MatkapojatMatkapojat

Malesia

Malesia tarjoaa Aasiassa upean kohteen, jossa rantalomailijan kelpaa loikoilla. Upean aurinkoinen ja eksoottinen kohde, josta löydät valkeita rantoja, sykähdyttävää luontoa sekä myös loistavia shoppailu mahdollisuuksia Malesian kaupungeissa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Tästä monipuolisesta kohteesta löydät mitä upeimpia rantoja. Näistä tunnetuin on rantalomakohde Langkawi. Auringonpalvojille se on siis oikea valinta Malesiassa. Jos taas etsit enemmän kaupunkielämää, niin kannattaa vierailla Borneossa tai maan pääkaupungissa Kuala Lumpurissa. Malesiasta pääsee myös nopeasti lentäen tai ajaen käymään Singaporessa.

Malesia on tunnettu maa ystävällisyydestään, ja ensiluokkaisesta palvelusta. Maa on itsessään todella monikulttuurinen, jolloin siellä on totuttu kaikenlaisiin ihmisiin, ja erilaisuus ei ole mitenkään erikoista.

ApolloApollo

Malesian upeimpia ja tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat tietysti Kuala Lumpurissa sijaitsevat Petronas Towers. Nämä pilvenpiirtäjät ovat varmasti jokaiselle kuvista tutut. Kuala Lumpur on yli kahdenmiljoonan asukkaan kaupunki, jonka esikaupunkialueilla asuu yli seitsemän miljoonaa ihmistä. Tämä kaupunki tarjoaa sinulle upeita ostoskeskuksia ja yöelämää. Hintatasoltaan se on hieman Eurooppaa edullisempi.

Malesiassa piisaa lämpöä ympäri vuoden. Lämpömittari pysyttelee yli 20:nen asteen koko vuoden. Tämä, yhdistettynä Malesian upeaan luontoon, tekee siitä reppureissaajien unelmakohteen.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti