Meksiko lomakohteena on herkullinen valinta

Meksiko lomakohteena valloittaa kenet tahansa. Maasta löytyy rentoja hiekkarantoja aurinkoiseen rantalomaan ja mielenkiintoista kulttuuria sekä historian havinaa sitä etsiville. Tässä syyt Meksikon kiehtovuuteen lomakohteena.

Meksikon lomakokemuksia löytyy netistä laajalti, ja niissä mainitaan aina Meksikon valttikortit makailijan kannalta. Meksiko lomakohteena on hyvä valinta, sillä:

  • Maan historia kiehtoo vanhan atsteekki ja maya-intiaanien tarinoilla ja siirtomaa-ajan arkkitehtuurilla.
  • Maan ilmasto tarjoaa sekä tropiikkia, että leudompaa lämpöä.
  • Maan keittiö on maukasta ja siellä voi nauttia ihania tacoja ja quesadilloja.
  • Maan hintataso antaa mahdollisuudet edulliseen lomaan ja luksukseen.

Meksiko on siis kiehtova, kaunis ja edullinen. Sinne ei myöskään tarvitse viisumia, mutta on hyvä muistaa, että passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Meksikon lomakohteet

Minne Meksikossa sitten kannattaa suunnata? Meksiko lomakohteena tarjoaa paljonkin erilaisia vaihtoehtoja aina todellisesta rantalomasta menevämpään kaupunkilomaan.

Tässä kuusi kivaa lomakohdetta Meksikossa:

Playa del Carmen, Meksiko

1. Playa del Carmen

Yksi suomalaisten suosituimmista kohteista on Riviera Mayalla sijaitseva Playa del Carmen. Pieni kalastajakylä on kasvanut melkoiseksi lomakeskukseksi säilyttäen silti leppoisan tunnelman. Playa del Carmen tarjoaa rantojen lisäksi mahdollisuuksia aktiviteetteihin kuten golfin pelaamiseen.

Mexico City, Meksiko

2. Mexico City

Suurkaupungin todellista sykettä tarjoilee Meksikon pääkaupunki Mexico City. Tämä kaupunki on täynnä museoita, arkkitehtuuria, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia. Sieltä voi myös tehdä päiväretkiä, esimerkiksi historiallisista pyramideista tunnettuun Teotihuacániin.

Puerto Vallarta, Meksiko

3. Puerto Vallarta

Puerto Vallarta sijaitsee Tyynenmeren rannalla ja se on Meksikon paras lomakohde rantalomaan. Tämä tunnelmallinen kaupunki on hyvä kohde ensimmäiseen Meksikon lomaan, sillä sieltä löytyy kaikki tarpeellinen rentoutumiseen. Mikäli surffaus kiinnostaa, on tämä kohde myös siihen juuri sopiva.

Guadalajara, Meksiko

4. Guadalajara

Meksikon toiseksi suurin kaupunki on toinen kohde, jonne kannattaa suunnata kulttuurin ja ostoksien perässä. Tätä kaupunkia pidetään tequilan ja sombrero-hattujen kotikaupunkina, joten hauskaa menoa riittää taatusti!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Oaxaca, Meksiko

5. Oaxaca

Meksiko lomakohteena tarjoaa hurjasti kulttuuria ja maan intiaanihistoriaan pääsee tutustumaan tässä kivassa rantakohteessa. Kaupungin torit ovat täynnä ihania käsitöitä ja siellä pääsee mukavasti menneen ajan tunnelmiin. Kauniit rannat tarjoavat myös mahdollisuuden auringonpalvontaan.

Cancún, Meksiko

6. Cancún

Cancún on tunnettu lomakeskus ja sinne matkataan niin hauskanpitoon kuin aurinkoon löhöilemään. Joillekin tämä lomakohde on liian täynnä hotellikeskuksia ja se ei ole siksi kaikkien mieleen. Cancún tarjoaa kuitenkin ihanan valkoisen hiekan, takuuvarman lämmön ja rentouttavaa menoa, joten helppoon lomaan se sopii täydellisesti. Täältä löytyy lapsiperheille useita eri majoitusvaihtoehtoja.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Apollo – Meksiko

Löydä parhaat lomatarjoukset Meksikoon!

Etsi lomatarjouksia

Meksikon lomamatkat pakettimatkoina tai varaamalla erikseen

Meksikon lomakohteet tarjoavat paljon kulttuuria, rantoja, ruokaa ja kauniita maisemia. Se on myös hyvin lämmin maa läpi vuoden, joten Meksikon lomamatkat onnistuvat niin talvella kuin kesälläkin. Hurrikaanikausi alkaa kesäkuussa ja kestää marraskuuhun, jolloin moni matkaava varaa Meksikon matkan tämän jakson ulkopuolella.

Meksikon lomakohteet ovat saavutettavissa suorilla reittilennoilla, mutta niihin tehdään myös runsaasti pakettimatkoja. Voit siis löytää valmiin lomapaketin tai koota itse loisteliaan loman vertailemalla lentoja ja hotelleja esimerkiksi Ebookersin tai Hotels.comin avulla. Vertaile lentoja ja hotelleja tämän artikkelin ylhäältä löytyvästä taulukosta.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Meksiko lomakohteena – rentouttavaa ja sielukasta menoa

Meksiko on ehdottomasti yksi ihanimmista lomakohteista. Sieltä löytyy runsaasti erilaisia kohteita, joissa onnistuu niin rannalla löhöily kuin erilaisista aktiviteeteista nauttiminenkin. Lämpöä, ruokaa ja rakkautta löytyy Meksikosta taatusti!

Tutki siis Meksikon matkoja Lomamatkalle.fi sivuston avulla ja varaa onnistunut loma Meksikoon!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti