MatkapojatMatkapojat

Australia

Australia on eteläisellä pallonpuoliskolla lähes Euroopan kokoinen valtio, joka kattaa myös yhden mantereen. Matkakohteena Australia on eksoottinen, ja se vetää paljon puoleensa reppureissaajia.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Australiassa pääset tutustumaan upeisiin maailmankuuluihin nähtävyyksiin, kuten Sydneyn oopperataloon tai Ayers Rockiin, joka on kuvista tuttu punainen kivimuodostelma. Suosittuja matkakohteita Australiassa ovat Sydneyn lisäksi Melbourne, Perth, Brisbaine sekä Gold Coast.

Tämä maa on tunnettu upeista rannoista, kauniista luonnosta ja elämäniloisesta sekä ystävällisestä ilmapiiristä. Suomalaisella matkaajalle Australia on todella eksoottinen kohde. Tekemistä ja nähtävää riittää, ja lomista on mahdollista saada todella monipuolisia. Australiassa viihtyy perheen kanssa, kavereiden kanssa, pariskuntana tai vaikka ihan yksin reissaten.

Suomesta monet lähtevät Australiaan reissaamaan, sillä suomalaisen on helppo saada maahan viisumi. Alle 90 päivää kestävään matkusteluun riittää eVisitor –viisumi, kun taas pidemmäksi ajaksi tarvitsee hankkia Working holiday – viisumi, joka on mahdollista saada vuodeksi.

ApolloApollo

Vuodenajat ovat Australiassa täysin päivänvastaiset, eli siellä paistatellaan rannalla, kun Suomessa puetaan toppatakkeja ylle. Lämpöä Australiassa riittää kuitenkin lähes ympäri vuoden. Kesällä saattaa olla kuumiakin helleaaltoja, jolloin lämpötilat nousevat yli 40:nen asteen.

Varaa nyt itsellesi matka eksoottiseen Australiaan!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti