Lentokone Hotellihaku
Lentokone Lentohaku
Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit

Kiina

Kiina on värikäs maa

Kiinan lippuKiina on Japanin lailla yksi Aasian näyttävimmistä matkakohteista. Tämä kohde on todella suosittu matkailumaa ympäri maailmaa. Se tarjoaa suomalaiselle matkailijalle upeaa itämaista kulttuuria ja historiaa, joka on varsin värikäs, niin kuin on itse maakin.

Kuten Japanissa, niin myös Kiinassa on sekoitus uutta modernia arkkitehtuuria ja tuhansia vuosia vanhaa kulttuuria. Molemmat näistä sinun tulee kokea matkallasi Kiinaan.

Kiina on väkiluvultaan maailman suurin maa. Siellä asuu yli 1,3 miljardia ihmistä, joista yli 20 miljoonaa ihmistä Kiinan pääkaupungissa Pekingissä. Pekingin lisäksi Kiinan suosittuja matkakohteita ovat Shanghai, Sichuan, Tiibet ja Xian. Jo pelkästään tämä väenpaljous on ihmettelyn aihe Kiinaan matkaavalle. Kiinassa on yli 100 miljoonakaupunkia.

Tässä maassa pääset kokemaan upean kulttuurin, myös ruoan muodossa. Kiinalainen ruoka on suosittua ympäri maailmaa. Myös Suomesta löytyy useita eri kiinalaisia ravintoloita. Mikään ei kuitenkaan vedä vertoja ihan aidolle kiinalaiselle ruoalle.

Kiinan nähtävyyksistä on tietysti tunnetuin Kiinan muuri (kokonaisuudessaan 21km). Tämä muuri koostuu useista eri osista ja haaroista, joista itse päämuuri on 6,259km. Muita nähtävyyksiä Kiinassa ovat ehdottomasti sen luonnon tarjoamat upeat kohteet. Luonto pitää sisällään laaksoja, aavikoita, metsiä, vuoria ja vaikka mitä muuta.

Varaa nyt matkasi upeaan Kiinaan!


Artikkelin sisältö

Kiina – matkat

Hotellit

Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit