LomarengasLomarengas

Näin onnistuvat halvat matkat Espanjaan

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Espanja tarjoaa hurjan määrän elämyksiä ja valloittavia matkakohteita. Sinne voi suunnata rentouttavalle rantalomalle tai vaikkapa kiehtovalle kaupunkilomalle. Halvat matkat Espanjaan onnistuvat näillä vinkeillä!

Espanja on lähtökohtaisesti tuttu ja turvallinen matkakohde. Maa tarjoaa monia ihastuttavia kohteita, joista suositumpien joukossa ovat:

  • Espanjan kaupunkikohteet kuten Barcelona ja Madrid.
  • Espanjan rantalomakohteet kuten Marbella ja Costa del Sol.
  • Espanjaan kuuluvat saariryhmät kuten Kanariansaaret ja Baleaarit (Mallorca, Ibiza, Menorca ja Formentera).

Halpoja matkoja Espanjaan voi tehdä kaikkiin näihin kohteisiin kunhan vain muistaa muutaman kikan. Lomamatkalle.fi sivustolta voi löytää juuri oikeanlaisen loman sinun makuusi sekä matkabudjettiisi.

Millaiset halvat matkat Espanjaan ovat mahdollisia?

Halvat lomamatkat Espanjaan onnistuvat monin tavoin. Maan suositumpiin kohteisiin voi lähteä omatoimimatkalle ja ostaa lennot ja hotellin erikseen. Mutta halvat pakettimatkat Espanjaan ovat myös mahdollisia – sinun tulee vain ostaa matkasi juuri oikeaan aikaan.

Äkkilähdöt Espanjaan ovat usein halvin tapa matkustaa maahan. Äkkilähtöjen avulla voit löytyy jopa luksusloman maan ihaniin all inclusive-hotelleihin. Äkkilähtöjä järjestetään usein läpi vuoden ja ne voivat olla huomattavasti muita matkapaketteja edullisempia.

Elokuu on usein ruuhkaisinta ja sitein kalleinta aikaa matkustaa Espanjaan. Mikäli haluat löytää juuri halvat matkat Espanjaan, niin maahan kannattaa matkata syksyllä tai keväällä. Silloin lämpöä kyllä riittää loistavasti, mutta tarjouksia on myös paljon paremmin löydettävissä. Rantaloma varsinkin Kanariansaarille onnistuu siis mainiosti myös talvilomalla.

Jos taas kaupunkiloma kiehtoo sinua erityisesti, niin Espanjan kaupungeissa on suhteellisen leutoa myös talvella. Mallorcan Palma tai manner–Espanjan Barcelona ovat oivallinen kohde pienelle kaupunkilomalle.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Mistä halvat lennon Espanjaan?

Kuinka Espanjaan sitten voi ostaa halvat lennot? Tähänkin on monia eri vaihtoehtoja ja usein lennot kannattaa varata joko hyvissä ajoin ennen matkaa tai ottaa äkkilähtölennot Espanjaan.

Suomesta Espanjaan voi löytää paljon suoria lentoja, myös halpalentoyhtiöiden koneilla. Lennot Espanjaan onnistuu myös esimerkiksi Oulusta tai vaikkapa Tampereelta.

Espanjaan voi löytää halpoja lentoja myös niin, että matkaan kuuluu välilasku Euroopassa. Tällöin lentoaika on noin 6-10 tuntia, mikä on vielä varsin miellyttävä matkustusmäärä. Suorat lennot kestävät noin neljästä kuuteen tuntiin, riippuen hieman minne päin Espanjaa olet matkustamassa.

Miksi matkata Espanjaan?

Espanjassa matkailijaa houkuttelee monikin asia. Kuten todettu, maan kohteet tarjoavat jokaiselle jotakin ja erilaisia vaihtoehtoja löytyy hurja määrä. Koska halvat matkat Espanjaan on hyvinkin helppo löytää, ei ole ihme, että maa on niin suosittu kohde.

Halvat lomamatkat Espanjaan tarjoavatkin siis paljon koettavaa.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Tässä muutama vinkki, jotka sinun tulee Espanjassa kokea ja joihin ei tarvitse upottaa koko matkabudjettia:

  • Espanjalainen ruoka – Jokaisen tulisi kokea Espanjalaiset tapakset ainakin kerran elämässään. Espanjalainen viini on myös nautinto ja katumarkkinat ovat hyvä keino tehdä ruokalöytöjä.
  • Flamencon huuma – Olitpa sitten innokas tanssija tai et, kannattaa sinun löytää paikallinen taverna ja ihastua flamencon huumaan. Maasta löytyy helposti ja halvalla erilaisia tanssiesityksiä, joihin ihastua.
  • Paikallinen jalkapallokulttuuri – Espanjan tunnetuimmat seurat ovat FC Barcelona ja Real Madrid, joiden peleissä hurmioituu myös jalkapalloa vähän katsovat penkkiurheilijat. Paikallisia joukkueita maassa riittää myös muualla ja nämä pienet paikalliskamppailut ovat usein hieno elämys, eivätkä lippujen hinnat huimaa päätä.
Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Halvimmat matkat Espanjaan voi siis tehdä pienen taustatyön avulla ja hieman matkustusajankohtaa miettimällä. Halvat matkat Espanjaan löydät sivustoiltamme nopeasti, joten ei kun matkan suunnitteluun!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti