LomarengasLomarengas

Sveitsi

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Sveitsi on rikas maa, joka hurmaa dramatiikka hehkuvalla luonnollaan. Tämä Keski-Euroopan maa on hyvä kohde niin aktiivi- kuin kaupunkilomallekin. Sveitsi ihastuttaa myös makunautinnoillaan. Maan vuoristomaisemat ovat kiehtovaa katsottavaa. Tämä vuoristoinen maisema tarjoilee myös paljon tekemistä.

Talvella maan laskettelukohteet ovat mainio talvilomakohde ja kesällä samoja vuoristoja voi patikoida päivät pitkät. Pyöräily on myös suosittu harrastus niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

Vaikka Sveitsissä voikin harrastaa paljon liikuntaa, ovat maan kaupunkikohteet hyvä vaihtoehto rentoon menoon. Sveitsi on erityisen tunnettu ruokakulttuuristaan ja siellä kannattaa maistella juustofondueta, erilaisia juustoja ja suklaata. Tämä valtio on täysin muiden maiden ympäröimä ja se antaakin mukavan vivahteen maan kulttuuriin.

Sveitsin Alpit on koti maailman tunnetuimmille hiihtokeskuksille aina St. Moritzista Davosiin. Kaupungeista matkailijan kannattaa ehdottomasti tutustua Zürichiin, Lausanneen ja Geneveen.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Sveitsiin voi matkata ympäri vuoden. Talvella sää on hieman kylmempää, mutta kesällä lämpötilat voivat kohota helteisiksi. Sveitsin ilmasto takaakin loistavat hiihtorinteet talveksi ja kesäksi lempeät patikointikelit.

Ota siis kiehtova ja dramaattiset maisemat omaava Sveitsi haltuusi!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti