja nykyään sieltä löytyy todella runsaasti erilaisia vaihtoehtoja rentouttavaan ja hauskaan lomaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Pärnun kylpylät esittelyssä

Kun haaveilet laadukkaasta lomasta toimivine kylpyläpalveluineen, niin pidä mielessä nämä suositut Pärnun kylpylät.

Estonia Resort Hotel & Spa Pärnussa

Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa voisi huoletta olla Pärnun paras kylpylä. Uudistettu hotelli tunnettiin ennen Puistotalo nimellä. Kyseessä on neljän tähden laatukylpylä, jossa tarjotaan runsaasti todella laadukkaita hoitoja. Kylpylähoidot ovat suunniteltu asiantuntijoiden avulla, niiden noudattaessa monia perinteisiä menetelmiä.

Hotellissa on lisäksi laadukas ravintola, iso allasalue sekä runsaasti saunoja. Huoneita on Standard ja Superior –laaduissa ja ne ovat hyvin varusteltuja. Hotellin sijainti on lähellä uimarantaa sekä Pärnun keskustaa.

ApolloApollo

Hedon Spa Pärnu

Hedon Spa & Hotel

Laadukasta hemmottelua voi nauttia Hedon Spa & Hotel –kylpylässä. Kyseessä on paras kylpylä Pärnussa, joka sijaitsee loistavasti lähellä keskustaa ja rantaa. Hotellista löytyy huoneita niin aikuiseen makuun, että perheillekin.

Hotellin palveluihin sisältyy:

 • Kauniit oleskelutilat
 • Kaksi ravintolaa ja baari
 • Puutarha ja aurinkoterassi
 • Kylpylä- ja hoito-osasto

Kattavat kylpyläpalvelut sisältävät hierontoja sekä kauneushoitoja. Kylpylässä on myös Kuolleenmeren vedellä täytetty uima-allas!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Kylpylähotelli Pärnussa

Tervise Paradiis

Tervise Paradiis on Pärnun paras kylpylä lapsille, sillä kylpylän yhteydessä toimii ihana vesipuisto. Vesipuisto viihdyttää kaikenikäisiä ja vauhtia riittää taatusti aktiivisen lomanviettoon!

Paradiis tarjoaa myös laadukkaan kylpyläosaston erilaisine palveluineen. Voit nauttia erilaisia hierontoja ja laadukkaita kauneushoitoja. Pärnun suurin kuntosali löytyy lisäksi hotellista, joten aktiivinen kuntoiluloma kylpylässä onnistuu varsin hyvin.

Huoneet ovat kivan kokoisia ja laadukkaasti varusteltuja. Niitä löytyy lisäksi erilaisissa hinta- ja kokoluokissa. Kylpylän ravintolatarjonta on vieläpä todella laaja, joten löydät ruokapaikkoja niin pikaruokatyylisenä että fine dining –periaatteella.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Pärnun kylpylähotelli Tervis

Tervis Kylpylähotelli

Tervis Kylpylähotelli on monelle suomalaiselle ehdottomasti Pärnun paras kylpylähotelli. Perinteikäs kylpylä sijaitsee noin kilometrin päässä keskustasta, rannan ollessa noin kahden kilometrin päässä.

Hotellista löytyy:

 • Kolme baaria ja ravintola
 • Kahvila
 • Kulttuurikeskus
 • Spa- ja saunakeskus

Tervis on vasta uudistettu, joten tilat ovat siistit ja modernit. Liikuntamahdollisuuksiakin on runsaasti, joten aktiiviloma onnistuu mainiosti. Lisäksi Terviksen asukkaat saavat käyttää Paradiisin vesipuistoa ilman lisämaksuja! Huoneita on tarjolla Standard- ja Superior –tason huoneina sekä perhehuoneina.

Viiking Spa kylpylähotelli

Viiking Spa

Viiking on monelle paras kylpylähotelli Pärnussa silloin, kun haluat erilaisia terveyshoitoja ja –palveluita. Laadukas ja perinteikäs hotelli tarjoaa lisäksi runsaasti kuntoutushoitoja, hotellin ollessa erikoistunut juuri erilaisiin kuntoutuksiin. Kylpylä sijaitsee noin kilometrin päässä rannasta sekä keskustasta.

Hotellissa majoittuminen onnistuu Standard ja Superior –huoneissa. Kylpylä sopii myös lapsiperheille, sillä saatavilla on perhehuoneita. Matkasta riippuen voit nauttia erilaisista kylpylähoidoista ja valita puoli- tai täysihoidon.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Pärnun kylpylät kutsuvat kaikenlaisia matkaajia

Kuten kylpylävalikoimasta käy ilmi, onnistuu kylpyläloma Pärnussa ihan kaikenlaisilta matkaajilta. Lapsiperheille on todella paljon kivoja vaihtoehtoja, mutta matkaan voit lähteä myös kaveriporukalla. Lisäksi hyvä kylpylähotelli Pärnussa tarjoaa palveluita niin hemmottelua etsiville, että kuntoilua ja kuntoutusta halajaville.

Näin löydät kylpylälomat Pärnuun

Kylpylälomat Pärnussa onnistuvat edullisesti ja helposti monin eri tavoin. Valmiita kylpylälomapaketteja tarjoavat muun muassa Ikaalisten Matkatoimisto ja Matkavekka.

Valmiit kylpylälomat pitävät sisällään:

 • Lauttamatkat Helsingistä Tallinnaan
 • Mahdolliset kuljetukset Tallinnasta Pärnuun hotelliin
 • Hotellimajoituksen aamiaisineen
 • Joitakin kylpyläpalveluita ja –hoitoja

Voit tietenkin etsiä kylpylämatkan Pärnuun omatoimisesti. Pärnun kylpylät löytää myös Ebookersin tai Hotels.comin kautta. Lauttapalveluita voi lisäksi löytää esimerkiksi Eckerö Lineltä. Voit rakentaa omanlaisesi kylpylämatkan kätevästi ja edullisesti. Erilaiset tarjoukset laskevat monesti loman hintaa usean kympin – myös äkkilähtöjä on saatavilla!

Pärnun kylpylät kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti