Mallorca lasten kanssa – 6 syytä lähteä perhelomalle

Mallorca on stressivapaa ja vauhdikas lomakohde. Tässä kuusi syytä matkustaa lasten kanssa Mallorcalle.

Espanjaan kuuluva Mallorcan saari on suosittu lapsiperheiden lomakohde, eikä syyttä. Saarella on nimittäin runsaasti hyviä kohteita viihdyttämään kaikkia perheenjäseniä, sekä hurjasti tekemistä takaamaan onnistuneen loman. Jos siis mietit minne matkustaa seuraavaksi koko perheen kanssa, on Mallorca lasten kanssa varma valinta. Tässä kuusi syytä miksi.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

1. Mallorca on täynnä vesileikkejä lapsiperheille

Mallorca lasten kanssa on vedessä pulikoivien unelma. Saarelta kun löytyy runsaasti hyviä vesipuistoja, joissa riittää altaita ja liukumäkiä niin perheen pienimmille kuin isommillekin hurjapäille. Ne kolme suosituinta vesipuistoa ovat:

  • Western Water Park Magalufissa
  • Hidropark Alcudiassa
  • Aqualand El Arenalissa

2. Ihania lapsiystävällisiä rantoja rentoutumiseen

Vesileikkejä voi harrastaa lisäksi ihanilla rannoilla. Kun suuntaat lapsien tai lapsen kanssa Mallorcalle, voit löytää itsesi todella lapsiystävällisiltä rannoilta, joissa pienet saavat rauhassa temmeltää aikuisten nauttiessa auringonpaisteesta. Mallorcan parhaimpia rantoja on ehdottomasti peräti kuuden kilometrin mittainen Platja de Muro.

ApolloApollo

3. Seikkailuretket Mallorcan tippukiviluolissa

Mallorca tarjoaa lapsiperheille ainutlaatuisia seikkailuita saaren kauniissa tippukiviluolissa. Niitä riittää runsaasti ympäri saarta, joten voit huoletta nähdä useammankin kohteen lomallasi. Tippukiviluoliin tehdään runsaasti retkiä, jotka voit halutessasi varata etukäteen vaikkapa GetYourGuide sivustolta. Joihinkin luolastoihin voi tutustua myös omatoimisesti ilman pääsymaksua.

Vierailun arvoisia luolia ovat ainakin:

  • Coves d´Arta
  • Coves del Drach
  • Coves de Genova

4. Tutustu kiehtoviin eläimiin lasten kanssa Mallorcalla

Mallorca lasten kanssa tarjoilee runsaasti ihastuttavia eläinkohteita. Mallorcan suuri S´Albuferan luonnonsuojelualue on hieno paikka tutustua saaren eksoottisiin ja kauniisiin lintuihin. Puisto on lisäksi kaunista aluetta retkeilyyn ja patikointiin.

Tämän lisäksi pääkaupunki Palmasta löytyy lapsia kiehtova akvaario. Palma Aquarium –akvaario on koti yli 8,000 eläimelle aina rouskuista haikaloihin. Palma on lasten kanssa muutenkin kiehtova nähtävyys, joten siellä kannattaa piipahtaa päiväretkellä, vaikka Palma de Mallorca ei olisikaan pääkohteenne! Tähän kaupunkiin menee hyvin yhteyksiä eri lomakohteista, sillä se on saaren pääkaupunki.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

5. Koe lasten kanssa retkiä kauniissa maisemissa

Yksi ehdottomasti parhaimpia piirteitä Mallorcassa on lapsiperheille avautuvat retkimahdollisuudet. Lasten kanssa voi helposti iskeä hotelliahdistus, jolloin voit suunnata ihanille päiväretkille edullisesti ja helposti.

Mikäli autoilu kiehtoo, on autonvuokraaminen helppoa Mallorcalla. Voit sitten ajella kauniita Mallorcan teitä vaikkapa päivävierailulle Palmaan. Jos taas et halua hypätä autonrattiin, niin tee kuuluisi junamatka Palmasta Sólleriin. Vanhanaikaisen junan kyydissä matka vuoriston halki on elämys koko perheelle.

Apollo – Mallorca

Löydä parhaat lomatarjoukset Mallorcalle!

Etsi lomatarjouksia

6. Mallorca tarjoaa makuelämyksiä lasten makuun

Viimeisenä on mainittava Mallorcan ruokakulttuuri yhtenä vetonaulana. Lapset tykkäävät taatusti Mallorcan herkuista ja saaren ravintoloissa lapset huomioidaan loistavasta. Esimerkiksi Palma de Mallorca on täynnä kivoja ruokapaikkoja, jonka katujen varsilta löytyy runsaasti kahviloita ja jäätelökioskeja. Suuntaa myös maistelemaan Sóllerin kuuluisaa jäätelöä!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lämmin ja rento loma koko perheelle

Mallorca on täynnä mahdollisuuksia lapsiperheille rentouttavan ja tapahtumarikkaan loman viettoon. Otitpa suunnaksi sitten Alcudian lasten kanssa rennoksi rantalomaksi tai Palma de Mallorcan yhdistelmäloman viettoon, on koko perhe taatusti tyytyväinen lomakohteen valintaan.

Mallorca on lasten kanssa parhaimmillaan alkukesästä ja loppusyksystä. Tänne voi siis huoletta suunnata vaikkapa lasten syyslomalla tai ottaa startin kesäloman viettoon. Kuuminta ja kiireisintä Mallorcalla on yleensä heinä– ja elokuussa.

Suuntaa siis perheloman suunnitteluun Mallorcan aurinkosaarelle!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti