ApolloApollo

Kenia

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kenia on yksi Afrikan suosituimmista matkakohteista. Itä-Afrikassa sijaitseva Kenia tarjoaa Tansanian lailla upeita safareja, luonnonpuistoja ja rantoja. Aurinkoa ja tekemistä riittää varmasti. Kenia on entinen Iso-Britannian siirtomaa, joten erilaisia kulttuureita riittää.

Kansa koostuu useista eri heimoista, joilla jokaisella on hieman erilaisia kulttuureja ja elintapoja. Ja koska Kenia on Britannian entinen siirtomaa, niin löytyy tästä maasta myös sekoitus eurooppalaisuutta.

Varmasti jokainen on joskus telkkarista nähnyt upean näköisiä luonto-ohjelmia, jotka on kuvattu juuri Keniassa. Keniaan suuntaavien matkailijoiden on pakko kokea jonkinlainen safariajelu, jossa pääsee oikeaan luontoon eläimien keskuuteen. Tämä kokemus on varmasti unohtumaton ihan jokaiselle, jollaista ei pääse muualla kokemaan.

Kenian kohteista suosittuja ovat pääkaupunki Nairobi, Mombasa ja Masai Mara, josta löytyy yksi upeimmista safareista. Jos etsit rantalomakohdetta, niin Mombasa on sinulle oikea valinta.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Rannalla makoilu ja uiminen onnistuvat Keniassa ympäri vuoden. Lämpötilat ovat 20-30 välillä, ja merivesikin pysyy yli 20:nen asteen. Sadekausia Keniassa on kaksi, ja ne ajoittuvat maalis-toukokuulle, ja marras-joulukuulle. Ilmasto on kuitenkin usein hyvin tasaista ja kuivaa, sillä maa sijaitsee aivan päiväntasaajalla.

Varaa nyt matka Keniaan, ja koe itse unohtumaton safari auringosta nauttien!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti