Mallorcan tippukiviluolat kuuluvat matkailijan ohjelmaan

Mallorcan tippukiviluolat ovat tämän ihanan saaren kauneinta antia. Ne ovat vaikuttava kokemus ja luontokohde, joka jokaisen matkailijan tulisi nähdä kerran elämässään.

Mallorca on tunnettu sen kauniista luonnostaan ja Mallorcan tippukiviluolat ovat ehdottomasta saaren parasta antia. Mallorcan luolat tarjoavat dramaattisia maisemia, mutta myös viihdykettä – luolissa voi nauttia esimerkiksi konserteista! Parhaat Mallorca tippukiviluolat löytyvät ympäri saaren, joten niihin kannattaa suunnata, matkustit sitten minne tahansa päin saarta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Viisi parasta tippukiviluolaa Mallorcalla

Tippukiviluolat Mallorcalla löytyvät melkein jokaisesta saaren kolkasta. Niiden runsaus tekee parhaimpien luolastojen listaamisesta melko mahdotonta, mutta tietyt tippukiviluolat ovat ylitse muiden.

Tässä viisi parasta tippukiviluolaa, jotka sinun kannattaa lisätä matkaohjelmaasi Mallorcan lomalla!

Drachin tippukiviluolat

Drachin tippukiviluolat

Lohikäärmeidenkin luolaksi kutsutut Drachin tippukiviluolat ovat ehkä ne tunnetuimmat Mallorcan tippukiviluolat. Luolasto löydettiin 1800-luvulla ja luolan sisällä sijaitsee Martelin järvi, joka on Euroopan suurimpia vedenalaisia vesistöjä. Tässä lumoavassa luolassa järjestetään myös konsertteja, joita kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan. Tippukiviluola sijaitsee lähellä Porto Criston kalastajakylää.

Kotisivut: http://www.cuevasdeldrach.com/en/

ApolloApollo

Artán tippukiviluolat

Artán tippukiviluolat

Canyamelin luodossa sijaitsevat Artán luolat ovat kaunis näky. Luolasto on hurjan korkea ja sen 22 metriä korkea tippukiviseinämä on erityisen vaikuttava näky. Tällainen muodostuma laajenee nimittäin vain noin puolen millimetrin vuositahtia, joten massiivinen seinämä on satojatuhansia vuosia vanha. Luolassa tulee ehdottomasti kumauttaa sen kivipalkkeja, sillä niistä kuuluu ihana ääni. Luolasto sijaitsee Mallorcan itäosissa.

Kotisivut: https://cuevasdearta.com/en/

Apollo – Mallorca

Löydä parhaat lomatarjoukset Mallorcalle!

Etsi lomatarjouksia

Genovan tippukiviluolat

Genovan tippukiviluolat

Mikäli matkasi suuntautuu pääkaupunki Palmaan, ovat Genovan luolat aivan kaupungin lähellä. Luolan kivipalkit ja seinämät ovat peräti 36 metrin korkuisia. Koska Genovan luolat eivät ole ne tunnetuimmat Mallorca –tippukiviluolat, on luolastossa vähemmän muita matkailijoita. Luolaston yhteydessä on myös todella suosittu ravintola, jonka grillatut lihat ovat maistuva lisä luolien tutkimiseen!

Kotisivut: http://cuevasdegenova.com/en/

Hamsin tippukiviluolat, Mallorca

Hamsin tippukiviluolat

Porto Criston tippukiviluolat ovat Mallorcan parhaimmistoa ja jo esitellyn Drachin luolaston lisäksi alueelta löytyvät myös Hamsin tippukiviluolat. Tämä luolasto tarjoaa dramaattisten seinämien ja kivimuodostumien lisäksi kauniin sähkövalaistuksen. Värikkäät valot tekevät luolasta visuaalisesti vaikuttavan kokemuksen. Hamsin tippukiviluolat ovat ajomatkan päässä niin Porto Cristosta kuin Manacoristakin.

Kotisivut: https://cuevasdelshams.com/?lang=en

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Campanetin tippukiviluolat

Campanetin tippukiviluolat

Mallorcan tippukiviluolat tarjoavat niin pieniä kuin suuriakin luolastoja. Jälkimmäisiin lukeutuu Campanetin luolasto, sillä tämä yli 3 200 neliömetrin laajuinen luolasto on yksi saaren suurimpia. Luolastossa riittää siis näkemistä ja ohjattu kierros kestää 40 minuuttia. Ei ole ihme, että Campanetin luolastoa kutsutaan usein myös romanttiseksi kammioksi! Luolasta sijaitsee Pohjois-Mallorcalla, aivan Tramuntanan vuoriston lähellä.

Kotisivut: http://www.covesdecampanet.com/en/

Mallorcan tippukiviluolat kannattaa kokea – Liput netistä

Monet mainituista Mallorcan tippukiviluolista voi kokea omatoimisesti, mutta myös ohjattujen kierroksien avulla. Ohjatut kierrokset ovat hyviä sillä ne:

  • Sisältävät tietoa luolien synnystä.
  • Kertovat viihdyttäviä ja mielenkiintoisia tarinoita luolastojen löydöistä ja historiasta.
  • Antavat mahdollisuuden kokea luolastot tarkemmin.

Halusitpa siis kokea ohjatun kierroksen tai nauttia tippukiviluolista omatoimisesti, voit ostaa liput luolastoihin etukäteen. Tämä onnistuu esimerkiksi GetYourGuiden.fi -sivuston avulla.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Koe luonnon kauneutta Mallorcalla

Mallorcan matkat ovat ehdottomasti elämys heille, jotka rakastavat luontoa. Mallorca tarjoaa mahdollisuuksia patikointiin, pyöräilyyn, veneilyyn ja moneen muuhun aktiiviharrastukseen. Mitä tulee saaren ihanaan luontoon, ovat juuri tippukiviluolat kokemisen arvoinen näky.

Lumoudu siis Mallorcan tippikiviluolista ja lähde lomalle tälle kauniille saarelle!

Mallorcan tippukiviluolat kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti