Egypti

Egypti on yksi Afrikan suosituimmista matkakohteista. Egyptiin suuntaville matkailijoille on tarjolla runsaasti aurinkoa ja lämpöä. Mikä tekee Egyptistä erityisen suositun, on se, että sinne lentää Suomesta vain viidessä tunnissa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Egyptistä löytyy upeita hiekkarantoja, kirkkaita vesiä sukellukseen ja snorklaukseen, sekä upeita hotelleita ja resortteja. Maasta löytyy tietysti myös upeaa kulttuuria, joista tunnetuimpana ovat tietysti upeat pyramidit.

Egypti sijaitsee aivan Pohjois-Afrikassa, johon myös suurin osa asutuksesta on keskittynyt. Egyptissä pinta-alasta suurta osaa vallitsee Saharan autiomaa, ja juuri tästä syystä asutus on keskittynyt vain tiettyihin alueisiin.

Egyptissä riittää nähtävää ja koettavaa. Suosituimpia kohteita Egyptissä ovat Hurghada, El Gouna ja Sharm el-Sheikh. Tietysti matkoja tehdään myös Kairoon, mutta enemmän suomalaiset matkailijat suuntaavat Egyptin rannoille Punaisenmeren ääreen.

ApolloApollo

Ilmaston puolesta Egypti on auringonpalvojalle täydellinen matkakohde. Aurinkoa riittää ympäri vuoden, ja myös talvisin lämpötila pysyy 20:nen asteen tuntumassa. Kesällä Egyptiä vallitsee helteet, jolloin lämpötilat ovat jopa 40 astetta.

Katso alta parhaat lomatarjoukset Egyptiin, ja varaa itsellesi matka lämpöön!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti