LomarengasLomarengas

Kanada

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kanada ei ehkä ole maailman tunnetuin lomakohde, mutta tällä valtavalla maalla on paljon tarjottavaa myös matkailijalle. Kohde on täynnä lomaelämyksiä aina suurkaupungin sykkeestä aktiivilomiin vuoriston hiihto- ja patikkakohteissa.

Maailman pinta-alaltaan toiseksi suurin valtio ulottuu Atlantilta Tyynen valtamereen. Miljoonakaupunkien lisäksi Kanadasta löytyy karua tundraa ja dramaattisia vuoristoja. Englantia puhuvassa maassa on myös laaja ranskankielinen vähemmistö, joka tuo oman värinsä maan kulttuuritarjontaan.

Kanadan itäosat ovatkin koti ranskankieliselle vähemmistölle, tarjoten paljon romanttista ranskalaiskulttuuria ruoasta musiikkiin. Alueella on idyllisiä pikkukyliä kuin miljoonakaupunkejakin. Keski-Kanada on tunnettu teollisuudesta, suurista järvistään sekä viinialueesta. Länsi-Kanadassa sijaitsee puolestaan parhaat vuoristot hiihto- ja patikointilomiin.

Kanadan tunnetuimmat kohteet ovat taloudellisesti tärkeimmät kaupungit kuten Toronto, Montréal, Ottawa ja Vancouver. Nämä ovat tunnettuja myös jääkiekkoseuroistaan, joten urheiluhullut matkailijat haluavat taatusti tutustua näihin kaupunkeihin. Matkailijan kannattaa myös harkita matkaa Niagaran putouksille ja golffarien tulee suunnata Bretonin saarelle.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Lentoja Kanadan kohteisiin löytyy helposti ja Finnairin reittilennot tekevät suoria lentoja kesäaikana Torontoon. Sääolot vaihtelevat tässä suuressa maassa kohteen mukaan, mutta talvikuukaudet ovat useinkin suhteellisen kylmiä, eikä lumelta voi siten välttyä.

Kokeili jotakin uutta, mutta hyvinkin tuttua varaamalla loma koukuttavaan Kanadaan!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti