Yhdysvallat

Yhdysvallat ovat yksi maailman suurvalloista ja tämä laaja maa tarjoaa matkailijalle elämyksiä laidasta laitaan. Maahan voi matkata helposti Suomesta ja siellä riittää kiinnostavia kohteita useampaankin matkaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Tämä yksi maailman pinta-alaltaan suurimmista valtioista tarjoaa monenlaisia maisemia matkailijoille. Maan keskiosat ovat täynnä suuria tasankoja, lännen taivaanrantaan piirtyessä Rocky Mountains-vuoristoketjun. Ilmastokin vaihtelee Yhdysvalloissa suuresti ja siellä voi nauttia melkein trooppisesta lämmöstä kuin talven kylmyydestäkin.

Yhdysvallat koostuvat 50 osavaltiosta, joista jokainen tarjoaa matkailijalle jotakin. Maa onkin suosittu omatoimikohde, jonka matkailijat ottavat usein haltuunsa matkaamalla osavaltiosta toiseen. Maan tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuu niin Grand Canyon kuin Vapaudenpatsaskin.

Kaupunkiloman ystäville New York, Los Angeles, San Francisco ja Washington D.C. ovat hyvä valinta. Rantalomasta haaveileva taas löytää monta mahdollista kohdetta Floridan rannikolta.

Lennot Yhdysvaltoihin ovat mahdollisia lukuisiin eri kohteisiin suoraan Suomesta. Maan sisällä matkustaminenkin on helppoa, sillä autonvuokraus onnistuu usein kätevästi. Myös julkisille pääsee matkaamaan paikasta toiseen.

Yhdysvaltojen kulttuuri on hyvinkin tuttuja televisiosta. Maan teatterit ovat erinomaisia ja musiikin ystäville löytyy klubeja jokaiseen makuun. Voi huoletta todeta Yhdysvaltojen olevan matkailijan aarreaitta.

Lähde siis tutustumaan tähän valtavaan maahan ja koe tuttu ja turvallinen Yhdysvallat helposti!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti