MatkapojatMatkapojat

Japani

Japani on yksi Aasian upeimmista kohteista. Tämä valtio tuo länsimaiselle matkailijalle täysin eksoottisen kulttuurin, jossa on nykyaikaisia moderneja suurkaupunkeja, sekä tuhansia vuosia vanhaa historiaa. Vastaavaa et pääse kokemaan missään muualla maailmassa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Japani on saarivaltio, johon kuuluu yli 4000 pientä saarta. Valtiolla on neljä pääsaarta, jotka ovat Hokkaido, Honshu, Kyushu ja Shikoku. Suurin saari näistä on Honshu, jossa sijaitsee myös Japanin pääkaupunki Tokio. Tällä saarella asuu yli 100 miljoonaa ihmistä. Saarella sijaitsee myös kuuluisa Fuji –vuori (3 776m).

Matkakohteena maa on todella monipuolinen, ja siellä riittää sinulle varmasti nähtävää yllin kyllin. Upea kulttuuri on jotain niin erilaista, että se pitäisi kaikkien päästä kokemaan. Suosituimpia kohteita Japanissa ovat Tokion lisäksi Kioto, Nara, ja Osaka.

Maa on sekoitus Tokion laisia miljoonakaupunkeja, ja pieniä tuhansia vuosia vanhoja kyliä, joista löydät upeita näyttäviä temppeleitä.

ApolloApollo

Sään puolesta Japani on myös varsin monimuotoinen. Niin kuin Suomessakin, niin Japanissa on neljä vuodenaikaa. Talvella sen vuoret tarjoavat upeita laskettelumahdollisuuksia, keväällä pääset ihastelemaan luonnon heräämistä upeissa puutarhoissa, ja kesällä pääset nauttimaan 25-30 asteen lämmöstä pitkälle syksyyn.

Lähde nyt tutustumaan Japanin upeaan kulttuuriin ja historiaan!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti