MatkapojatMatkapojat

Ranska

Romanttinen Ranska on hurmaava kohde monenlaiseen lomaan. Maa on herkkujen ystävien paratiisi, joka tarjoaa niin kuuluisia nähtävyyksiä, että rentoja kohteita koko perheelle. Ranska on perinteinen matkailumaa, joka kutsuu matkailijoita luokseen vuodesta toiseen.

Maalla on rikas kulttuurihistoria ja siellä voi tutustua niin kiehtovaan arkkitehtuuriin kuin kauniiseen luontoonkin. Ranskan viinitilat ovat melkoinen vastakohta maan jylhiin Alppien vuoristomaisemiin.

Maan eteläosat ovat tunnettua ranta-aluetta. Rivieran rannikolla on monta kohdetta, joissa yhdistyvät niin rantaelämä kuin kaupunki oleskelu. Rantalomalle voi myös lähteä Ranskaan kuuluvalle Korsikan saarelle.

Pohjoisen Bretagnen ja Normandian alueen luonto hurmaa matkaajan kauneudellaan ja historiallisilla nähtävyyksillään. Lyon on kaupunki, jonne herkuttelijoiden tulee matkata elämässä kertaalleen. Pariisissa taas riittää katsottavaa Eiffel-tornista aina Louvren museoon. Kohteita löytyy siis lukuisia.

Mikäli haluat hiihtolomalle laskettelemaan, ovat Ranskan Alpit täynnä hyviä kohteita. Chamonix on eräs Euroopan tunnetuimpia laskettelukohteita.

ApolloApollo

Ranskaan voi siis matkata ympäri vuoden. Talvella lunta riittää Alpeilla, mutta kaupunkikohteet ovat myös valloittavan lempeitä. Lämpöä riittää aina toukokuusta lokakuuhun maan eteläosissa.

Hurmaudu siis romanttisesta Ranskasta ja varaa loma maan ihaniin kohteisiin!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti