LomarengasLomarengas

Kap Verde

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kap Verde on Afrikan länsirannikolla sijaitseva saarivaltio, joka koostuu 13:sta eri saaresta. Se on erittäin suosittu talvilomakohde, joka tarjoaa upeita pitkiä hiekkarantoja, ja takuuvarmaa auringonpaistetta. Upea rantalomakohde on viime vuosina nostanut suosiotaan myös suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Se on todella mukava vaihtelu esimeriksi samalla suunnalla sijaitseviin Kanariansaariin.

Suosituimpia matkakohteita ovat Sal, Santiago, Boa Vista ja Santa Maria. Nämä kaikki kohteet tarjoavat sinulle upeita rantoja, aurinkoa ja täydellisiä paikkoja vesiurheiluun.

Kap Verde on jokaisen auringon alla makaamisesta pitävän unelmakohde. Aurinkoa riittää ympäri vuoden. Suomalaiset suuntaavat monesti talvella Kap Verdelle, sillä se on yksi lyhyempien lentomatkojen päässä olevista aurinkoisista kohteista talviaikaan. Aurinko paistaa ympärivuoden, ja usein sitä kuvaillaan juurikin aurinkovarmana kohteena.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Saaret pitävät sisällään upeaa kulttuuria, maistuvia ruokia ja todella monipuolisia majoitusvaihtoehtoja. Lapsiperheen viikon irtiotto pimeään talveen onnistuu loistavasti Kap Verdellä. Salin saari on tähän paras vaihtoehto.

Varaa nyt itsellesi matka Kap Verden auringon alle!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti