MatkapojatMatkapojat

Top 5 golfkentät Alicantessa – Upeita viheriöitä auringossa

Golfmatkat Espanjaan vievät golfarin usein Alicanten seudulle. Alla esittelyssä parhaimmat golfkentät Alicantessa.

Costa Blancan rannikkoalue sijaitsee Välimeren rannalla, Espanjan kaakkoisosissa. Alueella sijaitseva Alicante on loistava lomakohde varsinkin golfloman viettoon. Kaupungissa, sekä sen lähellä, sijaitsevat nimittäin parhaimmat Espanjan golfkentät. Alla esittelyssä tämä ihastuttava alue, sekä sen ihanimmat golfkentät.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Tällainen on Alicanten alue

Alicanteen on saatavilla suoria lentoja Helsingistä, lennon kestäessä vain noin reilut neljä tuntia. Tämä Costa Blancan alueella sijaitseva kaupunki tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen golflomaan, sillä siellä ja sen lähistöllä on:

 • Monentasoisia golfkenttiä ja golfresortteja
 • Runsaasti majoitusvaihtoehtoja
 • Ostosmahdollisuuksia ja laadukkaita ravintoloita
 • Laadukkaita hiekkarantoja
 • Historiallisia ja kiehtovia pikkukyliä

Golfmatkat Alicanteen eivät sisällä siis pelkkää golfia, vaan voit kierrosten välissä järjestää muutakin hauskaa ohjelmaa. Tämä on hyvä uutinen myös vaikkapa pariskunnille, joista toinen puolisko voi haluta tehdä muutakin kuin viettää aikaa viheriöillä!

ApolloApollo

Top 5 golfkentät Alicantessa

Espanjan golfmatkat ovat todella suosittuja, sillä maan golfkentät tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Golfkentät Alicantessa sopivatkin juuri aloittelijoille tai jo kokeneimmille golfin pelaajille. Alla esittelyssä suosituimmat ja parhaimmat golfkentät Alicantessa.

La Finca Golf, Alicante

La Finca Golf & Spa

La Fincan lomakohde on laadukas ja rentouttava. Sen nimikkokenttä ympäröi tätä lomaresorttia, tarjoten mahdollisuuden pelata golfia milloin haluat. Golfkenttä on monipuolinen ja mukavan tilava – oloaan ei siis tunne ahtaaksi. Tälle kentälle voi lisäksi tulla pelaamaan läpi vuoden!

Las Ramblas Golf, Alicante

Las Ramblas

La Fincan golfresortiin lukeutuu lisäksi kaksi muutakin golfkenttää. Nämä golfkentät Alicantessa ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Niihin järjestetään kuljetuksia juuri La Fincan hotellista, mutta niihin voi toki mennä muualtakin Alicantesta.

Niistä ensimmäinen on juuri Las Ramblasin kenttä. Kenttä avattiin vuonna 1990. Se on todella kaunis sekä luonnonomainen golfkenttä. Las Ramblas ei ole kovin pitkä, mutta kenttä on todella suuri.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Villamartin Golf, Alicante

Villamartin

Se toinen La Finaan kuuluva golfkenttä Alicantessa on Villamartin. Jylhän oloinen kenttä on omalaatuinen ja yksi alueen vanhimmista golfkentistä. Villamartin sopii hyvin monentasoisille pelaajille ja siellä voi mitata taitojaan sopivan haasteellisissa olosuhteissa.

Kotisivut: https://www.villamartingolfclub.com/index.php?lang=en

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Alenda Golf, Alicante

Alenda

Roland Favratin suunnittelema Alendan golfkenttä on melko uusi. Kentän yhteydessä on laadukas harjoitusalue ja itse kenttä on kivan kompakti. Alendan yhteydessä on saatavilla lisäksi laadukasta opetusta golfin saloihin!

Apollo – Alicante

Löydä parhaat lomatarjoukset Alicanteen!

Etsi lomatarjouksia

Mar Meno Golf, Alicante

Mar Meno Golf Resort

Viimeisenä on mainittava vielä yksi loistelias golfkeskus. Noin tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitse Mar Menorin golfresortti. Tähän upeaan lomakeskukseen kuuluu yhteensä kuusi kenttää. Voit lähteä pelaamaan esimerkiksi näille viheriöille:

 • Golf Villagen golfkenttä
 • Signature Golfin kenttä
 • El Vallen golfkenttä
 • Hacienda Riquelmen kenttä
 • La Torren golfkenttä
 • Saurines de la Torre golfkenttä

Kaikkiin kenttiin voi tutustua hyvinkin Alicantesta käsin. Vuokraa vaikka auto ja piipahda Mar Menon golfkentillä!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Näin onnistuvat Alicanten golfmatkat

Kuinka golfmatkat Espanjaan sitten onnistuvat? Matkaan voi lähteä niin omatoimisesti kuin valmisloman avullakin. Espanjan golfkentät ovat monen matkanjärjestäjän valikoimissa ja edullisia pakettilomia järjestetään ympäri vuoden moniinkin kohteisiin. Toki voit helposti tehdä matkan itsenäisesti – etsi ja vertaa majoituksia netissä!

Yllä mainitut kentät toimivat usein lomaresortin yhteydessä ja kenttämaksut kuuluvat monesti huoneen hintaan. Monille kentille voi kuitenkin mennä vaikkei hotellissa yöpyisikään! Joten voit etsiä majoitusta muualta Alicantesta ja matkata sitten päiväksi pelailemaan haluamallesi kentälle.

Golfkentät Alicantessa tarjoavat siis runsaasti mahdollisuuksia rentouttavaan ja opettavaan golflomaan!

Alicanten golfkentät kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti