LomarengasLomarengas

Ryhmämatkat – valloita maailma suurella joukolla

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Matkustaminen on aina mukavampaa porukassa. Ryhmämatkat ovatkin hieno tapa koota suurempi joukko yhteen ja nauttia matkailun hyvistä puolista yhdessä tuttujen ihmisten kera. Olitpa suunnittelemassa matkaa työporukan tai ystäväjoukon kanssa, Lomamatkalle.fi sivustolta löydät juuri sopivan matkan teidän porukan tarpeisiin ja toiveisiin!

Mitä ryhmämatkat ovat?

Työkavereite lähtee ryhmämatkalleRyhmämatkat ovat matkoja, jotka on suunniteltu suuremmalle porukalle ja ne sisältävät ohjattua toimintaa tarpeiden ja halujen mukaan. Ryhmämatkat ovat yleensä matkoja, joissa on vähintään kymmenen henkilöä samassa seurueessa. Niitä järjestävät kaikki suuret matkatoimistot ja ne soveltuvat niin opiskelijaporukoille kuin hääseurueille – matkat voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan.

Ryhmämatkalle voi toki lähteä myös yksin tai muutaman seuralaisen kera. Tällöin matkaan sisältyy usein paljon ohjattua toimintaa muiden matkalaisten kanssa. Kyseessä voi olla ohjattuja kulttuurihetkiä kaupunkilomalla tai urheilullista menoa aktiivilomalla.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Minne matkata porukalla?

Ryhmämatkat voivat suuntautua mihin päin maailmaa tahansa. Ryhmämatkat Eurooppaan ovat yksi suosituimpia – vaihtoehtoja on niin Euroopan kaupunkikohteisiin kuin rentouttaviin rantamaisemiin. Toki voit myös matkata kauemmaksi ja kokea esimerkiksi ryhmämatkan Afrikan savannille tai Amerikan suuriin kaupunkeihin.

Vaikka ryhmämatkat ulkomaille ovatkin suosittuja, ovat ryhmämatkat kotimaassa myös mahdollisia. Ryhmämatkat Suomessa ovat mainio vaihtoehto esimerkiksi työporukalle ja voit yhdistää niihin niin rentouttavaa oleilua kylpylässä kuin kokousten pitoa hyvissä puitteissa.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Ryhmällä maailmaa valloittamaan

Ryhmämatkat ovat siis loistava tapa tutustua uuteen kulttuuriin, rentoutua hetkeksi ja tiivistää ryhmän henkeä. Lomamatkalle.fi sivustolta voit löytää niin valmiit ryhmämatkat kuin mahdollisuudet seurueellesi sopivan reissun räätälöintiin.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti