Pärnun hotellimatkat rentouttavat arjen keskellä

Monipuoliset Pärnun hotellimatkat takaavat onnistuneen loman. Ihanaan kohteeseen voi matkata lomailemaan läpi vuoden – irtiotto arkeen onnistuu helposti ja edullisesti!

Pärnu sijaitsee vain noin kahden tunnin päässä Tallinnasta. Pärnuun matkataan viettämään niin perhelomaa että hemmottelevaa irtiottoa arkeen aikuisten kesken. Pärnun hotellimatkat voivat taata todella monipuolisen loman ja vaihtoehtoa on monia! Edulliset Pärnun matkat onnistuvat nimittäin lukuisten eri matkanjärjestäjien voimin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Näin löytyy edullinen hotellimatka Pärnuun

Pärnun hotellimatkat ovat todella suosittuja ja siksi niitä tarjotaankin usean matkanjärjestäjän toimesta. Alla esittelyssä tietoja siitä, mitä kaikkea matkailijalle on tarjolla.

Ikaalisten Matkatoimisto Pärnun matkat

Ikaalisten Matkatoimiston Pärnun hotellimatkat

Hotellimatka Pärnuun onnistuu hyvin Ikaalisten Matkatoimiston avulla. Suosittu matkanjärjestäjä tekee monipuolisia hotellimatkoja Viron suosittuun kaupunkikohteeseen. Valittavanasi ovat:

  • Pelkät hotellimatkat Pärnuun 2-7 yöksi.
  • Pärnun hotellimatka sekä yksi yö laivalla 3-8 yöksi.
  • Pärnun hotellimatkat ja yksi yö Tallinnassa 3-8 yöksi.

Voit siis nauttia vain Pärnun laadukkaista hotelleista tai yhdistää visiitin Tallinnaan. Hotellivalikoimassa on peräti 21 hotellia, joten hotellimatka Pärnuun Ikaalisten Matkatoimiston avulla onnistuu perheiltä tai pariskunnilta – jokaiselle löytyy varmasti majoitusvalikoimasta jotakin sopivaa.

ApolloApollo

Matkavekan Pärnun matkat

Matkavekan hotellimatkat Pärnuun

Matkavekka kuljettaa myös Pärnuun ja lomalle voi lähteä niin kaupunkiloman tunnelmiin että perinteiselle kylpylälomalle. Matkoja on joka torstai ja sunnuntai sekä kesäaikaan päivittäin. Matkavekan Pärnun hotellimatkat onnistuvat 2-7 yöksi. Hintaan sisältyy hotellimajoitus sekä laivamatka, mutta voit ostaa myös kuljetukset Pärnuun. Hotellikuljetukset maksavat 20 euroa per henkilö.

Matkavekan hotellivalikoimasta löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja. Voit valita lapsiperheiden suosikin eli Tervis Paradiisen tai suositun Hedon Spa & Hotel –hotellin. Kannattaa lukea tämä artikkeli, jos olet lähdössä Pärnuun lasten kanssa. Majoituksiin kuuluu yleensä aamiainen.

Matkapoikien Pärnun matkat

Matkapoikien Pärnun hotellimatkat

Matkapoikien hotellimatkat vievät sinut todella edullisesti Pärnuun. Hinnat alkavat 149 eurosta henkilöltä ja hotellimatkoja on saatavilla neljän, viiden tai kahdeksan päivän matkoina. Hotellimatkojen lähtöpäivät ovat aina torstaisin ja sunnuntaisin.

Hotellivaihtoehtoja on useita ja majoitukseen kuuluu aina aamiainen. Matka Viroon tehdään laivalla ja kuljetukset Tallinnasta Pärnuun ja takaisin kuuluvat yleensä matkan hintaan.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Edulliset Pärnun hotellimatkat löytyy helposti

Tarjouksia Pärnuun on helppo löytää ja kaikilta matkanjärjestäjiltä löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Voit suunnata Pärnuun edullisesti läpi vuoden, sillä perusmatkatkaan eivät maksa paljon yli 100 euroa henkilöltä. Tämän lisäksi erilaiset tarjoukset voivat laskea matkan hintaa.

Hinnat nousevat usein kesäkuukausina, joten halvat hotellimatkat Pärnuun löytää helpoiten talvella. Äkkilähtöjäkin on usein saatavilla, joten tarkkaile lomatarjouksia säännöllisesti!

Hotellimatka Pärnuun omalla autolla

Valmiit hotellimatkat Pärnuun sisältävät usein kyydit Tallinnan satamasta Pärnuun tai ainakin mahdollisuuden niiden ostamiseen erikseen. Mutta matkaan voi lähteä myös omalla autolla. Viro on kiva autoilumaa, jossa on helppoa ja edullista ajella.

Lauttamaksut ovat muutaman kympin hintaisia, joten auton vieminen Viroon ei ole kovin kallista. Esimerkiksi Eckerö Linen sivuilta voit löytää tietoa autolla matkaamisesta Viroon. Myös Matkavekan kautta onnistuu autopaikan varaaminen helposti.

Kun mietit hotellimatkaa Pärnuun omalla autolla, niin pidä mielessä:

  • Auton koko vaikuttaa lauttapaikan saantiin ja hintaan
  • Varmista vakuutusten voimassa olo
  • Selvitä autopaikan saanti valitsemassasi hotellissa
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde rentouttavalle hotellimatkalle

Pärnun hotellimatkat ovat edullinen ja helppo tapa viettää rentouttava loma kauniissa maisemissa. Voit lähteä matkaan läpi vuoden, sillä Pärnun hotellit ja kaupunki tarjoavat tekemistä kesät ja talvet!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti