MatkapojatMatkapojat

Kuuba

Kuuba on tunnettu sikareistaan ja sosialismista. Tämä eksoottinen Karibianmeren valtio on matkailijalle oiva kohde – sieltä löytyy niin rentouttavaa menoa kuin historian havinaakin.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Kuubaan!
Kuuba
Artikkeli jatkuu...

Maa kostuu pienistä saarista ja se on vain 145 kilometrin päässä Yhdysvaltain rannikolta. Maa eli kuitenkin pitkään Yhdysvaltain kauppasaarron alla, mikä on luonut omanlaisen tunnelmansa Kuuban turismiin ja alueen kulttuuriin.

Kuuba on kuitenkin paljon muutakin kuin sen sosialistinen historia. Saaret ovat trooppisia ja niiden ympäröivät koralliriutat tarjoavat huikeita kokemuksia matkailijalle. Hedelmällinen maaperä takaa myös makumatkailijalle paljon uusia kokemuksia.

Paratiisista pääsee helposti nauttimaan pakettimatkojen avulla. Nämä matkaat suuntautuvat usein esimerkiksi Varaderon ja Guardalavacan alueelle. Mikäli haluat matkalta hieman enemmän seikkailua, kannattaa sinun tutustua maan pääkaupunkiin Havanaan. Sen kaduilla voit tanssia ja nauttia lasillisen Kuuban tunnettua rommia.

ApolloApollo

Kuuban ilmasto jakautuu kahteen kauteen, joista joulukuusta maaliskuuhun sijoittuva kuivakausi on matkailijoiden suosiossa. Toukokuusta lokakuuhun kestävä sadekausi on usein kuumempi, mutta nimensä mukaisesti myös kosteampi.

Lähde ja koe siis Karibianmeren eksotiikkaa ja ainutlaatuista historiaa Kuuban sykkeessä!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti