Mauritius

Mauritius sijaitsee Intian valtamerellä, ja on yksi maailman upeimmista paratiiseista. Mauritius on yksi niistä kohteista Malediivien lailla, joita varmasti lähes jokainen rantalomista pitävä on joskus selannut matkatoimistojen sivuilta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Mauritius on noin 60km pitkä yli miljoonan asukkaan saari, joka on Englannin vanha siirtomaa. Se tarjoaa rantalomailijalle upean paratiisin, jossa on lukuisia eri rantoja ja kohteita, joihin levittää pyyhe palmupuun alle. Täällä pääset varmasti pakoon arkea ja rentoutumaan upeissa lomahotelleissa.

Tämä kohde on erityisen tunnettu upeista valkoisista hiekkarannoista ja kristallinkirkkaista vesistä. Upeat palmut, hiekka ja meri houkuttelevat lomailijoita rentoutumaan ja makoilemaan Mauritiuksen upeille rannoille. Tämä kohde tarjoaa sinulle matkailijana sellaisen paratiisin, jollaista ei pääse muualla maailmassa kokemaan.

Mauritiuksella suosittuja kohteita ovat Grand Bay, Port Louis, Flic en Flac, Belle Mare ja Balaclava.

Kuten muissakin vastaavissa kohteissa, niin myös Mauritiuksella on trooppinen ilmasto. Sijainnin takia saarella on päinvastaiset vuodenajat mitä meillä Suomessa. Kesä Mauritiuksella on siis joulukuusta huhtikuuhun, jolloin saarella myös sataa eniten. Lämpötilat ovat kesäisin 30 asteen ympärillä, ja talvella ne laskevat 20 asteen tuntumaan, joka on suomalaiselle silti kesä.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti