MatkapojatMatkapojat

Hua Hinin hintataso 2020 – Edullisesti laadukasta lomailua

Hua Hin on yksi suomalaisten suosituimpia lomakohteita. Mutta millainen matkabudjetti matkaan tarvitaan – mikä on Hua Hinin hintataso?

Thaimaa on suosittu matkakohde auringon, hyvän ruuan ja ystävällisen palvelun ansiosta. Bangkokin läheltä löytyvä Hua Hin on vietellyt suomalaisia matkailijoita jo pitkään, eikä suotta. Lomakohde tarjoaa upeita rantoja ja hauskaa tekemistä koko perheelle. Mikä parasta, Hua Hinin hintataso tekee kohteesta edullisen valinnan aurinkoloman viettoon!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...
Hua Hinin hintataso 2020
Asia Hinta
Hostelli 15-20€
Hotelli – 3 tähteä 50€
Hotelli – 4 tähteä 90€
Hotelli – 5 tähteä 170€
Ateria – edullinen ravintola 2€
Ateria – McDonald’s 5,5€
Olut – ravintolassa 2-3€
Coca-Cola – ravintolassa 0,5€
Cappuccino 1,5€
Vesipullo 1,5L – kaupassa 0,5€
Taksi – aloitus 1€
Taksi – per km 0,5€
Bussilippu – per suunta 0,35€
Bensa – per litra 0,8€

Kattava lista Hua Hinin hintatasosta: https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Hua-Hin?displayCurrency=EUR

Hua Hinin majoitus on laadukasta

Majoittuminen Hua Hinissä onnistuu alueen loistavissa hotelli- ja lomakeskuksissa. Ne ovat alueella todella laadukkaita, hemmotellen vierailijoita erilaisilla palveluillaan. Hyvän majapaikan valintaan kannattaa alueella ehdottomasti panostaa, sillä niin saat parasta vastinetta rahoillesi.

Laadukkaiden hotellien hinnat ovat alkaen noin 100 euroa yöltä. Halvempaakin majoitusta on olemassa ja voit löytää majapaikan jopa alle 50 eurolla yöltä. Majoitukseen kannattaa kuitenkin panostaa ja erilaisia tarjouksia on mahdollista löytää helposti. Lisäksi valmismatkat ovat usein edullisempi vaihtoehto laadukkaan loman nauttimiseen Hua Hinissä!

ApolloApollo

Taksilla liikkuminen on edullista ja kätevää Hua Hinissä

Liikkuminen Hua Hinissä on ehdottomasti järkevää taksikyydillä, sillä taksin hinnat eivät todellakaan riko matkabudjettiasi. Taksin perushinta alkaa vain noin eurosta ylöspäin, kilometrikorvauksen ollessa vain noin 0,50 euron hintainen. Voit siis matkata todella edullisesti haluamiisi nähtävyyksiin Hua Hinissä. Mikäli taksi joutuu odottelemaan, tulee siitä maksaa, mutta kyseessä on vain muutamia euroja.

Julkinen liikenne on tietenkin vielä halvempi tapa liikkua. Kertalippu alueen busseihin maksaa vain muutamia kymmeniä senttejä, mutta taksi on usein turvallisempi ja kätevämpi valinta Hua Hinissä. Seikkailija voi kuitenkin matkata todella edullisesti Hua Hinin ulkopuolellekin.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Hua Hinin hintataso houkuttelee herkuttelemaan

Ruokailu Hua Hinissä on todella edullista ja thaimaalaisiin herkkuihin kannattaa tutustua lomalla. Tässä hieman esimerkkejä ruokailun hintatasosta:

  • Ruokailu pikaruokaravintolassa noin 5 euroa.
  • Kahden hengen ja kolmen ruokalajin ateria hieman laadukkaammassa ravintolassa alle 20 euroa.
  • Edullinen lounas paikallisessa kahvilassa tai katuruokakojussa alle 3 euroa.

Oluttuoppi maksaa noin kaksi euroa ravintoloissa, oluen ollessa vain hieman edullisempaa kaupoissa. Viinipullot eivät ole hirveän paljon edullisempia kaupoissa ravintoloihin verrattuna. Alkoholi on kuitenkin Suomea edullisempaa.

Apollo – Hua Hin

Löydä parhaat lomatarjoukset Hua Hiniin!

Etsi lomatarjouksia

Edullista tekemistä Hua Hinissä

Hua Hin tarjoaa matkailijalle runsaasti mahdollisuuksia hauskanpitoon varsin edullisesti. Alueella pääsee esimerkiksi pelaamaan golfia ja viheriömaksut liikkuvat keskimäärin noin 50 euron paikkeilla. Golfin hinnat voivat lisäksi kuulua majoituksen hintaan, jos yövyt niitä tarjoavissa hotelleissa!

Jos olet liikkeellä lasten kanssa, kannattaa vierailu erilaisissa Hua Hinin vesi- ja huvipuistoissa. Pääsymaksut niihin ovat varsin edullisia, pääsylipun maksaessa vain noin muutamia euroja. Yleisesti ottaen Hua Hinin hintataso nähtävyyksien osalta on todella edullinen ja esimerkiksi opastetuille kiertueille osallistuminen kannattaa.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kannattaa suunnata ostoksille Hua Hiniin

Ostokset Hua Hinissä onnistuvat halvalla, laatua unohtamatta. Paikalliset käsityöt ovat kestäviä ja hyvin tehtyjä. Tässä muutama edullinen ostospaikka ja vinkit mitä niistä kannattaa ostaa:

  • Hua Hin Market Village –ostoskeskus, josta saa merkkituotteita hieman edullisemmin kuin Suomessa.
  • Hua Hin Night Market –yötori, josta kannatta ostaa käsitöitä.
  • Pae Market, joka järjestetään viikottain Royal Hua Hin Golf Clubissa ja sieltä saa mukaan todella halvalla erilaisia vaatteita ja käsitöitä.

Hinnat ovat pääasiassa melkein puolet Suomen hintatasosta. Hua Hinin hintataso onkin todella houkutteleva ja voit viettää monipuolisen loman edullisesti!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti