LomarengasLomarengas

Ruotsi

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Tuttu ja turvallinen Ruotsi on suomalaisten matkailijoiden suosiossa, eikä suotta. Tämä kaunis kuningaskunta on täynnä mielenkiintoisia kohteita, joihin matkata. Ruotsin valttina on maan kaunis luonto ja monipuoliset kohteet, jotka miellyttävät monenlaisia matkailijoita.

Länsinaapurimme on Pohjoismaiden suurin maa. Ruotsin pohjoisosat ovat jylhää tunturialuetta, keski- ja eteläosien nauttiessa hedelmällisestä maaperästä. Maalla on myös paljon kaunista rantaviivaa. Atlantilta saapuva Golfvirta tarjoilee Ruotsille leudon ilmaston.

Ruotsi on suosittu matkakohde varsinkin lapsiperheille. Perhematka onnistuu muun muassa Kolmårdenin eläinpuistoon. Uppsala on taas lasten suosikki Pekka Töpöhännän kotikaupunki, joten siellä on perheille paljon mukavaa tekemistä.

Ruotsissa riittääkin kivoja kaupunkeja. Tukholma on matkailijoiden suursuosikki, jossa voi piipahtaa esimerkiksi risteilyn merkeissä. Göteborg ja Malmö ovat sopivankokoisia kaupunkeja, jotka tarjoavat kulttuurielämyksiä, ihania ostosmahdollisuuksia ja paljon maukkaita kahviloita.

Pohjois-Ruotsiin kannattaa suunnistaa talvilomalle. Alueen hiihtokeskukset ovat hyvä mahdollisuus harrastaa niin laskettelua kuin hiihtoakin. Keskukset ovat myös kauniit ruskan aikaan syksyllä.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Ruotsin ilmasto on hyvin samanlainen Suomen kanssa. Etelä-Ruotsissa on kuitenkin melko leutoa läpi vuoden, joten kaupunkikohteisiin voi hyvinkin matkata läpi vuoden.

Tutustu siis Ruotsin kiehtoviin kohteisiin ja ylläty naapurimaan sykkeestä!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti