MatkapojatMatkapojat

Kiertomatkat – rentouttavaa menoa ympäri maailman

Matkustaminen on aina huikea tapa kokea uutta. Mutta jos lomaltaan haluaa vielä jotain enemmän ja seikkailujano on valtava, ovat kiertomatkat juuri oikea valinta. Lomamatkalle.fi sivustolta löydät kiertomatkat jokaiseen makuun ja matkabudjettiin!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Mitä kiertomatkat ovat?

Kiertomatkat ympäri maailmaaKiertomatkat ovat valmiita pakettimatkoja, jotka yleensä alkavat eri kohteesta kuin minne matka päättyy. Kiertomatkalla siis nähdään ja koetaan eri paikkoja, yöpymispaikan vaihdellessa matkan edetessä. Kiertomatkat ovat usein pitkälti ohjattua toimintaa, mutta matkalla on myös aikaa itselle ja omille seikkailuille.

Kiertomatkat bussilla ovat usein tavallisin matkantaittotapa, mutta kiertomatkoja tehdään myös laivoilla, lautoilla ja jopa junilla!

ApolloApollo

Parhaat kiertomatkat kohteet

Kiertomatkat suuntautuvat moneen huikeaan kohteeseen. Tässä kiertomatkat 2020 suosikit, joihin voi vielä löytää paikkoja:

  • Kiertomatkat – Englanti
  • Kiertomatkat – Italia ja Napolinlahti
  • Kiertomatkat – Espanja ja Katalonia

Kuten huomaat, Eurooppa on pullollaan hienoja kohteita. Mutta yhä useammin kiertomatkat suuntaavat myös kaukomaille. Kiertomatkat 2020 tarjoaakin seuraavia hienoja kohteita:

  • Kiertomatkat – Aasia ja kiertomatka Vietnamiin ja Thaimaahan
  • Kiertomatkat – Kuuba

Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Kiertomatkoja tehdään myös erilaiset kiinnostuksen kohteet mielestä. On matkoja, joissa pääsääntöisesti keskitytään upeisiin luonnonkohteisiin kuten vaikka Norjan vuonoihin. Sitten on myös kiertomatkoja, joissa tutustutaan paikalliseen ruokakulttuuriin – kuten vaikka kiertelemällä Ranskan viinitiloja.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kiertomatkat ja yksinmatkaajat

Kiertomatkalle ei tarvitse välttämättä lähteä ystävän kera. Ryhmässä matkustaminen on hieno tapa tutustua uusiin ihmisiin ja ryhmää varatessa voi erikseen pyytää niin sanotun nais- tai miespaikan. Tällöin huonekaverina on samaa sukupuolta oleva henkilö, eikä matkaasi siten tule yhden hengen huoneeseen liittyviä lisäkustannuksia.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti