Nämä Marbellan nähtävyydet haluat lisätä lomaohjelmaan

Huviveneistä ja golfkentistään tunnettu Marbella tarjoaa rutkasti ajanvietettä. Nämä Marbellan nähtävyydet kuuluvat mielenkiintoiseen lomaohjelmaan!

Espanjan aurinkorannikolla sijaitseva Marbellan kaupunki on hienostunut ja välitön. Suomalaiset matkaavat kaupunkiin rentoutumaan ja nauttimaan loistavasta tunnelmasta, laadukkaasta ruuasta ja juomasta, sekä upeista harrastusmahdollisuuksista. Myös Marbellan nähtävyydet takaavat sen, ettei lomasta tule tylsä!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Plaza de los Naranjos aukio

1. Plaza de los Naranjos

Ihanimpia Marbellan nähtävyyksiä kannattaa ehdottomasti etsiä kaupungin vanhasta kaupungista. Sen keskiössä on Plaza de los Naranjos –aukio, joka on edelleenkin täynnä elämää. Kuhisevaa aukiota reunustavat kauniit historialliset rakennukset kuten:

  • Marbellan kaupungintalo
  • Ermita de Santiagon kirkko

Aukiolle on kiva lisäksi istahtaa ihastelemaan paikallista elämänmenoa. Aukio on toiminut vuodesta 1485 saakka, joten sillä riittää tarinoita kerrottavaksi!

Museo del Grabado Espanol comtemporáneo -museo

2. Museo del Grabado Espanol comtemporáneo -museo

Muita kiehtovia nähtävyyksiä Marbellassa ja juuri sen vanhassa kaupungissa on esimerkiksi Espanjan kaiverrustaiteeseen keskittynyt museo. Vanhassa, goottilaisessa sairaalassa sijaitseva museo on ainutlaatuinen koko Espanjassa. Yli 4 000 taideteosta ja –esinettä sisältävästä museosta löytyy esimerkiksi Picasson ja Dalín teoksia.

ApolloApollo

Mezquita del Rey, Abdul Aziz al Saud –moskeija

3. Mezquita del Rey Abdul Aziz al Saud –moskeija

Mezquita del Rey Abdul Aziz al Saud –moskeija tunnetaan myös Marbellan valkoisena moskeijana, sen hohtaessa lumivalkoisena kuuman auringon paisteessa. Moskeija rakennettiin 1500-luvulla, maurien valloittaessa Espanjan. Moskeijaan voi nykyään tutustua sisältä käsinkin, joka kannattaa ehdottomasti.

Museo Ralli –museo

4. Museo Ralli –museo

Hieman keskustaa kauempaa löytää monet ihanat nähtävyydet Marbellassa. Esimerkiksi Museo Ralli on kiehtova taidemuseo, jossa voi ihastella lukuisia nykytaiteen suurteoksia. Museo itsessään on myös todella kaunis rakennus.

Kotisivut: https://www.museoralli.es/en/home_en/

Avenida del Mar, Marbella

5. Avenida del Mar

Taidenähtävyyksiä Marbellassa voi mennä ihastelemaan lisäksi Avenida del Mar –aukiolle. Kaunis, palmuilla koristeltu aukio on täynnä Dalín pronssipatsaita, jotka herättävät taatusti ajatuksia.

Puerto Banús –satama

6. Puerto Banús –satama

Hulppeat huviveneet ovat omalla tavallaan kiehtovimmat Marbellan nähtävyydet. Niitä voi käydä ihastelemassa Puerto Banúksen satamassa. Toinen toistaan upeimpien veneiden lisäksi bongaat taatusti kalliita autoja ja merkkivaattein koristeltuja omistajia! Satamasta löytyy runsaasti laadukkaita ravintoloita, joissa makunystyrät pääsevät todenteolla herkuttelemaan.

Kotisivut: https://www.puerto-banus.com/en/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Alameda Park, Marbella

7. Alameda Park -puisto

Vieraile ihanassa Paseo del Alamedan puistossa, kun haluat palata ajassa taaksepäin! Kauniiden ja koristeltujen penkkien ja suihkulähteiden värittämä puisto on ihastuttava ja vanhanaikainen. Puisto on suosittu paikallistenkin keskuudessa ja sen läheltä löytyy joukko kivoja kahviloita.

Muista myös nämä Marbellan nähtävyydet

Yllä mainittujen kiehtovien nähtävyyksien lisäksi, Marbellasta löytyy joukko kauniita kirkkorakennuksia, joihin kannattaa tutustua. Tee lomallasi siis vierailu ainakin Iglesia del Santa Criston ja Iglesia de Nuestra Senora de la Encarnación kirkkoon vanhassa kaupungissa.

Lisäksi kannattaa harkita päiväretkeä Malagaan ja Alcazaban linnoitukselle. Maurien aikaisen linnan rauniolla vierailu vie ajassa taaksepäin. Jos olet Marbellassa kesällä, saatat päästä nauttimaan erilaisista esityksistä, joita Malagassa sijaitsevilla raunioilla järjestetään usein.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Marbellan ranta

Marbellan rannat ovat rentouttava nähtävyys

Marbellan nähtävyydet eivät kuitenkaan lopu tähän! Kun sitten haluat ihan vain rentoutua, ovat Marbellan rannat itsessään ihastuttava tuttavuus. Jokainen ranta tarjoaa hieman jotakin erilaista, joten vaihtelu virkistää!

Parhaimmat Marbellan rannat ovat:

  • Playa Fontilla aivan kaupungin keskustassa
  • Playa Real de Zaragosa herkkubaareineen
  • San Pedro Alcántaran perheille soveltuva ranta
  • Playa de Alicanten ylellinen ranta valkoisine hiekkoineen

Marbellan nähtävyydet pitävät sinut siis taatusti tyytyväisenä, sillä valloittava kaupunki tarjoaa sopivasti historiaa, kulttuuria ja kauniita maisemia. Kun sitten haluat rentoutua, löytyy siihenkin mahdollisuus Marbellassa!

Marbellan nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti