MatkapojatMatkapojat

Pattayan nähtävyydet ja aktiviteetit joka lomaan

Moni suomalainen suuntaa talvilomalle Thaimaahan. Maa on matkailijan paratiisi ja Pattaya eräs sen suosituimmista kohteista. Vaikka alue onkin tunnettu ihanista rannoistaan, ovat Pattayan nähtävyydet muutakin kuin hiekkarantaa. Tässä esittelyssä suosituimmat Pattayan nähtävyydet.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Top 3 Pattayan nähtävyydet

Mikäli siis suuntaat lomalle tähän ihanaan paratiisiin, kannattaa sinun kokea seuraavat nähtävyydet. Nämä ovat alueen ehdoton top 3-kohteet!

Sanctuary of Truth, Pattaya

1. Sanctuary of Truth

Tämä massiivinen uskonnollinen temppeli ihastuttaa kauneudellaan. Temppelin rakennus on aloitettu vuonna 1981 ja sen rakentamisen uskotaan olevan lopuillaan vasta vuonna 2050. Tiikkipuusta rakennettu temppeli on koristeltu käsintehdyillä puuveistoksilla, joiden teemana ovat uskonnolliset symbolit ja henkiolennot. Temppeliin voi tutustua yksin tai opastetun kierroksen avulla.

Pattaya Park vesipuisto

2. Pattaya Park vesipuisto

Pattaya Park vesipuisto on erityisesti lapsien mieleen, vaikka siellä toki viihtyvät myös aikuiset matkailijat. Vesipuistoon on sisäänpääsymaksu, mutta se ei kaada matkabudjettia, sillä hinta on vain noin 2,5 euroa.

Paikallistenkin keskuudessa suositussa vesipuistossa voi laskea erilaisia liukumäkiä, saada energiaa auringosta rantatuoleissa loikoillessa ja nauttia erilaisia virvokkeita. Vesipuistossa on myös kojuja, joista ostaa syötävää nälän yllättäessä.

Kotisivut: https://www.pattayapark.com/

ApolloApollo

Noong Nooch Garden, Pattaya

3. Noong Nooch Garden

Noong Nooch Gardeniin kannattaa tehdä retki ja tällä kauniilla alueella saa helposti vierähtämään useamman tunnin. Noong Nooch Garden sijaitsee Bang Sarayssa ja siihen lukeutuu useita erilaisia puutarhoja. Alueella voi nauttia niin ranskalaisesta kuin palmupuutarhastakin. Mikäli et halua kierrellä aluetta omin neuvoin, kannattaa osallistua maksetulle kierrokselle.

Kotisivut: http://www.nongnoochtropicalgarden.com/home/

Pattayan nähtävyydet: ihanat temppelit ja kulttuuriesitykset

Mitä tehdä Pattayalla? Matkailijan kannattaa ehdottomasti vierailla alueen lumoavissa temppeleissä. Pattayan nähtävyydet eivät nimittäin tule koettua aidosti ilman vierailua koreissa ja dramaattisissa temppelissä.

Sanctuary of Truth on alueen vaikuttavimpia nähtävyyksiä. Tämä maailman suurin tiikkipuurakennus kohoaa sadan metrin korkeuteen ja se on koristeltu kauttaaltaan hienoilla puuveistoksilla.

Pattayalla on myös tunnetun Ripley’s ketjun Believe it or Not -museo. Tämä museo on täynnä erilaisia ihmetyksiä sekä erilaisia vempaimia ja vekottimia, joita kokeilla. Museossa viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin.

Pattayan nähtävyydet eivät toki ole mitään ilman vierailua maan tunnetuissa kabaree-esityksissä. Tiffany -kabareeshow on maailmankuulu, joka on täynnä vauhdikkaita tanssiesityksiä, laulua, hienoja pukuja ja idyllisiä lavasteita.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Pattaya aktiviteetit: hurjasti tekemistä

Tekemistä Pattayalla riittää aivan kaikille. Golfinpelaajat saavat nauttia edullisista kentistä, sillä Pattayan golfkentät ovat Thaimaan halvimpia. Näistä kannattaa kokeilla ainakin Siam Golfia, sillä se on golffareiden suosiossa.

Sukellusta alueella voi harrastaa ympäri vuoden ja lajiin voi tutustua Pattayan sukelluskurssien avulla. Lapset taas voi viedä vesileikkeihin esimerkiksi Pattaya Park -vesipuistoon.

Yöelämään voi tutustua parhaiten Pattayan Walking Streetillä. Tämä 500-metriä pitkä kadunpätkä on täynnä pubeja, pelikoneita ja vempaimia. Neonvalot ja pauhaava musiikki vievät matkailijan mennessään.

Pattya retket: mukavia ohjattuja retkimahdollisuuksia

Toki sinun ei tarvitse jäädä vain Pattayan alueella vaan sieltä voi tehdä kätevästi retkiä alueen muihin kohteisiin. Thaimaan nähtävyydet tarjoavat niin makumatkoja kuin historiallisia kohteitakin. Esimerkiksi Silverlake Vineyard on oiva kohde tutustua thaimaalaiseen viiniin. Tämän ihastuttavan tilan lähellä on myös komea Viharn Sien kiinalaistemppeli, jossa voi tutustua ainoana maailmassa Kiinan ulkopuolella kuuluisiin terrakotta-armeijan teoksiin.

Myös Bang Sarayssa sijaitseva Noong Nooch Garden on vierailemisen arvoinen retkikohde. Alueen ranskalainen puutarha, palmupuutarha ja kaktuspuutarha ovat ihastuttavia. Matkailija voi myös nauttia erilaisista kulttuuriesityksistä ohjatun retken avulla.

Pattaya ostokset: mahdollisuuksia edullisiin löytöihin

Lomalaisen ei kannata pakata laukkujaan täyteen, sillä Pattayan nähtävyydet sisältävät paljon myös ostosmahdollisuuksia. Maa on hyvin edullinen ostoskohde ja sieltä tarttuu usein mukaan värikkäitä kankaita ja kauniita koriste-esineitä. Pattayan ostoskadut ovat myös täynnä ihania ruokakojuja, joissa voi hurmaantua paikallisista makunautinnoista.

Lomallaan kannattaa suunnata ainakin Pattayan kelluvalle torille. Tässä nähtävyydessä veden päällä kelluvia kojuja tutkitaan pienistä veneistä käsin. Torilta löytyy niin taidetta kuin postikorttejakin. Kaikki alueen kojut eivät ole vain veden päällä, joten aluetta voi tutkailla myös kävellen.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Varaa loma Pattayalle helposti ja edullisesti

Loma Pattayalle onnistuu kätevästi niin koko perheen voimin kuin kaverienkin kanssa. Kuten huomaat, Pattayalla riittää tekemistä ja Pattayan nähtävyydet ovat vertaansa vailla. Toki alueen ihanat saaret antavat myös mahdollisuuden rauhoittua ja hengähtää hetken lämpimän tuulen helliessä mieltä ja kehoasi.

Pattayalla löytyy pakettimatkoja kätevästi Suomesta. Lennot Thaimaahan onnistuvat niin Helsingistä kuin Oulustakin. Pattayalta voit myös vuokrata loma-asunnon ja lähteä matkaan suurella joukolla.

Katsasta siis lennot ja hotellit ja varaa matka Pattayalle!

Pattayan nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti