Pärnu lasten kanssa – minne ja mitä tehdä lomalla?

Jos haluat hauskanpitoa koko perheelle, niin suunnaksi kannattaa ottaa lasten kanssa Pärnu. Näiden vinkkien avulla onnistuu lapsiperheen loma Pärnussa.

Viron ihastuttava Pärnu on tunnettu kesäloma- ja kylpyläkohde. Vaikka sitä voikin helposti pitää aikuisten kohteena, on Pärnu lasten kanssa varsin hauska ja viihdyttävä lomakohde. Milloin ja minne Pärnussa kannattaa lasten kanssa suunnata?

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat kohteet Pärnussa lapsiperheille

Pärnu kannattaa lasten kanssa kokea ehdottomasti kylpylähotellissa. Näitä on tarjolla runsaasti, joista lapsiperheiden suosiossa on varsinkin Tervise Paradiis. Sen yhteydessä oleva vesipuisto on lukuisine vesiliukumäkineen ja altaineen ehdottomasti lasten suosikki.

Terviksen vesipuisto on avoinna myös heille, jotka eivät yövy itse hotellissa. Joten voit huoletta katsella sopivaa majoitusta muualtakin. Paras kylpylä lasten kanssa voisi Terviksen lisäksi olla esimerkiksi:

  • Viiking Spa Hotel
  • Strand SPA & Conference Hotel

Kun etsinnässäsi on kylpylä lasten kanssa, kannattaa huomiota kiinnittää ehdottomasti sijaintiin ja kylpylän allasosaston palveluihin. Jos siis etsit majoitusta esimerkiksi Expedian tai Hotels.comin sivuilta, rajaa hotellit juuri lapsiperheille sopiviksi. Matkanjärjestäjät kuten Ikaalisten Matkatoimisto antavat lisäksi vinkkejä lapsiperheille soveltuviin kylpylöihin.

Viisi vinkkiä hauskanviettoon

Yllä olevat majoituskohteet sopivat hyvin lapsiperheille ja niiden kylpylät sekä muut palvelut antavat mahdollisuuden hauskanpitoon. Mutta Pärnu tarjoilee lasten kanssa runsaasti muutakin tekemistä. Tässä viisi ideaa, joiden avulla loma lasten kanssa on täynnä ajanvietettä.

1. Piipahda Lottemaassa

Noin 10 kilometrin päässä Pärnun keskustasta sijaitseva Lottemaa on teemapuisto, jossa perheen pienimmät viihtyvät. Teemapuisto on rakennettu suositun virolaisen Lotte -koirahahmon ympärille, mutta puistossa lapset viihtyvät varmasti vaikka sarjakuvasta ei olisi kuullutkaan.

2. Nouse korkeuksiin Valgerannan seikkailupuistossa

Rannalla sijaitseva uusi seikkailupuisto on hauska aktiviteetti, jota kannattaa kokeilla lasten kanssa Pärnussa. Puistossa voi kiipeillä köysiradalla ja hyppiä köysimatoille. Puisto soveltuu kaikenikäisille lapsille.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

3. Ihastele hauskoja kaupunkilehmiä

Lapsen kanssa Pärnussa voi kokea maalaisromantiikkaa. Pärnun rannan läheistä nurmikkoa huoltavat nimittäin ihanat kesälehmät. Kaupunkilehmät muuttavat alueelle toukokuussa ja niitä voi ihastella aina lokakuuhun asti.

4. Askartele Pärnun käsityökeskuksessa

Pärnu lasten kanssa antaa mahdollisuudet askarteluun. Keskustassa sijaitsevassa käsityökeskuksessa voi nikkaroida kivoja pikkujuttuja. Siellä voi askarrella koko perheen voimin ja lapset voivat osallistua myös ohjaajien pitämille kursseille.

5. Piipahda Joulupukin kesämaassa

Joulupukin kesämaja – sillä kaikkihan tietävät, että Pukin oma koti on Korvatunturilla – sijaitsee Pärnussa. Pukin ja Muorin tilalla on runsaasti eläimiä ja siellä voi tehdä monenlaista, kuten vaikkapa kalastaa tai paistaa lettuja. Majatalo on hauska paikka kun haaveissa on rentouttava Pärnu lapsen kanssa.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Milloin Pärnu on lasten kanssa parhaimmillaan?

Voit lähteä lasten kanssa Pärnuun milloin tahansa, mutta tämä Viron rantakohde on ehdottomasti parhaimmillaan kesällä. Monet yllä mainituista kohteista ovat silloin auki ja Pärnun rannat tarjoavat kivat puitteet rantalomaan.

Pärnu ei lasten kanssa talvellakaan kuitenkaan ole mahdoton yhtälö, sillä kylpylät ovat silti auki ja niiden altaat viihdyttävät lapsia taatusti. Esimerkiksi juuri Terviksen kylpyläkeskus ja vesipuisto ovat auki ympäri vuoden, joten tekemistä riittää kyllä talvellakin. Hiihtämäänkin pääsee, joten aktiivinen talviloma Pärnussa on kiva idea.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Rentoudu koko perheen kesken

Pärnu lasten kanssa on täynnä mahdollisuuksia ja hauskanpitoa. Kylpylät ja rannat pitävät lapset leikeissään, samalla kun vanhemmat saavat rentoutua rauhassa. Edullinen loma lasten kanssa on mahdollinen tässä kauniissa paratiisissa.

Lähde siis lasten kanssa Pärnuun ja vietä hauska loma!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti