Espanja

Espanja on eräs Euroopan suosituimmista matkakohteista. Maan lämpimät talvet ja kuumat kesät takaavat sen, että maahan voi matkustaa ympäri vuoden. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin yksinmatkaajillekin.

Espanja on monipuolinen matkailumaa. Maa tarjoaa monenlaista kulttuuria ja erilaisia ilmastoja. Maan pohjoisosat ovat täynnä lumisia huippuja kun taas itä- ja eteläosien rannikkoalueet ovat tunnettuja hiekkarannoistaan.

Espanjan kulttuuri on sekoitus varsin brutaalia härkätaistelua, mutta myös tunnelmallista flamengoa. Maan ruokakulttuuri on myös tutustumisen arvoinen. Tapakset, viini ja kielen vievät paellat tarjoavat uusia elämyksiä ja makunautintoja.

Espanja on tunnettua rantalomakohteena ja siihen kuuluvat Kanariansaaret, kuin Aurinkorannikkona tunnettu Costa Del Sol, ovatkin täynnä ihania kohteita. Mutta maassa on myös hienoja kaupunkikohteita. Barcelona ja Madrid tarjoavat paljon arkkitehtuuria, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia.

ApolloApollo

Sään puolesta Espanjaan voi suunnata melkein milloin tahansa. Talvikuukaudet ovat leutoja, mutta silti suhteellisen viihtyisiä matkakuukausia, varsinkin kaupunkilomalle. Kesällä Espanjan ilmasto on kuumaa ja kuivaa. Kanariansaarilla lämpöä riittää ympäri vuoden ja sinne voikin suunnata niin talvi- kuin kesälomalle.

Lähde siis Espanjan hellivään ilmastoon ja nauti ihanasta ruuasta ja sykkivästä menosta maan kohteissa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti