Algarven nähtävyydet viehättävät matkailijaa Portugalissa

Algarven nähtävyydet lisäävät lomaan sopivasti kulttuuria, historiaa ja kaunista luontoa. Alla esittelyssä mitä kaikkea voit nähdä Portugalin etelä-rannikolla.

Portugalin eteläisin maakunta on suosittua matkailu-aluetta. Algarveen suunnataan perinteisellä rantalomalle sekä pelaamaan golfia lukuisille upeille viheriöille. Matkailu myös kohteesta toiseen onnistuu alueella mainiosti, jonka ansiosta Algarven nähtävyydet on helppo kokea loman aikana.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Algarven nähtävyydet

Alueella riittää nähtävää. Algarven nähtävyyksiä on kiva käydä tutkimassa rannalla löhöilyn vastapainoksi. Tässä parhaimmat Algarven nähtävyydet:

Cabo de Sâo Vicenten majakka

1. Cabo de Sâo Vicenten majakka

Euroopan lounaisin kohta löytyy Algarven maakunnasta. Cabo de São Vicente on huikea nähtävyys korkeine kallioineen ja karuine maisemineen. Siellä sijaitsee maisemien lisäksi todella kaunis majakka, johon tutustua.

Faron vanha kaupunki

Faron vanha kaupunki

Farosta löytyy lukuisat parhaat Algarven nähtävyydet. Faron vanha kaupunki on täynnä historiaa ja vanhoja arkeologisia kaivauksia.

Tutustu ainakin näihin nähtävyyksiin:

  • Faron arkeologinen museo
  • Praia de Faro, eli Faron ranta
  • Faron katedraali
  • Arco da Vila
ApolloApollo

Albufeiran rantakaupunki

2. Albufeiran rantakaupunki

Albufeiran kaupunki on itsessään uskomaton nähtävyys ja ehkäpä se alueen suosituin lomakohde. Kaupunki tunnetaan juuri kauniista rannoista, mutta riittääpä siellä runsaasti myös muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

Katsasta ainakin nämä ihanat nähtävyydet:

  • The Strip –katu
  • Praia dos Pescadoresin ranta
  • Almoadan linna

São Lourençon kirkko

3. São Lourençon kirkko

Kirkot ovat kauniita nähtävyyksiä Portugalissa ja Algarvestakin niitä löytyy runsaasti. Almancilin São Lourençon kirkko on yksi maan kauneimmista. 1600-luvulta peräisin oleva kirkko on barokkityylinen arkkitehtuuriltaan.

Apollo – Algarve

Löydä parhaat lomatarjoukset Algarveen!

Etsi lomatarjouksia

Silvesin linna Algarvessa

4. Silvesin linna

Silvesin linna on kaunis ja kiehtova maurilainen linna Silvasin kaupungissa. Linna kohoaa korkeuksiin kylän kukkulalla, joten linnaa voi ihastella kaukaakin. Itse linna-alueella kannattaa lisäksi kivuta, sillä sieltä avautuvat kauniit maisemat laaksoon.

Zoomarine Algarve

5. Zoomarine Algarve

Nähtävyyksiä Algarvessa riittää myös lapsiperheille. Zoomarine Algarve on todella kiva vesiteemainen huvipuisto, jossa on vesiliukumäkien ja muiden vempaimien lisäksi kivoja delfiiniesityksiä. Sinun on myös mahdollista päästä uimaa delfiinien kanssa!

Kotisivut: https://www.zoomarine.pt/en/

Osta liput Zoomarineen täältä >>

Tutustu ja varaa delfiinikokemus täältä >>

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Lagosin eläintarha

6. Lagosin eläintarha

Lapsia kiehtovat nähtävyydet Algarvessa sisältävät lisäksi Lagosin eläintarhan. Puisto on hyvin luonnonmukainen, sen pyrkiessä parantamaan eläinten elinoloja Algarven alueella. Lapsia puistossa viihdyttää erilaisten eläinten lisäksi uima-alue.

Kotisivut: https://zoolagos.com/en/

Ria Formosan kansallispuisto

7. Ria Formosan kansallispuisto

Ria Formosan kansallispuisto upeine vesistöineen on Portugalin kauneimpia luontonähtävyyksiä. Kauniiseen laguuniin järjestetään erilaisia retkiä, joilla voit bongata erikoisia lintuja sekä napsia upeita lomakuvia.

Kotisivut: https://www.formosamar.com/en/ria-formosa/

Löydä ihanat Algarven nähtävyydet pienistä kylistä

Löydät kauniita Algarven nähtävyyksiä melkein jokaisesta ihanasta alueen kylästä. Isoimmat ja pienemmätkin kaupungit ja kylät ovat nimittäin täynnä kauniita kirkkoja, historiallisia linnakkeita ja raunioita. Kun sitten voit vielä löytää roppakaupalla maistuvia kahviloita, joissa nauttia paikallisia herkkuja, kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan lomakohteesi lähistön kyliin ja kaupunkeihin!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Autonvuokraus Algarvessa kannattaa

Yllä mainittuja nähtävyyksiä Algarvessa voi monesti kokea ohjatuilla retkillä, joita on varsinkin pakettimatkojen yhteydessä saatavilla varsin runsaasti.

Mutta esimerkiksi autonvuokraus on loistava tapa nähdä aluetta laajemmin sekä tutustua ihaniin nähtävyyksiin. Autonvuokraus on lisäksi todella edullista Portugalissa – kannattaa aina varata auto ennakkoon netistä, jotta hyödynnät kaikki mahdolliset tarjoukset!

Katso tarjoukset autonvuoraukseen täältä >>

Lähde siis katsomaan Algarven nähtävyydet lämpimään Etelä-Portugaliin!

Algarven nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti