Indonesia

Indonesia on valtio, joka sijaitsee Australian pohjoispuolella. Tämä saaristovaltio pitää sisällään Filippiinien lailla tuhansia erilaisia saaria. Tunnetuin kohde Indonesiassa suomalaisille matkailijoille on varmasti Bali. Nousevana kohteena on myös Lombok, josta on ennustettu kasvavan uusi Bali.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Nämä saaret tarjoavat upeita kohteita matkailijalle. Vastaan tulee lumoavia hiekkarantoja, upeita viidakoita, eksoottisia kulttuureita sekä myös hienoja kaupunkeja. Bali ja Lombok ovat erittäin suosittuja surffauskohteita. Balin vieressä sijaitsee myös upeat Gili-saaret, johon pääsee parissa tunnissa Balilta veneellä. Myös sukeltajat suosivat saaria eri puolilla Indonesiaa, sillä vedet ovat kristallinkirkkaita, ja upeita koralliriuttoja riittää.

Indonesia on myös suosittu kohde retkeilijöiden keskuudessa. Saarien välillä matkustaminen on varsin edullista, varsinkin jos ajoitat matkustukset kesään, jolloin saarilla on sadekausi. Tällöin majoittuminen hotelleissa ja hostelleissa on todella paljon edullisempaa.

ApolloApollo

Tämä maa tarjoaa matkailijalle upean kulttuurielämyksen. Saarilla on yli 300 etnistä ryhmää, jotka ovat satojen vuosien aikana muokkaantuneet, ja saaneet mukaansa myös länsimaista kulttuuria. Upea Balin saari vie sinut henkeäsalpaavien maisemien ääreen, josta viihdyt varmasti.

Koe nyt tämä upea maa, ja sen tarjoamat saaret!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti