MatkapojatMatkapojat

Golfmatkat Belekiin – tietoja golfkentistä ja matkoista

Turkissa sijaitseva Belek on viihdyttävä ja monipuolinen matkailukohde varsinkin golfista kiinnostuneille. Golfmatkat Belekiin onnistuvat näppärästi omatoimimatkoina, mutta alueelle järjestetään myös pakettilomia. Jokaisen golffarin on koettava Belek.

Alla tietoa, mitä onnistuneet golfmatkat tähän ihanaan kohteeseen sisältävät.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Tietoja Belekistä

Belek sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Antalyan lomakaupungista. Belekiä on rakennettu ja suunniteltu juuri matkailijat mielessä pitäen, joten palvelut toimivat siellä todella hyvin. Golfmatkat Belekiin tarjoavat upeiden kenttien lisäksi:

  • Laadukkaita hotelleja
  • Kauniita hiekkarantoja
  • Runsaasti tekemistä kaikenikäisille, esimerkiksi alueen vesipuistot ovat kiehtovia
  • Turvallisen ja rennon ilmapiirin

Belekin golfmatkat ovatkin kasvattaneet hurjasti suosiotaan viime vuosina, eikä pelkästään suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Alueen näkyvyyttä golffareiden keskuudessa on lisännyt huippugolffareiden tähdittämät näytösturnaukset sekä European Tourin kisat.

ApolloApollo

Goflmatkat Belekiin vievät näille viheriöille

Turkin golfmatkat eivät jää isoimpien golfmaiden varjoon, sillä valinnanvaraa kenttien suhteen löytyy runsaasti.

Belek tarjoaa sinulle nämä seitsemän viheriötä:

1. Pasha

Miellyttävä golfkenttä, joka tarjoaa sopivasti haastetta kaikentasoisille golffareille. Pasha on melko lyhyt kenttä, parin ollessa 72. Se kuuluu Antalya Golf Clubin kahteen kenttään. Pashasta löytyy myös pienehkö kauppa.

Kuvia kentästä: https://visitantalya.com/photo-gallery/2707

2. PGA Sultan

Toinen Antalya Golf Clubin kentistä on PGA Sultan. Se on Pashaa pidempi, parin ollessa 71. Haasteita etsivien kannattaa ehdottomasti suunnata juuri tälle kentälle, aloittelijoiden kokeillessa alueen muita kenttiä.

Kuvia kentästä: https://golfturkey.com/golf-courses/pga-sultan-golf-course


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

3. Carya

Carya golfkenttä on varsin mukava parin ollessa 72. Se tarjoaa sopivasti haasteellisuutta esimerkiksi vesiesteiden muodossa. Huikeana lisänä tämä Belekin golfkenttä tarjoaa mahdollisuuden pelata iltamyöhään, kentän ollessa täysin valaistu. Se on myös todella mukavan hotellin yhteydessä.

Golfkentän sivut: http://www.caryagolf.com/en/home/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Sueno Golfklubi Belekissä

4. Dunes

Helppoa ja kaunista golfkenttää etsivien kannattaa suunnata Sueno lomahotellin Dunesin golfkentälle. Golfmatkat Belekiin eivät ole vain kokeneiden golffareiden mahdollisuus, vaan Dunes on kiva paikka tutustua golfin maailmaan. Toki täälläkin riittää mielekkyyttä myös kokeneemmille golffareille, parin ollessa 69.

Kuvia kentästä: https://visitantalya.com/photo-gallery/4704

5. Pines

Pines on puolestaan melko pitkä ja haasteellinen kenttä, parin ollessa 72. Pines kuuluu Duneksen tavoin Suenon golfkenttiin, jotka ovat molemmat lomapaketeissa usein yhdessä.

Kuvia kentästä: https://visitantalya.com/photo-gallery/11434

6. Lykia Links

Hieman kauempana Belekistä sijaitseva Lykia Links on monen golffarin suosikkeja. Sinne tulee matkaa noin 25 minuuttia Belekistä, mutta matka on varmasti sen arvoinen. Kenttä on luonnonmukainen, pitkä ja hyvin erilainen muihin Belekin golfkenttiin verrattuna. Varmista, että kenttä on käytössä lomaa varattaessa, sillä siellä on erikoisuuksia aukioloajoissa kentänhoidon takia.

Kuvia kentästä: https://golfturkey.com/golf-courses/lykia-links-golf-course

7. Montgomerie

Suosituimmat golfmatkat Belekiin tehdään usein kuuluisalle Montgomerien kentälle. Kenttä tarjoaa haastetta niin aivan maailmanhuipuille kuin sitten aloittelevillekin pelaajille. Kentällä kiertelee jopa tarjoiluauto!

Golfkentän sivut: http://www.montgomeriemaxxroyal.com/

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Turkin golfmatkat ovat edullisia ja aurinkoisia

Kuinka golfmatkat Turkkiin sitten kannattaa tehdä? Valmiita pakettilomia voi ostaa matkanjärjestäjiltä suoraan. Tämä on vaivaton ja edullinen tapa tutustua viheriöille. Valmiit pakettimatkat sisällyttävät yleensä jonkin tietyn hotellin yhteydessä toimivan kentän, joten voit valita sopivan matkan joko hotellin tai golfkentän mukaan.

Toki golfmatkat Belekiin onnistuvat myös omatoimisesti. Tällöin voit varata majoituksen kentän hotellista – vaihtoehtoja riittää ja tarjouksia on saatavilla netissä runsaasti!

Golfmatkat Belekiin ja Turkkiin ovat siitä hyviä, että säiden puolesta voit suunnata pelaamaan alkukeväästä ja pelata hyvillä mielin pitkälle syksyyn. Pääset siis pelaamaan jo ennen Suomen golfkautta, sekä pitkälle syksyyn!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti