LomarengasLomarengas

Ranska

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Romanttinen Ranska on hurmaava kohde monenlaiseen lomaan. Maa on herkkujen ystävien paratiisi, joka tarjoaa niin kuuluisia nähtävyyksiä, että rentoja kohteita koko perheelle. Ranska on perinteinen matkailumaa, joka kutsuu matkailijoita luokseen vuodesta toiseen.

Maalla on rikas kulttuurihistoria ja siellä voi tutustua niin kiehtovaan arkkitehtuuriin kuin kauniiseen luontoonkin. Ranskan viinitilat ovat melkoinen vastakohta maan jylhiin Alppien vuoristomaisemiin.

Maan eteläosat ovat tunnettua ranta-aluetta. Rivieran rannikolla on monta kohdetta, joissa yhdistyvät niin rantaelämä kuin kaupunki oleskelu. Rantalomalle voi myös lähteä Ranskaan kuuluvalle Korsikan saarelle.

Pohjoisen Bretagnen ja Normandian alueen luonto hurmaa matkaajan kauneudellaan ja historiallisilla nähtävyyksillään. Lyon on kaupunki, jonne herkuttelijoiden tulee matkata elämässä kertaalleen. Pariisissa taas riittää katsottavaa Eiffel-tornista aina Louvren museoon. Kohteita löytyy siis lukuisia.

Mikäli haluat hiihtolomalle laskettelemaan, ovat Ranskan Alpit täynnä hyviä kohteita. Chamonix on eräs Euroopan tunnetuimpia laskettelukohteita.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Ranskaan voi siis matkata ympäri vuoden. Talvella lunta riittää Alpeilla, mutta kaupunkikohteet ovat myös valloittavan lempeitä. Lämpöä riittää aina toukokuusta lokakuuhun maan eteläosissa.

Hurmaudu siis romanttisesta Ranskasta ja varaa loma maan ihaniin kohteisiin!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti