MatkapojatMatkapojat

Pärnun hotellimatkat rentouttavat arjen keskellä

Monipuoliset Pärnun hotellimatkat takaavat onnistuneen loman. Ihanaan kohteeseen voi matkata lomailemaan läpi vuoden – irtiotto arkeen onnistuu helposti ja edullisesti!

Pärnu sijaitsee vain noin kahden tunnin päässä Tallinnasta. Pärnuun matkataan viettämään niin perhelomaa että hemmottelevaa irtiottoa arkeen aikuisten kesken. Pärnun hotellimatkat voivat taata todella monipuolisen loman ja vaihtoehtoa on monia! Edulliset Pärnun matkat onnistuvat nimittäin lukuisten eri matkanjärjestäjien voimin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Näin löytyy edullinen hotellimatka Pärnuun

Pärnun hotellimatkat ovat todella suosittuja ja siksi niitä tarjotaankin usean matkanjärjestäjän toimesta. Alla esittelyssä tietoja siitä, mitä kaikkea matkailijalle on tarjolla.

Ikaalisten Matkatoimisto Pärnun matkat

Ikaalisten Matkatoimiston Pärnun hotellimatkat

Hotellimatka Pärnuun onnistuu hyvin Ikaalisten Matkatoimiston avulla. Suosittu matkanjärjestäjä tekee monipuolisia hotellimatkoja Viron suosittuun kaupunkikohteeseen. Valittavanasi ovat:

 • Pelkät hotellimatkat Pärnuun 2-7 yöksi.
 • Pärnun hotellimatka sekä yksi yö laivalla 3-8 yöksi.
 • Pärnun hotellimatkat ja yksi yö Tallinnassa 3-8 yöksi.

Voit siis nauttia vain Pärnun laadukkaista hotelleista tai yhdistää visiitin Tallinnaan. Hotellivalikoimassa on peräti 21 hotellia, joten hotellimatka Pärnuun Ikaalisten Matkatoimiston avulla onnistuu perheiltä tai pariskunnilta – jokaiselle löytyy varmasti majoitusvalikoimasta jotakin sopivaa.

ApolloApollo

Matkavekan Pärnun matkat

Matkavekan hotellimatkat Pärnuun

Matkavekka kuljettaa myös Pärnuun ja lomalle voi lähteä niin kaupunkiloman tunnelmiin että perinteiselle kylpylälomalle. Matkoja on joka torstai ja sunnuntai sekä kesäaikaan päivittäin. Matkavekan Pärnun hotellimatkat onnistuvat 2-7 yöksi. Hintaan sisältyy hotellimajoitus sekä laivamatka, mutta voit ostaa myös kuljetukset Pärnuun. Hotellikuljetukset maksavat 20 euroa per henkilö.

Matkavekan hotellivalikoimasta löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja. Voit valita lapsiperheiden suosikin eli Tervis Paradiisen tai suositun Hedon Spa & Hotel –hotellin. Kannattaa lukea tämä artikkeli, jos olet lähdössä Pärnuun lasten kanssa. Majoituksiin kuuluu yleensä aamiainen.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Matkapoikien Pärnun matkat

Matkapoikien Pärnun hotellimatkat

Matkapoikien hotellimatkat vievät sinut todella edullisesti Pärnuun. Hinnat alkavat 149 eurosta henkilöltä ja hotellimatkoja on saatavilla neljän, viiden tai kahdeksan päivän matkoina. Hotellimatkojen lähtöpäivät ovat aina torstaisin ja sunnuntaisin.

Hotellivaihtoehtoja on useita ja majoitukseen kuuluu aina aamiainen. Matka Viroon tehdään laivalla ja kuljetukset Tallinnasta Pärnuun ja takaisin kuuluvat yleensä matkan hintaan.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Edulliset Pärnun hotellimatkat löytyy helposti

Tarjouksia Pärnuun on helppo löytää ja kaikilta matkanjärjestäjiltä löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Voit suunnata Pärnuun edullisesti läpi vuoden, sillä perusmatkatkaan eivät maksa paljon yli 100 euroa henkilöltä. Tämän lisäksi erilaiset tarjoukset voivat laskea matkan hintaa.

Hinnat nousevat usein kesäkuukausina, joten halvat hotellimatkat Pärnuun löytää helpoiten talvella. Äkkilähtöjäkin on usein saatavilla, joten tarkkaile lomatarjouksia säännöllisesti!

Hotellimatka Pärnuun omalla autolla

Valmiit hotellimatkat Pärnuun sisältävät usein kyydit Tallinnan satamasta Pärnuun tai ainakin mahdollisuuden niiden ostamiseen erikseen. Mutta matkaan voi lähteä myös omalla autolla. Viro on kiva autoilumaa, jossa on helppoa ja edullista ajella.

Lauttamaksut ovat muutaman kympin hintaisia, joten auton vieminen Viroon ei ole kovin kallista. Esimerkiksi Eckerö Linen sivuilta voit löytää tietoa autolla matkaamisesta Viroon. Myös Matkavekan kautta onnistuu autopaikan varaaminen helposti.

Kun mietit hotellimatkaa Pärnuun omalla autolla, niin pidä mielessä:

 • Auton koko vaikuttaa lauttapaikan saantiin ja hintaan
 • Varmista vakuutusten voimassa olo
 • Selvitä autopaikan saanti valitsemassasi hotellissa
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde rentouttavalle hotellimatkalle

Pärnun hotellimatkat ovat edullinen ja helppo tapa viettää rentouttava loma kauniissa maisemissa. Voit lähteä matkaan läpi vuoden, sillä Pärnun hotellit ja kaupunki tarjoavat tekemistä kesät ja talvet!

Top-5 Pärnun keskustan hotellit

Kuten todettua, Pärnun keskustan hotellit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja. Kaupungista löytyy ihania putiikkihotelleja sekä edullisia majapaikkoja, joissa nauttia kylpylähoitoja. Tässä viisi vaihtoehtoa, kun etsit majoitusta Pärnun matkallesi juuri keskustan alueelta.

Hotelli Pärnun keskustassa

1. Hotel Villa Wesset

Vain kuuden minuutin kävelymatkan päässä rannalta sijaitseva putiikkihotelli on luksusta parhaimmillaan. Hotelli on kohtuullisen uusi muihin verrattuna, sillä se avautui vuonna 2007. Villa Wesset soveltuu erityisesti pariskunnille, joten jos mietit häämatkaa Pärnun, niin pidä hotelli mielessä.

Hotellista löytyy maistuvia annoksia valmistava ravintola, jonka ruuat ovat hyvin eurooppalaisia, mutta pienillä virolaisilla mausteilla höystettynä. Henkilökunta puhuu suomea, joten täällä pärjää vallan mainiosti kuka vain! Huoneen hintaan kuuluu internetyhteys.

ApolloApollo

Hansalinn hotelli

2. Hansalinn

Hotellit Pärnun keskustassa tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja edulliseen majoitukseen ja Hansalinn on todellista vastinetta rahoillesi. Hotellin läheltä löytyy muun muassa Pärnun kaunis kirkko, uusittu konserttisali sekä paljon gallerioita ja ostosmahdollisuuksia. Ranta on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotellin huoneen hintaan kuuluu langaton internetyhteys ja maksua vastaan voit myös nauttia hotellin mukavista saunapalveluista. Hansalinnan yhteydessä on ulkoterassi ja kahvila, jossa tarjoillaan runsaasti erilaisia virvokkeita.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Estonia Resort Hotel & Spa Pärnussa

3. Estonia Resort Hotel & Spa

Mikäli etsinnässäsi on kylpyläpalveluita tarjoava hotelli Pärnun keskustassa, on Estonia Resort Hotel & Spa hyvä valinta. Kylpylässä on sisäuima-altaita, poreammeita sekä erilaisia hoitopalveluitakin. Kuntoilemaankin pääsee hotellin kuntokeskuksessa.

Huoneen hintaan kuuluu niin buffetaamiainen kuin langaton internetyhteyskin. Huoneita löytyy eritasoisina, joten valinnan varaa on runsaasti. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä muun muassa:

 • Pärnun rannasta
 • Chaplin-keskuksesta
 • Pärnun museosta
 • Katariinan kirkosta

Alex Maja Pärnussa

4. Alex Maja

Pärnun keskustan kaupat ovat aivan Alex Majan hotellin lähellä, joten hotelli soveltuu shoppailua hakevalle matkaajalle. Hotelli on rakennettu vanhaan kauppiastaloon ja huoneet ovat persoonallisesti sisustettuja. Tämä hotelli on hyvä valinta varsinkin pariskunnille.

Langaton internetyhteys kuuluu hotellin huoneen hintaan ja hotellin yhteydessä on laadukas ravintola. Hotellissa voi myös lauleskella karaokea sekä pelata tikkaa! Hotelli on idyllinen ja hauska valinta.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Green Villa hotelli

5. Green Villa

Green Villa on kaunis ja pieni hotelli Pärnun keskustassa. Hotellista löytyy kuitenkin runsaasti tekemistä, sillä siellä voi nauttia kylpylä- ja saunapalveluista. Hintaan kuuluu langaton internetyhteys ja aamiainen on saatavilla mukavassa ravintolassa.

Hotelli on vain noin 13 minuutin päässä Pärnun viehättävästä rannasta. Tämän lisäksi myös museo, Chaplin-keskus sekä Katariinan kirkko ovat kävelymatkan päässä hotellista.

Löydä Hotellit Pärnun keskustasta edullisesti ja helposti

Monet hotellit Pärnun keskustassa voi varata suoraan esimerkiksi näistä matkaportaaleista:

 • Ebookers
 • Hotels.com
 • Agoda
 • Booking.com

Valmiita Pärnun matkapaketteja tarjoaa muun muassa Eckerö Line. Pärnun hotellitarjoukset kannattaa tarkistaa juuri näiltä matkasivustoilta, sillä niitä tarjotaan usein. Hintoja vertailemalla löydät itsellesi sopivan hotellin edullisesti ja helposti.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Rentoudu kauniissa Pärnussa

Pärnu on rentouttavasta lomasta haaveilevan unelma. Pärnun keskustan kaupat tarjoavat runsaasti ostosmahdollisuuksia ja ihastuttavassa kaupungissa on hurja määrä kylpylä- ja terveyspalveluita, joista nauttia. Tutustu myös Pärnun ostoskeskuksiin.

Löydä siis parhaat hotellit Pärnun keskustassa ja lähde rentouttavalle lomalle!

Hotellit Pärnun keskustassa kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti