MatkapojatMatkapojat

Eksoottiset matkakohteet – Nämä viisi jokaisen tulee kokea

Vaihtelu virkistää ja eksoottiset matkakohteet tarjoavat kiehtovaa vaihtelua normaaliin rantalomaan. Mitkä ovat ne eksoottiset lomakohteet, jotka pitää mielessä matkaa valittaessa?

Maailma on täynnä matkakohteita. On rantalomaa ja kaupunkeja, ja kaikkea siltä väliltä. On tuttua ja turvallista. Mutta entäpä sitten, kun kaipaat jotain erityistä ja eksoottista? Onneksi erikoisuutta etsivillekin löytyy ne eksoottiset matkakohteet, joiden avulla lomaansa saa kiehtovaa vaihtelua.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset eksoottisiin kohteisiin!
Madagaskar, Afrikka
Artikkeli jatkuu...

Top-5 eksoottiset lomakohteet

Jos mielesi halajaa jotakin uutta, kaunista ja kiehtovaa, kannattaa nämä seuraavat eksoottiset lomakohteet pitää mielessä.

Madagaskar, Afrikka

1. Madagaskar

Afrikan mantereeseen lukeutuva Madagaskarin saari on ehdottomasti kauneimmat matkakohteet –listan kärkisijoilla. Saari on eksotiikkaa pullollaan, sillä Madagaskarin luonto on ekologisesti yksi uniikeimpia koko maailmassa. Mikäli luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntäsi, kannattaa Madagaskariin tutustua.

Madagaskarin parhaimpiin luontokohteisiin lukeutuu ehdottomasti:

  • Park National d´Andohahela
  • Parc National D ´Ankarafantsika
  • Locaro Peninsula
  • Park National de I´Isalon
  • Ranohira
ApolloApollo

Taj Mahal, Intia

2. Intia

Intia on upea eksoottinen matkakohde, jossa tutustuu täysin erilaiseen ruokakulttuuriin ja historiaan kuin missään muualla. Maa on vielä monelle hieman vieras, mutta tämä nopeasti vaurastuva maa on taatusti nousemassa vieläkin suositummaksi matkakohteeksi.

Intian eksoottiset matkakohteet tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen lomaan. Siellä voi tutustua niin kaupunkilomaan hektisessä Mumbaissa tai Delhissä. Toisaalla taas voit nauttia auringosta ja lämmöstä vaikkapa Intiaan kuuluvalla Goan saarella.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Gambia, Afrikka

3. Gambia

Länsi-Afrikan rannikolla sijaitseva Gambia on rantalomailijan eksoottinen paratiisi. Maa tarjoaa hiekkarantoja ja sen kauneimmat matkakohteet ovat täynnä luontoa ja eksoottisia eläimiä. Gambiaa kutsutaan usein aurinko varmimmaksi rantakohteeksi koko maailmassa!

Monacon satama

4. Monaco

Euroopasta löytyy myös eksoottisia matkakohteita, ja näistä Monaco on yksi kiehtovimmista. Tämä eksoottinen matkakohde ei toki ole se tuntemattomin, mutta moni meistä on tottunut näkemään sen vain TV:stä formulakisojen kautta. Monaco kuitenkin tarjoaa niin paljon kiehtovaa luksusta, että se tulee kokea ihan itse paikan päällä.

Monacon vuorenrinteellä sijaitseva kaupunkivaltio on täynnä eksotiikkaa ja luksusta. Siellä voi ihastella toinen toistaan hulppeampia purjeveneitä ja ostella luksusta kuuluisissa muotiliikkeissä. Ja kukapa ei haluaisi vierailla Monte Carlon kasinolla?

Monaco on helppo yhdistää Nizzan lomaan. Nizzasta on vain 20km matka Monacoon, jolloin sinne pääsee näppärästi tekemään päiväretken autolla tai julkisilla. Voit myös varata Monacosta hotellin ja viettää siellä muutaman päivän siellä, josta sitten palata takaisin Nizzaan.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kuuban kadut

5. Kuuba

Eksoottiset matkakohteet tarjoavat aina jotakin uutta ja yllättävää. Kuuba on matkakohteena juuri tällainen ja siellä voi kirjaimellisesti tuntea ajan pysähtyvän. Kuuba on poliittisen historiansa johdosta eksoottisen kaunis, historiallinen ja kulttuurisesti kiehtova.

Kuuba tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja matkailijalle. Siellä voi kokoa rantaloman ihanuutta esimerkiksi Varaderossa. Tämän kauniin kaupungin hiekkaranta on jopa 20 kilometriä pitkä ja alueen hotellit ovat hyvätasoisia. Pikkuinen kaupunki on täynnä salsaa ja sikareita.

Kuubassa pääsee kokemaan kaupunkielämää maan pääkaupunki Havannassa. Tämä eksoottinen matkakohde on vielä kiehtovampi, sillä siellä voi kokea todellista paikallista elämänmenoa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Eksoottiset matkakohteet Suomessa

Tarvitseeko eksotiikkaa sitten aina lähteä hakemaan muualta? Ei välttämättä, sillä kaunis ja rakas Suomikin tarjoaa uutta ja erityistä. Eksoottiset matkakohteet Suomessa kun voivat myös tarjota elämyksiä ja vaihtelua meillekin. Siispä tässä vielä yksi bonus matkakohde, joka pitää mielessä.

Veneitä Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa

Monella suomalaiselle Ahvenanmaa on tuttu vain siitä, että Ruotsin risteilyt pysähtyvät saarella. Mutta Ahvenanmaa on loistelias matkakohde ja se lukeutuu eksoottiset matkakohteet Euroopassa –listan kärkisijoille.

Ahvenanmaan kauneimpia ja kiehtovampia matkakohteita ovat:

  • Saaren pääkaupunki Maarianhamina, joka on ihastuttava kesäkaupunki.
  • Eckerö, jossa onnistuu rantaloma.
  • Godby, jossa voit tutustua linnoihin ja laadukkaisiin ravintoloihin.

Kotisivut: https://www.visitaland.com/fi/

Valitse siis suosikkisi näistä eksoottisista matkakohteisa ja koe jotankin uutta ja yllättävää!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti