Ryhmämatkat – valloita maailma suurella joukolla

Matkustaminen on aina mukavampaa porukassa. Ryhmämatkat ovatkin hieno tapa koota suurempi joukko yhteen ja nauttia matkailun hyvistä puolista yhdessä tuttujen ihmisten kera. Olitpa suunnittelemassa matkaa työporukan tai ystäväjoukon kanssa, Lomamatkalle.fi sivustolta löydät juuri sopivan matkan teidän porukan tarpeisiin ja toiveisiin!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Mitä ryhmämatkat ovat?

Työkavereite lähtee ryhmämatkalle Ryhmämatkat ovat matkoja, jotka on suunniteltu suuremmalle porukalle ja ne sisältävät ohjattua toimintaa tarpeiden ja halujen mukaan. Ryhmämatkat ovat yleensä matkoja, joissa on vähintään kymmenen henkilöä samassa seurueessa. Niitä järjestävät kaikki suuret matkatoimistot ja ne soveltuvat niin opiskelijaporukoille kuin hääseurueille – matkat voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan.

Ryhmämatkalle voi toki lähteä myös yksin tai muutaman seuralaisen kera. Tällöin matkaan sisältyy usein paljon ohjattua toimintaa muiden matkalaisten kanssa. Kyseessä voi olla ohjattuja kulttuurihetkiä kaupunkilomalla tai urheilullista menoa aktiivilomalla.

Minne matkata porukalla?

Ryhmämatkat voivat suuntautua mihin päin maailmaa tahansa. Ryhmämatkat Eurooppaan ovat yksi suosituimpia – vaihtoehtoja on niin Euroopan kaupunkikohteisiin kuin rentouttaviin rantamaisemiin. Toki voit myös matkata kauemmaksi ja kokea esimerkiksi ryhmämatkan Afrikan savannille tai Amerikan suuriin kaupunkeihin.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Vaikka ryhmämatkat ulkomaille ovatkin suosittuja, ovat ryhmämatkat kotimaassa myös mahdollisia. Ryhmämatkat Suomessa ovat mainio vaihtoehto esimerkiksi työporukalle ja voit yhdistää niihin niin rentouttavaa oleilua kylpylässä kuin kokousten pitoa hyvissä puitteissa.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Ryhmällä maailmaa valloittamaan

Ryhmämatkat ovat siis loistava tapa tutustua uuteen kulttuuriin, rentoutua hetkeksi ja tiivistää ryhmän henkeä. Lomamatkalle.fi sivustolta voit löytää niin valmiit ryhmämatkat kuin mahdollisuudet seurueellesi sopivan reissun räätälöintiin.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti