Mallorcan hintataso 2020 miellyttää matkailijoita

Edullista ja lämpöistä lomakohdetta etsiessä kannattaa Mallorca pitää ehdottomasti mielessä. Mallorcan hintataso antaa nimitäin mahdollisuuden viihdyttävän loman viettoon edullisesti.

Espanjaan kuuluva Mallorcan saari on parhaimpia eurooppalaisia matkakohteita ja suomalaisten kestosuosikkeja. Siellä onnistuvat niin ihanat rantalomat kuin mielenkiintoiset kaupunkimatkatkin yhdistettyinä. Kaiken lisäksi, Mallorcan hintataso on hieman Suomea alhaisempi, joten se takaa mahdollisuudet edullisen loman viettoon.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...
Mallorcan hintataso 2020
Asia Hinta
Hostelli 50€
Hotelli – 3 tähteä 105€
Hotelli – 4 tähteä 130€
Hotelli – 5 tähteä 290€
Ateria – edullinen ravintola 12€
Ateria – McDonald’s 8€
Olut – ravintolassa 2-3€
Coca-Cola – ravintolassa 2€
Cappuccino 2€
Vesipullo 1,5L – kaupassa 0,6€
Taksi – aloitus 3-4€
Taksi – per km 1,5€
Bussilippu – per suunta 1,5€
Bensa – per litra 1,4€

Kattava lista Mallorcan hintatasosta: https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Palma-De-Mallorca

Onko Mallorcalla kallista?

Kuten yllä todettiin, on Mallorca hintatasoltaan yleisesti ottaen Suomen hintatasoa matalampi. Hintataso on kuitenkin hieman kohonnut ja esimerkiksi Mallorcan hintataso 2020 vuonna on noussut 90-luvun hinnoista. Saarella on kuitenkin silti mahdollista matkata edullisesti kunhan vain hyödynnät tarjouksia ja mietit hieman missä rahojasi kulutat.

Mallorcan hintataso vaihtelee nimittäin kohteesta toiseen sekä kohteiden sisällä runsaasti. Todella edullisia ravintoloita ja kahviloita on mahdollista löytää melkein mistä tahansa, kunhan vain liikut hieman matkailijoiden suosimien alueiden ulkopuolelle. Rahaakin saa kulumaan, jos tykkäät saada hieman luksusta lomaasi.

ApolloApollo

Millainen on Mallorcan hintataso eri kohteissa?

Mallorcan hintataso voi siis vaihdella riippuen hieman siitä, missä lomaasi vietät. Tässä nopea katsaus muutamiin suosittuihin kohteisiin Mallorcalla:

Palma de Mallorcan hintataso

Saaren pääkaupunki Palma de Mallorca on matkailijoiden suosima kohde. Kuten melkein minkä tahansa pääkaupungin tavoin, Palman hintataso on äkkiseltään katsottuna monesti saaren huokeimpia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Palma de Mallorcalla voisi matkustaa ja nauttia lomasta edullisesti.

Apollo – Mallorca

Löydä parhaat lomatarjoukset Mallorcalle!

Etsi lomatarjouksia

Palman hinnat ovat keskimäärin seuraavan oloisia:

  • Hotelli maksaa keskimäärin noin 44 euroa henkilöltä.
  • Ruuat yhdeksi päiväksi yhdelle henkilölle ovat noin 28 euroa.
  • Juomat (alkoholi) maksavat noin 10 euroa päivältä.
  • Paikalliseen liikenteeseen kuluu keskimäärin 9 euroa.

Palma de Mallorcan hintatasoon voi vaikuttaa huomattavasti monia muita Mallorcan kohteita enemmän. Suuri kaupunki tarjoaa enemmän vaihtoehtoja, minkä johdosta sinun on mahdollista löytää runsaammin edullisia vaihtoehtoja niin hotellien kuin ruoankin suhteen.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Alcudian hintataso

Alcudia on hyvä esimerkki siitä, että hintataso voi kohota matkailijoiden suosimissa kohteissa. Tämä ihastuttava lomakohde on edullinen vaikkakin keskimäärin jopa hieman Palma de Mallorcaa kalliimpi.

Alcudian hintataso on seuraavanlainen:

  • Yöpyminen maksaa noin 22 euroa henkilöltä
  • Yhden päivän ruuat ovat noin 32 euroa henkilöltä

Palma Novan hintataso

Matkailijat tykkäävät lisäksi suunnata rantalomalle Palma Novaan. Tämän aidon rantalomakohteen suosiota lisää myös viihdyttävä iltaelämä. Palma Novan hintatasoa säätelee melko paljon juuri sen suosio matkailijoiden keskuudessa. Majoituksen suhteen sinun on mahdollista löytää edullisia hotelleja, mutta maksaa myös luksuksesta. Päivällinen yhdeltä maksaa noin 18 euroa.

Liikkuminen ympäri saaren on edullista

Mallorcan valtteja matkailukohteena on saaren kiehtovat nähtävyydet ja ihanat pikkukylät. Täällä onkin helppo matkata ja majoittua edullisesti, varsinkin jos teet välillä päiväretkiä eri kohteisiin.

Mallorcan hintataso liikkumisen suhteen on edullinen. Taksien hinnat sisältävät noin 3-4 euron aloitushinnan, jonka jälkeen matkustaminen maksaa vähän yli euron kilometriltä. Bussien hinnat ovat edullisia, kertalipun ollessa kohteissa noin alle 1,5-2 euroa. Paikallisbusseja liikkuu myös ahkeraan monia eri reittejä.

Mallorcalla kannattaa harkita oman auton vuokraamista, varsinkin jos haluat saada saaresta enemmän irti. Edullisia tarjouksia on helppo löytää netistä ja auton vuokraaminen etukäteen kannattaa ehdottomasti, niin ei tarvitse enää lentokentällä alkaa selvittelemään asioita.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Edullinen lomakohde rentouttavaan lomaan

Mallorcan hintataso antaa mahdollisuuden viettää edullista lomaa. Kunhan pysyt tarkkana ja valikoit ravintolat huolella ja ennen kaikkea seuraat matkatoimistojen tarjouksia, voit viettää Mallorcalla edullisen ja rentouttavan loman.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti