MatkapojatMatkapojat

Costa Rica

Costa Rica on Keski-Amerikan kiehtovimpia kohteita. Rikkaan historian ja lämpimän ilmaston omaava maa tarjoaa tekemistä niin kulttuurin ystäville, kuin rantalomaa rakastaville matkailijoille. Tämä sympaattinen saari on suojellut suurimman osan pinta-alastaan kansallispuistoiksi ja Costa Rica onkin loisto kohde ekomatkailuun.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Maa on myös suhteellisen turvallinen ja moderni kohde, eikä se ole kukkarollekaan ankara. Maan hintataso on huomattavasti Suomea edullisempi lähes kaikelta osin.

Costa Rican vehreät sademetsät ovat koti monelle eksoottiselle eläimelle ja saaren vuoristoihin lukeutuu myös Arenai-tulivuori, joka rauhoituttuaankin tarjoaa silti vaikuttavat näkymät.

Kohteena Costa Rico on siis täydellinen aktiivilomaa etsiville, sillä saarella voi vaeltaa mahtavissa maisemissa. Jos taas olet enemmän vesiaktiviteettien ystävä, kannattaa matka suunnata kohti Jacóa.

Mikäli etsit uusia maku- ja kiehtovia kulttuurielämyksiä, on pääkaupunki San José loistava valinta. Pääkaupungista on helppo tehdä retkiä erilaisiin paikkoihin, kansallispuistoista aina rantakohteisiin. Puerto Viejo ja Tamarindo ovat rantakohteet, jotka kannattaa pitää mielessä.

ApolloApollo

Costa Ricaan kannattaa matkustaa joulu-huhtikuun välisenä aikana. Paikallinen sää on silloin parhaimmillaan. Costa Ricassa on vain kaksi vuodenaikaa ja paikallinen talvikausi alkaa toukokuussa ja jatkuu aina marraskuun loppuun.

Lumoudu siis Costa Rican ympäristöön ja ystävällisiin asukkaisiin!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti