Tunisia

Tunisia sijaitsee Pohjois-Afrikassa Välimeren rannalla. Tunisia on upea kohde, jossa voi aistia sekoituksen afrikkalaista ja eurooppalaista kulttuuria. Upea ja värikäs kulttuuri on näkyvillä monissa eri kaupungeissa, joihin suomalaiset matkailijat suuntaavat.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Tunisialla on todella pitkä historia, joka näkyy maassa tänä päivänäkin. Tunisia on yksi niistä kohteista, joissa yhdistyy upeasti uusi sekä vanha. Monipuolinen maa tarjoaa myös upeita hiekkarantoja, joiden ääreen pääset rentoutumaan.

Jos pidät kulttuurista, niin Tunisia on sinulle varsinainen paratiisi. Vaikka maassa onkin sekoitus eurooppalaisuutta, niin maa on silti todella paljon erilainen, mihin olemme suomalaisena tottuneet. Jokaisen pitäisi joskus päästä tutustumaan todella erilaiseen kulttuuriin, ja näkemään, millä tavalla muualla eletään Euroopan ulkopuolella. Tunisia tarjoaa tähän parhaat mahdollisuudet.

Tunisiaan tehdään Suomesta monia eri valmismatkoja. Suosittuja kohteita ovat pääkaupunki Tunis, Sousse, Hammamet ja Djerba. Tunisia on täydellinen vaihtoehto esimerkiksi syyslomaksi.

ApolloApollo

Tunisiassa on lämpöä ympäri vuoden, ja matkoja tehdään jatkuvasti. Paras aika matkustaa Tunisiaan, on alkusyksystä sekä ennen kesää. Lämpötilat pysyttelevät 30 asteen ympärillä, eli aurinkoa riittää.

Varaa nyt matka upeaan Tunisiaan!

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti