Parhaat hotellit Pärnun keskustassa – Top-5

Hotellit Pärnun keskustassa tarjoavat ihastuttavia vaihtoehtoja matkailijalle. Tässä vinkit hotellin valintaan, jos Pärnu kutsuu.

Pärnu on Viron tunnetuimpia kylpyläkaupunkeja. Sinne on helppo tehdä matka Suomesta, sillä monet matkanjärjestäjät tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja valmismatkaan. Myös omatoimimatka onnistuu näppärästi ja hotellit Pärnun keskustassa tarjoavat laajan kattauksen edullisia, yksilöllisiä ja kauniita majoitusvaihtoehtoja.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Top-5 Pärnun keskustan hotellit

Kuten todettua, Pärnun keskustan hotellit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja. Kaupungista löytyy ihania putiikkihotelleja sekä edullisia majapaikkoja, joissa nauttia kylpylähoitoja. Tässä viisi vaihtoehtoa, kun etsit majoitusta Pärnun matkallesi juuri keskustan alueelta.

Hotelli Pärnun keskustassa

1. Hotel Villa Wesset

Vain kuuden minuutin kävelymatkan päässä rannalta sijaitseva putiikkihotelli on luksusta parhaimmillaan. Hotelli on kohtuullisen uusi muihin verrattuna, sillä se avautui vuonna 2007. Villa Wesset soveltuu erityisesti pariskunnille, joten jos mietit häämatkaa Pärnun, niin pidä hotelli mielessä.

Hotellista löytyy maistuvia annoksia valmistava ravintola, jonka ruuat ovat hyvin eurooppalaisia, mutta pienillä virolaisilla mausteilla höystettynä. Henkilökunta puhuu suomea, joten täällä pärjää vallan mainiosti kuka vain! Huoneen hintaan kuuluu internetyhteys.

ApolloApollo

Hansalinn hotelli

2. Hansalinn

Hotellit Pärnun keskustassa tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja edulliseen majoitukseen ja Hansalinn on todellista vastinetta rahoillesi. Hotellin läheltä löytyy muun muassa Pärnun kaunis kirkko, uusittu konserttisali sekä paljon gallerioita ja ostosmahdollisuuksia. Ranta on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotellin huoneen hintaan kuuluu langaton internetyhteys ja maksua vastaan voit myös nauttia hotellin mukavista saunapalveluista. Hansalinnan yhteydessä on ulkoterassi ja kahvila, jossa tarjoillaan runsaasti erilaisia virvokkeita.

Estonia Resort Hotel & Spa Pärnussa

3. Estonia Resort Hotel & Spa

Mikäli etsinnässäsi on kylpyläpalveluita tarjoava hotelli Pärnun keskustassa, on Estonia Resort Hotel & Spa hyvä valinta. Kylpylässä on sisäuima-altaita, poreammeita sekä erilaisia hoitopalveluitakin. Kuntoilemaankin pääsee hotellin kuntokeskuksessa.

Huoneen hintaan kuuluu niin buffetaamiainen kuin langaton internetyhteyskin. Huoneita löytyy eritasoisina, joten valinnan varaa on runsaasti. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä muun muassa:

  • Pärnun rannasta
  • Chaplin-keskuksesta
  • Pärnun museosta
  • Katariinan kirkosta

Alex Maja Pärnussa

4. Alex Maja

Pärnun keskustan kaupat ovat aivan Alex Majan hotellin lähellä, joten hotelli soveltuu shoppailua hakevalle matkaajalle. Hotelli on rakennettu vanhaan kauppiastaloon ja huoneet ovat persoonallisesti sisustettuja. Tämä hotelli on hyvä valinta varsinkin pariskunnille.

Langaton internetyhteys kuuluu hotellin huoneen hintaan ja hotellin yhteydessä on laadukas ravintola. Hotellissa voi myös lauleskella karaokea sekä pelata tikkaa! Hotelli on idyllinen ja hauska valinta.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Green Villa hotelli

5. Green Villa

Green Villa on kaunis ja pieni hotelli Pärnun keskustassa. Hotellista löytyy kuitenkin runsaasti tekemistä, sillä siellä voi nauttia kylpylä- ja saunapalveluista. Hintaan kuuluu langaton internetyhteys ja aamiainen on saatavilla mukavassa ravintolassa.

Hotelli on vain noin 13 minuutin päässä Pärnun viehättävästä rannasta. Tämän lisäksi myös museo, Chaplin-keskus sekä Katariinan kirkko ovat kävelymatkan päässä hotellista.

Löydä Hotellit Pärnun keskustasta edullisesti ja helposti

Monet hotellit Pärnun keskustassa voi varata suoraan esimerkiksi näistä matkaportaaleista:

  • Ebookers
  • Hotels.com
  • Agoda
  • Booking.com

Valmiita Pärnun matkapaketteja tarjoaa muun muassa Eckerö Line. Pärnun hotellitarjoukset kannattaa tarkistaa juuri näiltä matkasivustoilta, sillä niitä tarjotaan usein. Hintoja vertailemalla löydät itsellesi sopivan hotellin edullisesti ja helposti.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Rentoudu kauniissa Pärnussa

Pärnu on rentouttavasta lomasta haaveilevan unelma. Pärnun keskustan kaupat tarjoavat runsaasti ostosmahdollisuuksia ja ihastuttavassa kaupungissa on hurja määrä kylpylä- ja terveyspalveluita, joista nauttia. Tutustu myös Pärnun ostoskeskuksiin.

Löydä siis parhaat hotellit Pärnun keskustassa ja lähde rentouttavalle lomalle!

Hotellit Pärnun keskustassa kartalla

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti