Lentokone Hotellihaku
Lentokone Lentohaku
Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit

Costa Rica

Costa Rica vesiputous

Costa Rican lippuCosta Rica on Keski-Amerikan kiehtovimpia kohteita. Rikkaan historian ja lämpimän ilmaston omaava maa tarjoaa tekemistä niin kulttuurin ystäville, kuin rantalomaa rakastaville matkailijoille. Tämä sympaattinen saari on suojellut suurimman osan pinta-alastaan kansallispuistoiksi ja Costa Rica onkin loisto kohde ekomatkailuun.

Maa on myös suhteellisen turvallinen ja moderni kohde, eikä se ole kukkarollekaan ankara. Maan hintataso on huomattavasti Suomea edullisempi lähes kaikelta osin.

Costa Rican vehreät sademetsät ovat koti monelle eksoottiselle eläimelle ja saaren vuoristoihin lukeutuu myös Arenai-tulivuori, joka rauhoituttuaankin tarjoaa silti vaikuttavat näkymät.

Kohteena Costa Rico on siis täydellinen aktiivilomaa etsiville, sillä saarella voi vaeltaa mahtavissa maisemissa. Jos taas olet enemmän vesiaktiviteettien ystävä, kannattaa matka suunnata kohti Jacóa.

Mikäli etsit uusia maku- ja kiehtovia kulttuurielämyksiä, on pääkaupunki San José loistava valinta. Pääkaupungista on helppo tehdä retkiä erilaisiin paikkoihin, kansallispuistoista aina rantakohteisiin. Puerto Viejo ja Tamarindo ovat rantakohteet, jotka kannattaa pitää mielessä.

Costa Ricaan kannattaa matkustaa joulu-huhtikuun välisenä aikana. Paikallinen sää on silloin parhaimmillaan. Costa Ricassa on vain kaksi vuodenaikaa ja paikallinen talvikausi alkaa toukokuussa ja jatkuu aina marraskuun loppuun.

Lumoudu siis Costa Rican ympäristöön ja ystävällisiin asukkaisiin!


Artikkelin sisältö

Costa Rica – matkat

Hotellit

Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit