Kolumbia

Kolumbia on trooppinen Etelä-Amerikan maa. Kolumbia on historiallinen kohde, josta löydät mitä upeinta eteläamerikkalaista luontoa ja kulttuuria. Kolumbia on hyvinkin monipuolinen maa, jossa pääset seikkailemaan upean luonnon keskellä, rauhoittumaan hiekkarannoilla tai kiertelemään upeita kaupunkeja ja kyliä.

Monet tekevät Etelä-Amerikassa kiertomatkoja, joihin kannattaa ehdottomasti sisällyttää vierailu Kolumbiassa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Suosittuja matkakohteita Kolumbiassa ovat Cartagena, Bogota, Santa Marta sekä Pereira. Nämä kaikki kaupungit tarjoavat jotain erilaista. Ehdottomasti suosituimmat kohteista on Cartagena sekä Bogota, joka on Kolumbian pääkaupunki.

Kolumbiassa matkailija pääsee nauttimaan upeista luonnon antimista. Tropiikkia ja sademetsää riittää silmänkantamattomiin. Kolumbia osuu maantieteellisesti siten, että sillä on rantoja sekä Karibianmerellä, että Tyynellä valtamerellä. Rannalla makoilu onnistuu siis taatusti.

Ilmasto Kolumbiassa on vaihtelevaa, juuri sen sijainnin takia. Jos kaipaat aurinkoa ja pilvetöntä ilmaa, niin suuntaa kohteisiin Karibianmerellä. Tyynen valtameren puoleinen rannikko on runsassateista aluetta. Sinne paras aika matkustaa on kesäkuun alusta syyskuun loppuun sekä joulukuusta maaliskuun loppuun, jolloin vältyt suurimmilta sateilta.

Katso nyt alta matkat Kolumbiaan, ja varaa itsellesi kaikkien aikojen upein reissu!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti