Meksiko

Meksiko on huikea kohde matkailijalle. Tämä Väli-Amerikan maa tarjoaa nimittäin jotakin niin historian havinaa halaville, kaupunkien sykkeestä nauttiville, kuin rantalomista rentoutuvillekin matkailijoille.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Maailman 14. suurin valtio on eräs maailman tunnetuimpien korkeakulttuurien syntypaikka. Siellä voi kohdata niin atsteekkien kuin maya-intiaanien historiaa, että modernia espanjankielistä kulttuuria aina maistuvista ruuista salsan saloihin.

Maan ilmasto tarjoaa myös loistavan kohteen hiihtolomien viettoon. Huippusesonki matkailun kannalta alkaa joulukuusta ja jatkuu aina kevääseen saakka. Meksiko ei tarjoa vain trooppista ilmastoa, vaan alueelta löytyy myös leudompaa vuoristoilmaa.

Meksikoon suuntautuva matka voi siis olla täynnä paljon huveja, mutta myös historiaa ja rentoutumistakin. Maan hotellit tarjoavat niin halvempia kohteita, kuin hulppeita all inclusive -kokemuksia helposta menosta pitäville. Tästä hienosta maasta pääsee Suomesta nauttimaan niin pakettimatkojen kuin omatoimimatkojenkin avulla.

ApolloApollo

Lomakeskus Cancun tarjoaa helppoa eämistä heille, jotka haaveilevat rennosta ja letkeästä ilmapiiristä. Maan pääkaupunki Mexico City on taas oiva valinta seikkailijoille. Mikäli kulttuuri kiehtoo eniten, on Keski-Meksiko hyvä kohde.

Ota siis historia, erinomainen ruoka ja vieraanvarainen Meksiko haltuusi ja lähde matkalle tähän kiehtovaan maahan!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti