MatkapojatMatkapojat

Turkki

Turkki hurmaa matkailijat lämpimällä ilmastollaan ja tulisieluisella kulttuurilla. Maan rikas historia on tutustumisen arvoinen ja sen kiehtova ruokamaailma vie taatusti kielen mennessään. Turkki sijaitsee Euroopan ja Aasian rajalla, maan sijainnin antaessa omanlaisensa vivahteen sen kulttuuriin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Maa on suosittu rantalomakohde, mutta sen kaupungit tarjoilevat myös railakasta iltaelämää sitä etsiville.

Maa on täynnä loistavia ja edullisia ostosmahdollisuuksia. Basaarit ovat kiehtovia ja niissä voi tehdä ihania löytöjä – kunhan hinnasta vain muistaa neuvotella. Turkki tarjoilee myös makunautintoja ja maan mausteiset ruuat ovat kokeilemisen arvoisia.

Välimerenilmasto takaa, että Turkin ilmasto on pääosin leutoa läpi vuoden. Suosituin matkustuskausi sijoittuu huhti- ja lokakuun välille, varsinkin rantalomaa kaivatessa. Monen yllätykseksi Turkissa voi myös nauttia hiihtolomasta maan pohjoisosien talviurheilukeskuksissa. Kaupunkiloma Turkkiin onnistuu läpi vuoden, sillä ilmasto ei juuri vuorialueita lukuun ottamatta viilene talvellakaan.

Istanbul ja Ankara kiehtovat arkkitehtuurilla, ostosmahdollisuuksilla ja makunautinnoilla. Rantalomalle taas kannattaa suunnata Alanyaan tai Marmarikselle. Molemmista löytyy hotellit niin lapsiperheille kuin kaveriporukoillekin.

ApolloApollo

Ranta- ja kaupunkiloman lisäksi Turkissa pääsee nauttimaan aktiivilomasta. Golffarien tulee suunnata Belekin viheriöille ja purjehtijat rakastuvat taatusti Kusadasiin.

Lähde siis temperamenttiseen ja tuliseen Turkkiin!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti