MatkapojatMatkapojat

Vietnam

Vietnam on viimeisen kymmenen vuoden aikana nostanut päätään matkakohteiden listoilla. Siitä on kehkeytynyt paljon suositumpi kohde, mitä se joskus aikaisemmin oli. Upea kulttuuri ja historia eivät välttämättä ole monenkaan suomalaisen tiedossa. Usein Aasiassa suunnataan Thaimaahan, mutta myös Vietnam on myös ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Pinta-alaltaan Vietnam on vähän Suomea pienempi, mutta siellä asuu yli 90 miljoonaa ihmistä. Sen monipuolinen ja laaja kulttuuri tarjoaa värikkään historian matkailijalle. Vietnamin luonto on ensiluokkaista, josta löytyy upeita eri nähtävyyksiä. Tämä trooppinen kohde pitää sisällään jopa kahdeksan eri Unescon maailmanperintökohdetta.

Tämä maa on retkeilijöille upea kohde. Maan kaunis ja henkeäsalpaava luonto on kiertämisen arvoinen. Erittäin tunnettu maisema kuvista on Halong Bay. Jos suuntaat Vietnamiin, niin tämän lahden ympärillä näet maailman kauneimpia maisemia.

ApolloApollo

Maa sopii enemmän kuin hyvin myös rantalomakohteeksi. Tällä maalla on yli 3000 kilometriä rantaviivaa, jossa sijaitsee niin pieniä salaisia rantoja, kuin isoja pitkä upeita uimarantojakin.

Sään puolesta Vietnamissa vallitsee trooppinen ilmasto eli lämpöä riittää ympäri vuoden. Parhaita aikoja matkustaa Vietnamin eteläosiin on lokakuun lopusta huhtikuun loppuun, ja maan keskiosissa helmikuun alusta syyskuun alkuun.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti