MatkapojatMatkapojat

Alicanten nähtävyydet takaavat rennon loman

Rantalomaan kuuluu muutakin kuin auringosta nauttimista – varsinkin jos olet lomalla Alicantessa. Ihastuttavimmat Alicanten nähtävyydet lisäävät kivaa vaihtelua rantapäiviin, mutta rennosti ja hauskasti!

Espanjan itärannikolla sijaitseva Alicante on suosittu lomakohde perinteisen rantaloman viettoon. Suuri kaupunki houkuttelee läpi vuoden, sillä Alicanten nähtävyydet takaavat mielenkiintoista ohjelmaa ja kaupungissa riittää tekemistä pitkin vuotta. Alla katsaus siihen, mitä nähtävyyksiä Alicantessa kannattaa mennä ihastelemaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaimmat Alicanten nähtävyydet

Mitkä sitten ovat ne tärkeimmät ja parhaimmat nähtävyydet Alicantessa? Vieraile ainakin näissä kohteissa silloin, kun haluat jotakin rentoa tekemistä lomapäiviisi:

Castillo de Santa Bàrbaran linnake

1. Castillo de Santa Bàrbaran linnake

Santa Bàrbaran linnake on Alicanten suurin ja tunnetuin nähtävyys. Korkealla seisova linnake näkyy ympäri kaupungin ja sieltä avautuvatkin loistavat näköalat itse kaupunkiin. Linnan värikkäästä ja pitkästä historiasta kertova museo on todella viehättävä. Alueella on lisäksi kauniita puistoalueita, joissa viettää aikaa kuumina kesäpäivinä. Lähellä on myös runsaasti kahviloita ja ravintoloita.

Kotisivut: https://www.castillodesantabarbara.com/index_en.html

Castillo De San Fernandon linnake

2. Castillo De San Fernandon linnake

Alicanten nähtävyydet eivät tarkoita vain yhtä linnaketta, vaan vierailu kannattaa tehdä myös hieman pienempään San Fernandon linna-alueeseen. Hieman Alicanten reunamilla sijaitseva linnake on kivaa aluetta, kauniine maisemineen. Lähistöltä löytyy lisäksi kahviloita, joissa nauttia ihania paikallisia herkkuja.

ApolloApollo

Museo de Arte Contemporáneo de Alicante –museo

3. Museo de Arte Contemporáneo de Alicante –museo

Alicanten vanhakaupunki on koti nykytaiteen museolle, MACA:lle. Sieltä löytyy runsaasti modernia taidetta, mutta myös useita teoksia hieman vanhemmilta ajoilta. Joukossa on muun muassa Picasson töitä. Museoon kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä sinne ei ole pääsymaksua.

Kotisivut: http://www.maca-alicante.es/

Apollo – Alicante

Löydä parhaat lomatarjoukset Alicanteen!

Etsi lomatarjouksia

Museo Arquelógico de Alicante –museo

4. Museo Arquelógico de Alicante –museo

Arkeologinen museo on yksi Alicanten kivoimpia, sillä museon näyttelyt ovat todella monipuoliset ja kiehtovat. Näyttelyt ovat lisäksi interaktiivisia, hyödyntäen kiinnostavasti teknologiaa. Museossa on vaihtelevia näyttelyitä, joten uutta nähtävää riittää useampaankin vierailuun. Museoon on pieni pääsymaksu, mutta lippujen hinnat ovat vain muutamia euroja.

Kotisivut: https://www.marqalicante.com/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Playa del Postiguetin ranta

5. Playa del Postiguetin ranta

Kauniit rannat ovat tietenkin kivoimpia Alicanten nähtävyyksiä. Niistä aivan ydinkeskustassa sijaitseva Playa del Postiguet on yksi suosituimmista. Yli 900 metrin mittainen ranta tarjoaa loistavat mahdollisuudet auringosta nauttimiseen. Lisäksi rantabulevardin lähistöllä on kivoja terasseja ja leikkipuistoja esimerkiksi lapsille.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kivoimmat Alicanten nähtävyydet lapsiperheille

Alicante on varsin suosittu kohde lapsiperheille ja nähtävää riittää myös perheen pienimmille. Lapsille miellyttävimmät nähtävyydet Alicantessa ovat ehdottomasti:

  • Parque el Palmeralin puistoalue, joka on täynnä tekemistä kuten venesoutelua ja teatteriesityksiä
  • Lähellä olevan Benidormin kaupungin Aqualandia –vesipuisto sekä Mundomarin eläintarha
  • Playa los Arenalesin ranta laadukkaine palveluineen

Tee retki lähiympäristöön

Alicanten alueella riittää ihasteltavaa ja kun olet kolunnut Alicanten nähtävyydet, kannattaa harkita retkeä lähiympäristöön. Reilun tunnin sisällä on runsaasi kivoja kohteita, joihin on helppo matkata joko vuokra-autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Esimerkiksi junalla pääset halvasti ja nopeasti viereisiin kyliin ja kaupunkeihin. Toisaalta juuri auton vuokraaminen antaa upeat mahdollisuudet tutustua pikkuisiin vuoristokyliin.

Parhaimmat retkikohteet ja nähtävyydet Alicanten lähellä ovat:

  • Benidorm, joka tarjoaa runsaasti tekemistä juuri lapsiperheille
  • Elche, josta löytyy Euroopan ainoa palmumetsä
  • Isla de Tarban saari, jota kutsutaan usein Alicanten saareksi
  • Murcia, joka on kaunis pieni kaupunki vanhoine kirkkoineen ja puistoineen

Alicante ja sen ympäristö ovat kiehtovaa ja kaunista aluetta, jossa nähtävyyksiä riittää useammankin loman ajaksi. Ei siis muuta kuin hankkimaan loma ja ihastelemaan kaikki kivoimmat Alicanten nähtävyydet!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Alicanten nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti