MatkapojatMatkapojat

Ihanimmat Ranskan matkailukohteet – 5 parasta

Ranskan matkailukohteet tarjoavat hyvää ruokaa, loistavia nähtävyyksiä ja rutkasti kulttuuria. Tässä vinkit siihen, minne Ranskassa kannattaa suunnata seuraavalla lomallaan.

Ranskan suosio matkailumaana on vankkumaton. Maan laadukas ruoka- ja viinikulttuuri, värikäs historia, ja kauniit maisemat ovat aina kutsuneet matkailijoita luokseen. Ranskan matkakohteet ovat lisäksi mukavan monipuolisia, sillä siellä onnistuu erilaiset ja idylliset lomat ympäri vuoden. Loma Ranskassa on taatusti unohtumaton ja rentouttava kokemus!

Ranskan viisi parasta matkailukohdetta

Alla olevat Ranskan parhaat matkakohteet ovat kattava valikoima siitä, mitä kaikkea maalla on tarjottavana. Listasta löytyy kohde kaikenlaisille matkailijoille.

Pariisi, Ranska

1. Pariisi

Pariisi on ehkä jonkun mielestä varsin tylsä valinta listalle, mutta Pariisi ei todellakaan ole tylsä kaupunkikohde! Tämä kaupunki on auttamatta yksi maailman parhaista kaupungeista ja siellä täytyy yksinkertaisesti vierailla edes kerran elämässään.

Kaupunki on täynnä kuuluisia nähtävyyksiä. Miltä kuulostaa esimerkiksi vierailu Eiffel-tornissa tai maailman tunnetuimpien maalauksien ihastelu Louvressa? Tässä ikuisessa rakkauden kaupungissa on lisäksi runsaasti mahdollisuuksia shoppailuun, unohtamatta sen laadukkaita ravintoloita. Kaupunki tarjoaa myös lapsiperheille upean loman. Pariisiin ei voi olla rakastumatta – sillä täytyy antaa vain mahdollisuus ihastuttaa!

Ranskan Rivieran ranta

2. Ranskan Riviera

Luksusta, kauneutta ja tähtien loistoa täytyy kokea kerran elämässään Ranskan Rivieralla. Sininen rannikko, eli Cote d´Azur, on täynnä maan upeimpia kaupunkeja, joista ei puutu tyylikkyyttä ja tähdenloistoa. Cannes on julkkisten suosikki, kun taas hieman syrjempänä sijaitseva Saint-Paul de Vence soveltuu rennompaan ja hiljaisempaan lomaan.

ApolloApollo

Korsika, Ranska

3. Korsika

Ranskan matkailukohteet eivät rajoitu vain manner-ranskaan, vaan matkailijan kannattaa pitää mielessä Korsikan saari. Ranskan ja Italian välissä olevalta saarelta löytyvät nimittäin ne parhaat Ranskan hiekkarannat. Koko saaren kulttuuri on hieman erilainen kuin manner-ranskassa, joten se on ehdottomasti hieman erilaisempi tuttavuus!

Apollo – Ranska

Löydä parhaat lomatarjoukset Ranskaan!

Etsi lomatarjouksia

Loiren laakso, Ranska

4. Loiren laakso

Loiren laakso sijaitsee Ranskan keskiosissa, alueen tarjotessa parhaat näkymät ranskalaiseen luontoon ja maaseutuun. Laakso on täynnä kuvankauniita viinitiloja ja historiallisilla rakennuksilla koristeltuja kyliä. Laakso on noin 280 kilometrin mittainen alue Loire –joen ympärillä. Alueen parhaita majoituspaikkoja ovat:

  • Chambordin linna
  • Rivaun linnoitus
  • Chinonin kylä
  • Chenonceauxin linnake

Tutustu linnakierrokseen Loiren laaksossa: https://www.apu.fi/artikkelit/linnakierros-loiren-laaksossa


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Annecy, Ranska

5. Annecy

Ranskan matkailukohteet ovat usein pakahtumattoman kauniita. Tällainen on Alppien Annecy – pikkukaupunki, joka on romanttisen pieni, viehättävine katuineen ja värikkäine taloineen. Tänne on helppo matkustaa nauttimaan Alppien talvitunnelmasta laskettelun merkeissä. Kaupunki on romanttisimmillaan juuri kesällä katukahviloiden täyttyessä hersyilevästä ranskalaisesta tunnelmasta. Kohde sopii loistavasti esimerkiksi häämatkan viettoon!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Ranskan matkailukohteet soveltuvat matkailuun ympäri vuoden

Ranska tarjoaa runsaasti matkakohteita läpi vuoden. Sen kiehtovissa kaupungeissa voi matkata milloin tahansa, sillä Ranskan sää on suhteellisen leuto ympäri vuoden. Etelä-Ranskassa lämmöstä voi nauttia vaikkapa ihan rannalla pitkälle syksyyn sekä jo aikaisin keväällä. Mutta onnistuupa maassa hyvin jopa perinteinen talvilomailu laskettelun merkeissä.

Ranskan parhaat alppikohteet pitävät sisällään nämä kiehtovat paikat:

  • Méribel
  • Alpe d´Huez
  • Les Gets
  • Chamonix

Ranskaan on lisäksi helppo matkata. Monet Ranskan lomakohteet voi kokea joko omatoimisesti tai erilaisten pakettimatkojen avulla. Lentoja eri puolelle Ranskaa on saatavilla runsaasti ja niissä voi säästää sievoisen summan, kun valitsee lentoja vaikkapa jatkoyhteyksillä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde viettämään aistikasta lomaa Ranskassa

Valitse siis suunnaksi Ranska ja bongaa listalta seuraava suosikkikohteesi. Ranskan loma tulee taatusti olemaan aisteja viettelevä ja elämyksekäs. Ranskan matkakohteet viettelevät varmasti sinutkin puoleensa ja maahan haluaa palata yhä uudelleen!

Ranskan matkailukohteet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti