MatkapojatMatkapojat

Ihanimmat Hua Hinin nähtävyydet

Thaimaan Hua Hin on suomalaisten kestosuosikkeja lomakohdetta valittaessa, eikä suinkaan suotta. Juuri ihanimmat Hua Hinin nähtävyydet tekevät lomasta tähän paratiisiin nimittäin erityisen hauskan.

Hua Hin tunnetaan tietenkin myös upeista rannoistaan ja leppoisasti menosta. Thaimaalainen ystävällisyys on tarttuvaa ja maan kulttuuri on ihana sekoitus eksotiikkaa ja tunnelmallisuutta. Ihan pelkkää rannalla makoilua Hua Hinin loman ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä Hua Hinin nähtävyydet kuljettavat sinut upeisiin maisemiin uusia elämyksiä hakemaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Khao Takiab kukkula

1. Khao Takiab –kukkula

Khao Takiab –kukkula näköalapaikkoineen on toinen ehdoton luontonähtävyys Hua Hinissä. Kukkula tunnetaan myös apinavuorena, sillä teet vuorelle kiivetessä taatusti tuttavuutta leikkisiin apinoihin. Kukkulalla on myös kaunis ja massiivinen Buddha –patsas, jota kannattaa käydä ihastelemassa.

Hua Hinin kalastajasatama

2. Khao Taon kalastajasatama

Perinteikästä menoa kannattaa mennä ihastelemaan Hua Hinin satamaan. Varsinkin juuri Khao Thaon kalastajasatama on mukavan perinteinen ja kuhisee elämää, varsinkin aamuisin. Siellä voi lisäksi nauttia loistavaa merellistä katuruokaa.

ApolloApollo

Rajabhakti Park, Hua Hin

3. Rajabhakti puisto

Tämä Thaimaan kuninkaallisille ja kuningaskunnalle omistettu teemapuisto on patsaineen vaikuttava näky. Seitsemän suurta pronssipatsasta aukion ympärillä on mahtaileva elämys, joka ei hetkessä unohdu. Rajabhaktin puistossa järjestetään usein myös erilaisia näytöksiä ja sotilasesityksiä.

Centara Grand hotelli

4. Centara Grand hotelli

Tämä hotelli on niitä erityisimpiä Hua Hinin nähtävyyksiä. Vuonna 1923 avattu luksushotelli on unohtumaton elämys, vaikket siellä yöpyisikään, sillä se kertoo alueen historiasta ja suosiosta matkailukohteena. Kaunis ja koristeellinen hotelli ihastuttaa varsinkin puutarhoillaan. Lähellä on lisäksi runsaasti myymälöitä ja ravintoloita.

Kotisivut: https://www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/chbr/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Mrigadayavan palatsi

5. Mrigadayavan palatsi

Thaimaan kuninkaalliset ovat perinteisesti viihtyneet rantalomillaan juuri Hua Hinissä. Vaikka heidän kaunis Klai Kang Won –palatsi ei olekaan avoinna yleisölle, voi kuninkaalliseen ylellisyyteen tutustua Mrigadayavan palatsissa, mikä on ihanimpia nähtävyyksiä Hua Hinissä.

Kotisivut: http://www.mrigadayavan.or.th/landing/english/eng_home.html

Apollo – Hua Hin

Löydä parhaat lomatarjoukset Hua Hiniin!

Etsi lomatarjouksia

Cicadan tori, Hua Hin

6. Cicadan tori

Hua Hinin nähtävyydet antavat mahdollisuuden tutusta paikalliseen elämään ja tehdä mainioita ostoksia. Cicadan tori on sekoitus makuja ja värejä – siellä voit nauttia ruokaa tai ostella ihania kankaita. Onpa tori täynnä lisäksi erilaisia esiintyviä taiteilijoitakin!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Pa La-U vesiputoukset

7. Pa La-U vesiputoukset

Hua Hinin nähtävyydet tarjoavat runsaasti kauniita luontokohteita. Pa La U –vesiputoukset ovat ne suosituimmat ja vesiputousten ympäristössä riittää runsaasti patikointireittejä, jos kaipaat hieman aktiivista tekemistä lomaasi. Hua Hinin vesiputoukset sijaitsevat noin 60 kilometrin päässä Hua Hinistä ja ne voi nähdä opastetuilla retkillä tai omatoimisesti.

Hua Hinin rautatieasema

8. Hua Hinin rautatieasema

Parhaat nähtävyydet Hua Hinissä sisältävät ehdottomasti kaupungin rautatieaseman. 1920-luvulla rakennettu asema on nyttemmin uudistettu, mutta asema-alue on edelleen yksi Thaimaan kauneimmista.

Hua Hinin nähtävyydet voi kokea ohjatuilla retkillä

Moniin yllä mainittuihin nähtävyyksiin voi tutustua vaikkapa ohjatun retken avulla. Hua Hinistä on runsaasti retkiä ihan ympäri Thaimaan ja retkien avulla saat mukavaa vaihtelua rannalla oloon. Edellä mainittujen kohteiden lisäksi kannattaa ehdottomasti harkita:

  • Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin tutustumista.
  • Kwaijoen sillalla vierailua.
  • Sukellusretkeä Koh Talun saarelle.
  • Damnoen kelluville markkinoille matkustamista.

Retkien kestot vaihtelevat kohteesta riippuen. Päivä- ja puolipäiväretket ovat niitä yleisimpiä ja niiden avulla saa mukavaa vaihtelua lomaan!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Koe ihana ja rentouttava Hua Hin

Thaimaan loma onnistuu helposti, sillä sinulla on vaihtoehtoina runsaasti valmiita pakettilomia, eikä omatoimisen loman varaaminenkaan ole vaikeaa. Sivustoltamme löydät runsaasti tietoja juuri parhaista kohteista ja oikean majoituksen löytämisestä.

Lähde siis kokemaan Hua Hinin nähtävyydet ja vietä ikimuistoinen loma Thaimaan auringossa!

Hua Hinin nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti