LomarengasLomarengas

Kiertomatkat – rentouttavaa menoa ympäri maailman

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Matkustaminen on aina huikea tapa kokea uutta. Mutta jos lomaltaan haluaa vielä jotain enemmän ja seikkailujano on valtava, ovat kiertomatkat juuri oikea valinta. Lomamatkalle.fi sivustolta löydät kiertomatkat jokaiseen makuun ja matkabudjettiin!

Mitä kiertomatkat ovat?

Kiertomatkat ympäri maailmaaKiertomatkat ovat valmiita pakettimatkoja, jotka yleensä alkavat eri kohteesta kuin minne matka päättyy. Kiertomatkalla siis nähdään ja koetaan eri paikkoja, yöpymispaikan vaihdellessa matkan edetessä. Kiertomatkat ovat usein pitkälti ohjattua toimintaa, mutta matkalla on myös aikaa itselle ja omille seikkailuille.

Kiertomatkat bussilla ovat usein tavallisin matkantaittotapa, mutta kiertomatkoja tehdään myös laivoilla, lautoilla ja jopa junilla!

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Parhaat kiertomatkat kohteet

Kiertomatkat suuntautuvat moneen huikeaan kohteeseen. Tässä kiertomatkat 2020 suosikit, joihin voi vielä löytää paikkoja:

  • Kiertomatkat – Englanti
  • Kiertomatkat – Italia ja Napolinlahti
  • Kiertomatkat – Espanja ja Katalonia

Kuten huomaat, Eurooppa on pullollaan hienoja kohteita. Mutta yhä useammin kiertomatkat suuntaavat myös kaukomaille. Kiertomatkat 2020 tarjoaakin seuraavia hienoja kohteita:

  • Kiertomatkat – Aasia ja kiertomatka Vietnamiin ja Thaimaahan
  • Kiertomatkat – Kuuba

Kiertomatkoja tehdään myös erilaiset kiinnostuksen kohteet mielestä. On matkoja, joissa pääsääntöisesti keskitytään upeisiin luonnonkohteisiin kuten vaikka Norjan vuonoihin. Sitten on myös kiertomatkoja, joissa tutustutaan paikalliseen ruokakulttuuriin – kuten vaikka kiertelemällä Ranskan viinitiloja.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Kiertomatkat ja yksinmatkaajat

Kiertomatkalle ei tarvitse välttämättä lähteä ystävän kera. Ryhmässä matkustaminen on hieno tapa tutustua uusiin ihmisiin ja ryhmää varatessa voi erikseen pyytää niin sanotun nais- tai miespaikan. Tällöin huonekaverina on samaa sukupuolta oleva henkilö, eikä matkaasi siten tule yhden hengen huoneeseen liittyviä lisäkustannuksia.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti