Portugali

Aivan Euroopan laidalla sijaitseva Portugali tarjoaa matkailijalle kauniita rantoja, maistuvaa ruokaa sekä tulisieluisen kulttuurin. Tämä vaiheikkaan historian omaava valtio kutsuu matkailijoita niin aktiivi- kuin rantalomallekin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Portugali sijaitsee Euroopan länsilaidalla ja sen rannikkoa hellivät Atlantin kuohut. Tämä välimerenilmaston omaava valtio nauttii Euroopan manteretta kuumemmista lämpötiloista ja maahan voikin huoletta suunnata niin kesä- tai talvilomalle. Toukokuusta lokakuuhun on silti otollisin aika matkustaa Portugaliin, sateiden vähentyessä juuri kesäkuukausina.

Portugali tarjoaa matkailijalle monenlaisia kohteita. Sinne voi suunnata kaupunkilomalle ja ottaa haltuun niin pääkaupunki Lissabonin kuin portviinille nimensä antanut Portokin. Madeiran lomasaari kuuluu maan suosituimpiin kohteisiin, eikä luontoystävän kannata unohtaa Azorien saariryhmää.

Auringonpalvojat pääsevät nauttimaan takuuvarmasta auringosta Etelä-Portugalissa. Algarve on tunnettu lomakohteistaan, joita löytyy lapsiperheille ja golfin pelaajille.

ApolloApollo

Portugalissa kannattaa ehdottomasti tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin. Maan pikkuravintolat ovat täynnä tunnelmaa ja niissä pääsee usein myös tanssahtelemaan rennossa tunnelmassa. Maan hotellit ovat hinta-laatusuhteeltaan usein hyvinkin edullisia, eikä Portugalin hintataso yleisesti ottaen huimaa päätä.

Viehäty siis kiihkeän kuumasta Portugalista!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti