MatkapojatMatkapojat

Mallorcan vesipuistot – Kolme kivaa kohdetta lomaan

Mallorcalla riittää annettavaa lapsiperheille, joista Mallorcan vesipuistot ovat varmasti lasten mieleen. Mikä onkaan se paras Mallorcan vesipuisto?

Mallorcan saari soveltuu loistavasti perheloman viettoon. Saarella on lukuisia hyviä hiekkarantoja lapsiperheiden leikkeihin sekä kiehtovaa tekemistä rantapäivien ulkopuolellakin. Näistä vesipuistot Mallorcalla ovat monen lapsen lempipuuhaa. Alla esittelyssä kolme Mallorcan vesipuistoa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Hidropark vesipuisto

Hidropark

Hidropark sijaitsee Mallorcan pohjois-osissa. Puistoa kutsutaan joskus myös Alcúdian vesipuistoksi, sillä se sijaitsee ihanassa Port d´Alcúdian kylässä. Matkaa vesipuistoon on keskustasta vain muutamia satoja metrejä, joten sinne on helppo matkata, jos lomailet Alcúdiassa.

Vesipuisto Hidropark on todella suuri, noin 40 000 neliömetriä, joten siellä riittää tekemistä koko päiväksi. Tässä Mallorcan vesipuistossa on runsaasti erilaisia vesiliukumäkiä ja altaitakin löytyy ikäisille uimareille. Uintien lomassa vieraat voivat nauttia runsaista ruokailumahdollisuuksista. Tämä Alcúdian vesipuisto tarjoilee kylmiä ja kuumia annoksia sekä esimerkiksi mainiota grilliruokaa.

Vesipuisto Hidropark on avoinna toukokuun alusta aina lokakuun loppuun. Touko-, kesä, syys- ja lokakuussa puisto on auki klo 10.00-17.00. Heinä- ja elokuussa vesipuisto on auki tunnin pidempään.

Liput tänne suosittuun Mallorcan vesipuistoon maksavat:

  • Aikuisille (12-60-vuotiaat) 24,90 euroa ovelta.
  • Lapsille (3-11-vuotiaat) 17,90 euroa ovelta.
  • Senioreille (yli 60-vuotiaat) 17,90 ovelta.

Etukäteen netistä ostettuna liput on usein mahdollista hankkia halvemmalla: http://www.hidroparkalcudia.com/index.php?idioma=en#tickets

ApolloApollo

Vesipuisto Mallorcalla

Western Water Park

Western Water Park, tai Westernpark, on ihastuttava Mallorcan vesipuisto Magalufissa. Vesipuiston keskeinen sijainti takaa myös helpon saavutettavuuden muualtakin kuin Magalufista. Tänne ei esimerkiksi ole kuin 15 minuutin ajomatka Palman kaupungista ja suosituista lomakohteista kuten Alcúdiasta ja Cala d´Orista tänne ajaa vain noin tunnin. Julkiset liikennevälineet kulkevat vesipuistoon monista läheisistä lomakohteista useita kertoja päivässä.

Vesipuisto on monen mielestä se Mallorcan paras vesipuisto, sillä siellä riittää runsaasti tekemistä. Hurjastelijoille on paljon erilaisia liukumäkiä ja temppuratoja, mutta perheen pienimmätkin viihtyvät monipuolisissa vesileikkipaikoissa. Vesipuistosta löytyy syötävää herkullisista pikaruokapaikoista pizzerioihin.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Tämä Mallorcan vesipuisto avautuu toukokuun lopussa ja on auki aina lokakuun loppuun asti. Western Parkin aukioloajat ovat samat kuin Hidroparkin, eli klo 10.-17.00 touko-, kesä-, syys- ja lokakuussa sekä tunnin pidempään heinä- ja elokuussa.

Lippujen hinnat ovat:

  • Aikuisille (yli 11-vuotiaat) 29,00 euroa.
  • Lapsille (3-4-vuotiaat) 10,00 euroa tai (5-11-vuotiaat) 20,00 euroa.
  • Senioreille (yli 65-vuotiaat) 20,00 euroa.

Etukäteen netistä ostettuna lippujen hinnat ovat muutamia euroja halvempia. Puistoon on mahdollista ostaa lisäksi vuosilippu: https://tickets.westernpark.com/storefront/hotdeals/?lang=en

Apollo – Mallorca

Löydä parhaat lomatarjoukset Mallorcalle!

Etsi lomatarjouksia

Aqualand El Arenal vesipuisto

Aqualand

Sitten on vielä se virallinen Palman vesipuisto, eli Aqualand vesipuisto. Tämä huvittelukeskus sijaitsee aivan Palman ulkopuolella, noin 15 kilometrin päässä El Arenal kylässä. Tämä Mallorcan vesipuisto löytyy näppärästi Palmasta ottamalla ETM bussi numero 23 Palman keskustasta. Taksilla pääsee myös kätevästi perille noin parinkympin hintaan Palmasta.

Aqualand vesipuisto on täynnä huvituksia niin pienille kuin isommillekin hurjapäille. Voit esimerkiksi hurjastella Tornado –laitteen pyörteissä tai laskea pimeää tunnelia hurjaa vauhtia alas vesialtaaseen. Alueella on lisäksi altaita ja aaltokoneita sekä runsaasti ruokapaikkoja, jottei nälkä yllätä.

Huvipuisto avautuu ihan toukokuun ensimmäisillä viikoilla ja pysyy yleisölle avoinna aina lokakuun loppuviikkoihin saakka. Aivan kuten muutkin Mallorcan vesipuistot, Aqualand on avoinna klo 10.-17.00 touko-, kesä, syys- ja lokakuussa sekä tunnin pidempään keskikesällä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Liput Aqualandiin voi ostaa etukäteen hieman halvemmalla tai ovelta hintaan:

  • Aikuisille (yli 11-vuotiaat) 29,00 euroa.
  • Lapsille (3-4-vuotiaat) 10,00 euroa tai (5-11-vuotiaat) 20,00 euroa.
  • Senioreille (yli 65-vuotiaat) 20,00 euroa.

Osta liput etukäteen: https://tickets-elarenal.aqualand.es/content?lang=en

Mallorcan vesipuistot kannattaa ehdottomasti kokea lomalla

Matkakohteesi läheisin vesipuisto kannattaa siis ottaa ohjelmaan, eikä puistojen välillä ole juuri eroja. Muista vain varmistaa, että puisto on auki ennen sinne menoa, sillä olosuhteet voivat joskus sulkea puiston, mikä tosin on kesällä hyvin hyvin epätodennäköistä, sillä aurinko paistaa päivästä toiseen! Liput kannattaa lisäksi varata etukäteen, sillä näin säästät rahaa ja aikaa puiston ovella!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Mallorcan vesipuistot kartalla

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Montako vesipuistoa Mallorcalta löytyy?” answer-0=”Mallorcalta löytyy kolme vesipuistoa, jotka ovat: Hidropark, Western Water Park ja Aqualand.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Paljonko vesipuistot maksavat?” answer-1=”Hidropark: 17,90 – 24,90€, Western Water Park: 10 – 29€, Aqualand: 10 – 29€” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Mikä vesipuisto sijaitsee lähimpänä Palmaa?” answer-2=”Lähimpänä Palman kaupunkia sijaitsee Western Water Park sekä Aqualand, joihin molempiin on n. 15min automatka. Hidropark taas sijaitsee n. tunnin päässä.” image-2=”” headline-3=”h2″ question-3=”Milloin vesipuistot ovat auki?” answer-3=”Kaikki Mallorcan vesipuistot ovat auki toukokuusta lokakuun loppuun klo. 10:00 – 17:00. Heinä ja elokuussa vesipuistot ovat auki tunnin pidempään.” image-3=”” count=”4″ html=”false” css_

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti